Dodaj do ulubionych

Kac od podszewki

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.04, 23:32
Sposrod mieszanek najgorszy jest chyba mix vodka+piwo.
Przetestowalem raz na sobie:-))) Strasznie nagle zwala z nog.
W jednej minucie cos jeszcze gadalem, w nastepnej lezalem pod stolem.
Potem oczywiscie potworny kac. Caly dzien umierania i tupot
bialych mew. Brrr!

Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwester Re: Kac od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 21:37
      Najzdrowszy jest czysty spirteu. Zero metanolu.
      • Gość: smakosz A DLACZEGO W RANKINGU WAYNE'A J. NIE MA PIWA SOLO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:33
        Czyżby nie zawierało metylaku?

Czy w takim razie piwo kradnie dzień następny w jakiś inny sposób?

Bo w to, że piwo nie powoduje kaca nie uwierzy nikt, kto coś już w życiu
        przeszedł...
    • Gość: Greg Re: Kac od podszewki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.12.04, 00:24
      Nie no, podziwiam p. Wlodarskiego. Istny czlowiek renesansu. Samochod
      przetestuje i jeszcze o kacu fajnie napisze. Brawo.
    • kodem_pl Re: Kac od podszewki 25.12.04, 23:01
      Hmm, to chyba zalezy od piwa:-)

jak dotad 2 razy zapijalem wodke piwem (tak hardcorowo - mlody jestem;-)) i
      powiem jedno: wskazane przez Ciebie objawy byly sluszne, jak kolega uraczyl
      mnie jakims piwem euro cos (a fe). Gdy zapijalem lechem albo heinekenem bylo OK.
      Ogolnie po cwiarze zapitej 2 duzymi piwkami jest przyjemnie. Dalsze picie grozi
      totalnym upiciem.
    • Gość: marcellus Re: Kac od podszewki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 01:09
      ja tu widze samych cieniarzy. Jak nie wypije litra wodki to nie czuje ze pilem.
      przestrzegam tylko przed udawaniem gwiazdorow i jazda po takiej ilosci wodki.
      nie warto.ale pic zawsze warto:)
      • Gość: vincent vega Re: Kac od podszewki IP: *.tkdami.pl 29.12.04, 18:52
        na kaca jest najlepsze powietrze z pompki od materaca
        • Gość: Zaprawionu w boju Re: Kac od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:04
          Bardzo śmieszne.
          • Gość: ide spac Re: Kac od podszewki IP: *.chello.pl 30.12.04, 01:27
            • Gość: ide spac Re: Kac od podszewki IP: *.chello.pl 30.12.04, 01:29
              wlasnie przyszedlem z imienien i dalekj nie wie co bedzie jutro, i czy bedzie
              jutro i co z tym zrobic

• Gość: NOE52 Re: Kac od podszewki IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 13:58
        Nareszcie ktoś normalny albo z moje go rocznika.
        marcellus!! pozdrawiam Cię.
        Ja to i golaska się napiję.
        pzdr
        p.s.
        Testowała mnie policja po trzech piwach. wynik 0,05.
        Moje 100kg robi swoje. Lekka nadwago to dobry bufor dla C2H5OH, o ile nikt nie
        domiesza CH3OH.
        Ale tak naprawdę to ten ostatni związek występuje tylko w złym samogonie.
        • Gość: seb Re: Kac od podszewki IP: 212.182.110.* 30.12.04, 16:43
          No to masz się baranie czym szczycić. Przecież stanowisz zagrożenie nie tylko
          dla siebie ale przede wszystkim dla innych. Jak nie szanujesz swojego życia to
          już twoja sprawa ale daj żyć innym.
          • andre_234 Re: Kac od podszewki 01.04.05, 14:22
            Gość portalu: seb napisał(a):

> No to masz się baranie czym szczycić. Przecież stanowisz zagrożenie nie tylko
            > dla siebie ale przede wszystkim dla innych. Jak nie szanujesz swojego życia to
            > już twoja sprawa ale daj żyć innym.

