waga170 Re: ot - sprawdzam 17.07.25, 12:38 Ty go sie lepiej zapytaj czy teraz moze. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: ot - sprawdzam 17.07.25, 13:53 Tak, wszystko co porbowalem wyslac (noy post albo odp.) bylo opisane jako WYKRYTO SPAM Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: ot - sprawdzam 17.07.25, 12:52 galtomone napisał: > czy moge pisac? Zezwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: ot - sprawdzam 17.07.25, 13:02 wybitniemondry napisał: > Zezwalam. A ja nie! Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: ot - sprawdzam 17.07.25, 13:27 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > A ja nie! To ja też nie zezwalam. Razem cztery głosy na nie, bo głosy wybitnie mondrych liczą się potrójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
klatwafornittyzostalarzucona Re: ot - sprawdzam 17.07.25, 13:29 > To ja też nie zezwalam. > Razem cztery głosy na nie, bo głosy wybitnie mondrych liczą się potrójnie. Gdyby tak bylo, alfons by nie zostal prezydentem :P Niestety, demokracja dziala inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: ot - sprawdzam 17.07.25, 13:54 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > > > To ja też nie zezwalam. > > Razem cztery głosy na nie, bo głosy wybitnie mondrych liczą się potrójnie > . > Gdyby tak bylo, alfons by nie zostal prezydentem :P Niestety, demokracja dziala > inaczej xD Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: ot - sprawdzam 17.07.25, 19:20 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > > > To ja też nie zezwalam. > > Razem cztery głosy na nie, bo głosy wybitnie mondrych liczą się potrójnie > . > Gdyby tak bylo, alfons by nie zostal prezydentem :P Niestety, demokracja dziala > inaczej A wolalabys aby ksiadz czy biskup zoostal prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś