pan.chuligan Re: ile płacicie za przeglądy w okresie gwarancji 14.12.04, 14:33 W granicach normy. Link Zgłoś
Gość: jasz Re: ile płacicie za przeglądy w okresie gwarancji IP: *.lewisporte.dyn.personainc.net 14.12.04, 15:01 Przez okres 4 lat wszystkie przeglady sa bezplatne. Poczawszy od zmiany oleju a konczac na uzupelnianiu plynu do wycieraczek wszystko jest za darmo. Jedynie wymiana opon nie podlega gwarancji, za to musze placic :) W czasie kazdej wizyty w serwisie pytaja czy umyc samochod (mycie tez jest bezplatne). Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: ile płacicie za przeglądy w okresie gwarancji IP: 82.160.63.* 15.12.04, 14:43 Gość portalu: jasz napisał(a): > Przez okres 4 lat wszystkie przeglady sa bezplatne. Poczawszy od zmiany oleju > a konczac na uzupelnianiu plynu do wycieraczek wszystko jest za darmo. Gdzie , na Ksiezycu ????? Link Zgłoś
Gość: stach Re: ile płacicie za przeglądy w okresie gwarancji IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 15.12.04, 14:38 płaciłem prawie rok temu ok.1tys. Link Zgłoś
drpawelek Nic 15.12.04, 16:03 Jak ktos juz wyzej wspomnial - przeglady sa darmowe w okresie 4 lat od daty zakupu. Serwis dodatkowo myje samochod, a szofer podwozi mnie do pracy. Sprzedawca przyslyla mi kartki swiateczne. Dostalem rowniez niedawno album fotograficzny n/t historii firmy i mojego samochodu, a w pierwsza rocznice zakupu - upominek od dzialu finansowego. W sumie jestem calkiem zadowolony. Link Zgłoś
Gość: krzaczasty Re: ile płacicie za przeglądy w okresie gwarancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:11 tak to jest miec Maybacha Link Zgłoś