Jak widać SEB ma trudności ze zrozumieniem tekstu
            NOE52 pisał że alkomat wykazał 0,05 promila co jest dozwolone.
            Ilość wypitego alkoholu nic tu nie ma do rzeczy.
            W całym cywilizowanym świecie można usiąść za kółko po kielichu ( u nas też to
            nie jest zabronione)
            Ważne aby nie przekroczyć normy. W Polsce 0,1 w wydychanym powietrzu i 0,2 we
            krwi. W innych krajach można więcej. A powinno być odwrotnie. Polak potrafi !!!
            PANIATNO

• tonzlero Re: Kac od podszewki 31.12.06, 15:36
              Ale jak juz w cos pie..iesz to kazda ilosc alkoholu dziala na niekorzysc twoja nieprawdaz?
              Do 100kg tez mi duzo nie brakuje, ale nawet po jednym piwku nie wsiadam za kolko, no chyba ze po 3 godzinkach, gdy bardzo musze. Idiotow na drogach nie brakuje
              • uker Re: Kac od podszewki 29.06.08, 17:30
                Ale z ciebie Ciota i społeczniak
                Zbaczasz z tematu
                Jak nie pijesz to po cholerę czytasz o kacu
                A na kaca b. dobry jest rosół
            • myrkgrav Re: Kac od podszewki 02.01.07, 13:17
              Dzieki takim idiotom jak andre i jego przedmówca mamy na drogach to co mamy..
        • nicki23 Re: Kac od podszewki 23.12.05, 12:39
          Ja wlaśnie leczę kaca i nic nie pomaga. A jeżeli chodzi o miesznie to jest
          najlepszy sposób żeby poczuć że coś wypiłam. Mocna głowa to z jednej strony
          błogosławieństwo a z drugiej przekleństwo.
      • wannadawna Re: Kac od podszewki 10.08.05, 16:37
        Jestem z toba
    • Gość: spec Re: Kac od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 02:37
      recepta na kaca płyn PW /swiatek lekarski wie /
      • Gość: krawaciarz Re: Kac od podszewki IP: 80.51.232.* 30.12.04, 09:12
        He he, na jedną rękę, na druga glukoza:-)
        • dommelius Re: Kac od podszewki 01.01.07, 14:35
          Witam!

Moja mama prowadziła swojego czasu agencję pielęgniarską i większość przypadków
          do których ruszała z pomocą to potwornie zatruci alkoholem trutnie. Cała bańka
          (kroplówka) glukozy + mieszanina pewnego rodzaju mikroelementów to podobno jeden
          z najskuteczniejszych środków detoksykacyjnych.

Pozdrawiam w Nowym Roku.
    • Gość: Dave Re: Kac od podszewki IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 30.12.04, 03:59
      Jak to leku na kace predko nie zobaczymy,bajki pisza.. Mieszkam w Usa i taki
      lek reklamowano z pol roku temu ,teraz jest dostepny w niektorych aptekach
      • blinski Re: Kac od podszewki 20.01.06, 22:00
        u nas przecież też są jakieś 2kc czy coś tym stylu. tyle że to nic nie daje
    • Gość: Znam z autopsji Katzenjammer IP: 69.111.70.* 30.12.04, 08:00
      Otoz gdyby przypadkiem znalazl sie masochista ktory chcialby przetestowac ten
      sposob na dotkliwego kaca podaje przepis: Gin (najlepiej Bombaj, moze byc
      Beefeater) wymieszac z porto (uzylem Sandemana)i wypic. Proporcji nie podam bo
      po samynm ginie juz ich nie kontrolowalem. Zreszta ten gin obarczam za chory
      pomysl wypicia Sandemana. No,zycze jeszcze udanego sylwestra!!!
      • Gość: czyzunia Re: Katzenjammer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 08:52
        człeka który wymaśi le4karstwo ludzkość powinna ozłócić.
        a tak to
        piwo z rana
        jak śmietana.
        • Gość: Spec Down Under KGB wymyslilo IP: *.nsw.bigpond.net.au 31.12.04, 08:19
          czytaj ponizej.. Dosiego zycze
    • Gość: magda Re: Kac od podszewki IP: 81.210.83.* 30.12.04, 09:42
      najlepiej to popijać wodą minerką, bez gazu..! Udanego- czytaj % Sylwestra:))
    • Gość: aron Re: Kac od podszewki IP: *.osk.enformatic.pl 30.12.04, 10:11
      Za jeden z najlepszych środków na kaca uchodzi dostępna na receptę N-
      acetylocysteina - SHCH2CH(NHCO-CH3)COOH - (NAC). Neutralizuje ona wolne rodniki
      tlenowe, które wydzielają się podczas rozkładu alkoholi.

Przedstawiciele medyczni polecalimi lek Tussicom który właśnie zawiera
      acetylocysteinę ale nie wiem jak dawkować

• czyzunia Re: Kac od podszewki 30.12.04, 10:40
        na kaca najlepszy jest był i vbędzie
        K L I N
      • elzahir Re: Kac od podszewki 19.09.07, 16:21
        SHCH2CH(NHCO-CH3)COOH - (NAC) jest w leku ACC,jest to lek na recepte;)1 tabletka
        wystarczy...
    • Gość: KacyK Re: Kac od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:33
      W Polsce też jest reklamowyny lek na kaca - nazywa sie NaKacar. Podobno leczy
      też katar :)
      • Gość: Kocyk Re: Kac od podszewki IP: *.arreks.com.pl 30.12.04, 14:21
        Taaa
        A w centralnej Polsce jest jeszcze mieścina Zelów o której mówią, że można tam
        zamienić sraczkę na katar i odwrotnie. I to też się tym leczy?
        A może wypróbować na kacyk kocyk (do przykrycia i drzemeczka do wiczora).
        Bo klin przesuwa tylo widmo kaca na dalszą przyszłość, a szczególnie strachliwi
        klinują, żeby nie dopuścić do kaca przez dłuższy czas.
        No ale to temat na forum "Uzależnienia" o ile takie istnieje, bo na automoto to
        chyba "nie w temacie".
        Pozdrówka

• Gość: Anielka Dla tych z MOCNĄ GŁOWĄ i tych, którzy mają KACA IP: *.acn.waw.pl 30.12.04, 14:24
        Mocna głowa - z jednej strony zaleta, z drugiej ogromna wada. Niestety, trzeba
        wydać mnówstwo kasy żeby się choć trochę wstawić ;)Dlatego potwierdzam to, co
        mówili przedmówcy - najlepsza jest mieszanka PIWO+WÓDKA! Próbowałam już wielu
        eksperymentów, ale to jest najlepsze wyjście - nie jest drogo, bardzo dobre w
        smaku(nawet najbardziej lichą wódę da się dzięki temu wypić).Polecam w ilości
        0,2 ognistej H2O i 2 browce wypite na raz:)efekt gwarantowany:) a co do KACA -
        teraz pojawiły się leki do wzięcia "w trakcie" w stylu 2KC itp. Może i
        skuteczne, ale należy pamiętać o jednym: nigdy nie kładzcie sie spać, kiedy
        jesteście pijani! Spróbujujcie "wyczekać" i połozyc się juz bez helikopterów;)
        Na drugi dzień nie powinno byc zadnych problemów. Pozdrawiam ciepło, bawcie się
        dobrze na sylwestrze!:*
        • Gość: Anelka Kolego, nie zapominaj o wynalazkach. Są tanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:51
        • obii Re: 27.01.08, 19:03
          Gość portalu: Anielka napisał(a):

> Polecam w ilości
          > 0,2 ognistej H2O i 2 browce wypite na raz:)efekt gwarantowany:)

