Dodaj do ulubionych

LITOŚCI - prośba do Fabiuszy i Fabianek

01.05.02, 19:46
Chyba przesadzacie z wątkami o tym pojeździe. Osobiście bardzo lubię Fabię, ale
nie toleruję namolnych wariatów, którzy zawalają forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niknejm Re: LITOŚCI - prośba do Fabiuszy i Fabianek i APEL IP: 5.1R2D* / *.pg.com 02.05.02, 09:58
      michal.ch napisał(a):

> Chyba przesadzacie z wątkami o tym pojeździe. Osobiście bardzo lubię Fabię

Ja tak samo, natomiast zauważyłem jedną rzecz w czasie długiego weekendu. Na
      drogi wylegli ludzie jeżdżący 3 razy do roku - na Wigilię, w Wielkanoc i 1-go
      maja ;-) Bardzo duży ich odsetek porusza się właśnie Fabiami. Zjawisko
      socjologiczne jakieś, czy co? ;-)
      Wczoraj obserwowałem sobie Panią w Kwiecie Wieku, która dostojnie powoziła Fabią
      na lewym pasie, podczas gdy na prawym jechał Dziadek, też Fabią. Jak już się
      domyśliliście zapewne, oba wehikuły rozwijały drugą kosmiczmą, tj. w porywach
      40km/h i idealnie synchronicznie, tzn. drzwi w drzwi. Miałem czas, jechałem sobie
      za nimi i podziwiałem zjawisko. Sielankę przerwał wreszcie jakiś niecierpliwy,
      który pogonił wycieczkowiczów światłami i klaksonem. Co prawda reakcja nastąpiła
      dopiero po około 2 minutach, ale to do Dziadka dotarło coś jako pierwszego i
      litościwie 'dał czadu' do 45km/h, tak, że niecierpliwy mógł wyprzedzić. Też
      zresztą skorzystałem.

Ludzie, proszę, nieważne czym powozicie, nie bądźcie furmanami! ;-)

Pozdrawiam,
      Niknejm
      • michal.ch Re: LITOŚCI - prośba do Fabiuszy i Fabianek i APEL 02.05.02, 18:29
        Niektórzy z furmanów są złośliwi i nie dadzą Ci wyprzedzić.
    • Gość: Wojtek Re: LITOŚCI - prośba do Fabiuszy i Fabianek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.02, 14:22
      A zauwazyles, ze 95% tych glupkowatych postow o Fabiach splodzili ludzie,
      ktorzy widzeli ja tylko na ulicy, ew. w gazecie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka