dziewczynaengina Re: OT - Piosenki dla seniorów 02.09.26, 15:22 youtu.be/Gs069dndIYk?is=HcT0SUVixnskbTlL W tym roku wrzesień będzie pogodny, radosny, wesoły. Tak będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: OT - Piosenki dla seniorów 02.09.26, 15:34 dziewczynaengina napisała: > youtu.be/Gs069dndIYk?is=HcT0SUVixnskbTlL > W tym roku wrzesień będzie pogodny, radosny, wesoły. Tak będzie :) I niech będzie! Bo alternatywna wrześniowa piosenka, to taka: youtu.be/vxW7w8maLmg?si=hS8h1HKnYe8T_ltY Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - Piosenki dla seniorów 02.09.26, 18:22 "Jesienią zawsze zaczyna się szkoła a w knajpach zaczyna się picie" ;) Z jesienią nie ma miękkiej gry, że tak powiem, ona zawsze dojebie melancholia i ponuractwem. Ale to dopiero od października ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: OT - Piosenki dla seniorów 02.09.26, 19:13 dziewczynaengina napisała: > "Jesienią zawsze zaczyna się szkoła > a w knajpach zaczyna się picie" ;) No, też w okolicach 1. września to mi się przypomina. (Choć to piosenka całoroczna jest.) > Z jesienią nie ma miękkiej gry, że tak powiem, ona zawsze dojebie melancholia i > ponuractwem. Ale to dopiero od października ;) W październiku/listopadzie należy słuchać mniej melancholijnych kawałków zatem, bo inaczej łyskacza łatwo nadużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - Piosenki dla seniorów 02.09.26, 19:21 carnivore69x napisał(a): > W październiku/listopadzie należy słuchać mniej melancholijnych kawałków zatem, > bo inaczej łyskacza łatwo nadużyć. Ja to widzę tak: w październiku saczymy melancholię, jak dobra naleweczke. Kasztany, pamiętasz była jesień, cień w dolinie mgieł. Człowiek jest tego głodny. Za to w listopadzie przychodzi ciemnica, pizgawica, nostalgia przestaje być igraszka. I wtedy odcinamy smętne piosenki! Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: OT - Piosenki dla seniorów 02.09.26, 20:50 dziewczynaengina napisała: > Ja to widzę tak: w październiku saczymy melancholię, jak dobra naleweczke. Kasz > tany, pamiętasz była jesień, cień w dolinie mgieł. Człowiek jest tego głodny. Z > a to w listopadzie przychodzi ciemnica, pizgawica, nostalgia przestaje być igra > szka. I wtedy odcinamy smętne piosenki! Plan dobry. Ale tak sobie myślę, że nie ma tak co tego listopada demonizować (mimo, że zaraz po Halloween następuje). Ma tylko 30 dni, a 1. grudnia masz niemal gwarantowane, że usłyszysz rano w radio Last Christmas czy inne podobne kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - Piosenki dla seniorów 03.09.26, 13:40 carnivore69x napisał(a): > Plan dobry. Ale tak sobie myślę, że nie ma tak co tego listopada demonizować (m > imo, że zaraz po Halloween następuje). A to ci się udało ;D Diabelnie dobre! Ma tylko 30 dni, a 1. grudnia masz niema > l gwarantowane, że usłyszysz rano w radio Last Christmas czy inne podobne kawał > ki. Ekhmmm... Zapytaj qqbka, czy to działa antydepresyjnie, czy: wręcz przeciwnie! :P Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT - Piosenki dla seniorów 04.09.26, 19:06 Ta piosenka mi sie podoba T.Love - Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT - Piosenki dla seniorów 04.09.26, 19:08 Ciekawy film o Warszawie z 1938 roku Niedziela w Warszawie - reportaż z 1938 roku Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: OT - Piosenki dla seniorów 08.09.26, 07:09 youtu.be/jRUJl6idsm0?is=rEq8T3oF4P9SuTPh Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - Piosenki dla seniorów 10.09.26, 10:41 youtu.be/yUi_S6YWjZw?is=ieoVu8xpuO4wDKtJ MJ FOREVER ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - Piosenki dla seniorów 12.09.26, 07:55 Dla Wagi. Zawszę będę tęsknić. Zawszę będę czekać... youtu.be/kPBzTxZQG5Q?is=l4sRKpjJEyLzYmvq Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: OT - Piosenki dla seniorów 14.09.26, 09:33 Dzis-14.09.26 polecam Running Away. Odpowiedz Link Zgłoś