Dodaj do ulubionych

Mercedes ML

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:13
Dobrze że ma większą ładowność to więcej wejdzie towaru jak handlarz będzie na stadion X-lecia jechał
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Mercedes ML 08.12.04, 17:50
      Moda na pająkowate kierownice zatacza coraz większe kręgi. Ta wygląda jak z
      Golfa, beznadzieja.
      • Gość: bolo Re: Mercedes ML IP: *.gl.digi.pl 08.12.04, 18:25
        mnie się podoba...nawet bardzo

www.germancarfans.com/news.cfm/newsid/2041208.009/pageview/photo/photo/Mini3/page/1/mercedes/1.html
      • Gość: verte Re: Mercedes ML IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:53
        greenblack napisał:

> Moda na pająkowate kierownice zatacza coraz większe kręgi. Ta wygląda jak z
        > Golfa, beznadzieja.

Gorsza jest ta moda na zapalanie guzikiem zamiast kluczyka.
        • Gość: automaniak Re: Mercedes ML IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.12.04, 18:28
          Ciekawy jestem czy Mercedesy produkowane na rynek amerykański też tak często
          psują się jak sprzedawane na naszym rynku ???
          • Gość: Poll Re: Mercedes ML IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:59
            Myśle że częsciej , (choćby z powodu ilości sprzedawanych egz.) bo narazie
            wszyscy na forum słyszeliśmy o trzech przypadkach : żona lekarza z Lublina ,
            jakiś gość co mu poluzowana osłona silnika nie daje spać po nocach oraz szef
            jednego z forumowiczów którego podwładny pomyka jkimś Daewu. Dwa pierwsze
            przypadki to oczywiście nieśmiertelna interia.
    • Gość: turkish to wszystko nic IP: *.159.222.201.Dial1.Chicago1.Level3.net 08.12.04, 22:23
      najgorsza jest moda na samochody typu SUV
      • Gość: Poll Re: To i tak jeszcze nic!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:44
        Najgorsza to jest moda na marudzenie , negowanie i wyśmiewanie czegoś co
        baaaardzo byśmy chcieli mieć ( chciażby po to żeby pokazać sąsiadowi jacy to
        jesteśmy ) ale niestety możemy sobie tylko pojezdzić paluszkiem po monitorku i
        zobaczyć czy jest wypukłe.
        • Gość: hehe.he Re: To i tak jeszcze nic!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:05
          brawo Poll
          dokladnie to ująłeś. Jak czytam te mądrosci typu "o jakie to badziewie" "kolega
          kolegi ktorego kolega pracuje w salonie powiedzial ze..." itp. itd to mnie
          pusty smiech ogarnia.
          • pola000 Re: To i tak jeszcze nic!!!!! 10.12.04, 12:24
            Witaj hehe witajcie pozostali Panowie. trafilam tu przez przypadek, tak ja
            kobieta zaczelam czytać o pajakowatych kierownicach, o czyms co nazywa sie SUV,
            co to znaczy?) ...usmiecham sie gdy czytam Wasze marudzenie ..pojecia nie
            mialam ,ze istnieje moda na okreslony typ samochodow, ale to pewnie kwestia
            ogolnie rzecz biorąc gustu , poczucia estetyki i smaku,a moze tak ostatnio
            modnego okrteslenia by byc trendy/( tylko co to własciwie jest?). Czy to nie
            jest podobnie jak z nami, jedna woli mini inna maxi, jedna sukienke w groszki
            duga karmin z dekoltem po pas? wszystko ma swoich wielbicieli i zwolennikow i
            niech tak zostanie, po co zaraz krecic nosem ,ze cos jest nie tak?..
            Wiec ja jako kobieta , ktota zachwyca sie wszystkim co piekne bez wzgledu na
            marke czy funkcjonalnosc, życze wam byscie zawsze pozostali odpowiedzialnymi
            mezczyznami z chlopięcymi marzenniami i dywagacjami . pozdrawiam
            • Gość: Poll Re: To i tak jeszcze nic!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:24
              Amen!!!
        • Gość: Epi78 Re: To i tak jeszcze nic!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:06
          Och... Miło widzieć że są jeszcze jacyś optymiści a jednocześnie pasjonaci w
          tym zgorzkniałym narodzie!! Tak trzymać panowie :)
          • Gość: konradn. Re: To i tak jeszcze nic!!!!! IP: *.chello.pl 10.12.04, 11:20
            zgadzam sie z wami koledzy - najłatwiej jest krytykowac .... wybrzydzac
            itp.itp.....a mi kierownica sie nie podoba a to innemu co innego i tez itd
            itp.... niema ideału... pzdr.
            • Gość: konradn Re: To i tak jeszcze nic!!!!! IP: *.chello.pl 10.12.04, 11:21
              oczywiscie oprócz samochodów sportowych :) ale to inna para kaloszy... chodzi
              mi o samochody do "normalnej" jazdy
            • Gość: waldek Re: To i tak jeszcze nic!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:18
              Przestań już marudzić hehe.
    • Gość: GRABARZ Re: Mercedes ML IP: *.escape.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 02:30
      ZAJEBISTA FURA !!!!!!!! LIDER TERENÓWEK !!!!!!!!!!!!!

MERAŚ TRZYMAĆ TAK DALEJ!
    • Gość: mechanik z ASO MB Re: Mercedes ML IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 14:00
      poza tym że trudno wyczuwalny układ kierowniczy , niestabilny , przynajmniej na
      polskich "drogach" to zajebisty samochód .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka