dawid.malec1 29.05.24, 13:54 Jaka firmę polecacie? Szykuje się do zakupu samochodu w leasing i szukam najlepszej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only_the_godfather Re: Leasing 29.05.24, 13:57 Poczekamy co ty nam polecisz, tylko nie zapomnij się przelogować. ps nie polecam tutaj reklamować żadnej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
damian.michalakk Re: Leasing 29.05.24, 14:01 Sprawdź sobie mAuto, widziałem, że mają całkiem korzystne formy leasingowania. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Leasing 29.05.24, 14:16 A czy umowy leasingu czytają tak samo ja regulaminy forum?Wypierdalaj stąd spamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
kreinto Re: Leasing 30.05.24, 01:02 damian.michalakk napisał: > Sprawdź sobie mrAuto, widziałem, że mają całkiem korzystne formy leasingowania. To najgorsza firma leasingowa, jaką znam. Dno totalne. Tylko czyhają jak klienta wydymać bez mydła. Tak, aby nie zainwestować w to ani złotówki. Omijać szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Leasing 29.05.24, 14:52 Bywali tu bardziej błyskotliwi spamerzy. Ten kurwa jakiś taki niedorozwinięty. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiaczzz Re: Leasing 29.05.24, 16:44 Najlepszy to byl motodoradca ktory objal patronat nad forum , Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Leasing 30.05.24, 00:55 dawid.malec1 napisał: > Szykuje się do zakupu samochodu w leasing i szukam najlep > szej opcji. Najlepsza opcja to bedzie odwrotnie, szykuj sie do leasingu w zakup. Odpowiedz Link Zgłoś