A pisałaś, że masz mocną głowę???
          ;)
    • Gość: czy to alkoholizm Re: Kac od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:46
      ja zawsze mieszam, wychodze na piwko, pozniej wypijamy nalewke a na koniec ktos
      przyniesie wodke
      i tak codziennie :/
      • Gość: magda Re: Kac od podszewki IP: 81.210.83.* 30.12.04, 15:05
        e najlepsze dla smaku to wsciekłe psy, red bull+wodka i dzięcioły!:)
        • Gość: mania Re: Kac od podszewki IP: *.crowley.pl 30.12.04, 16:58
          a ja łykam przed pojsciem spać jak wroce z impry dwie etopirynki:):)i rano
          budze sie bez bolu glówy,bez kaca.
      • wannadawna Re: Kac od podszewki 10.08.05, 16:48
        Gość portalu: czy to alkoholizm napisał(a):

> ja zawsze mieszam, wychodze na piwko, pozniej wypijamy nalewke a na koniec
        ktos
        > przyniesie wodke
        > i tak codziennie :/

Czlowieku, ty sam powinienes wiedziec czy to alkoholizm,czy zaczynasz tracic
        kontrole nad zyciem i jakie miejsce zajmuje w twoim zyciu alk. twoj schemat to
        nie nowina :)) pozdrawiam
    • Gość: WB Re: Kac od podszewki IP: *.sandomierz.pilicka.pl 30.12.04, 18:04
      Powtarzam jeszcze raz, w zeszłym roku byl ten sam problem. Najlepsza metoda na kaca: DZIEŃ WCZEŚNIEJ NIE PIĆ !!!
      Zalety tej metody:
      1,jest naturalna
      2,nie ma skutków ubocznych
      3,jest tania
      4, opiera sie na tarej dobrze sprawdzonej praktyce
      • pan_pndzelek Re: Kac od podszewki 30.12.04, 18:23
        A mówił ci ktoś żeś durny?
        • Gość: nelsonek Re: Kac od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:21
          a Tobie mowil ktos ze nie rozumiesz dowcipu?
          pan_pndzlek to idiota, a wb powinien dostac Nobla za podanie tejze metody:)
    • Gość: obserwator2 autor to analfabeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 19:48
      "metanol (CH3OH). Ten silnie trujący alkohol obecny jest nie tylko w
      denaturacie"

Co za bzdura.
      Denaturat, to od wielu, wielu lat zwykły etanol z mikroskopijnym dodatkiem
      silnie śmierdzącego środka niemożliwego do usunięcia prostymi metodami. Ma
      powodować rezygnację ze spożywania tej mikstury w celu upicia się, jednocześnie
      pozwalając użyć jej wszędzie tam, gdzie smak i zapach się nie liczy (palnik
      spirytusowy, odkażanie skóry, mycie naczyń itp.), ale nie ma prowadzić do
      trucia ludzi!!!!
      Taki "skażony" spirytus sprzedawany jest bez akcyzy - jedynie koszty produkcji
      + rozsądny zysk + podatek VAT.
      Metanol to silna trucizna.
      Są ludzie, którzy przezwyciężyli wstręt przykrego zapachu i piją denaturat. I
      nie umierają, czy nie ślepną, co niechybnie by miało miejsce, gdyby denaturat
      był metanolem, czy chocby miał jego znaczną zawartość.
      • pan_pndzelek Nie masz racji 30.12.04, 20:42
        Nie masz racji, z denaturatem rzecz ma się tak iż jest to spirytus techniczny
        NIEBADANY pod kątem obecności metanolu, posiadający jego NIENORMOWANĄ (różną w
        zależności od partii) ilość. Podczas fermentacji ZAWSZE powstaje pewna ilość
        metanolu i istotne jest by w procesie destylacji uchwycić tę frakcję (paruje
        pierwsza). Przy produkcji technicznego spirytusu to mało istotne. Tak więc
        picie denaturatu to jak ruska ruletka, można trafić sto "dobrych" butelek a
        potem po jednej już nic nie zobaczyć...
      • Gość: karburatorek Re: autor to analfabeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:59
        Są ludzie, którzy przezwyciężyli wstręt przykrego zapachu i piją denaturat. I
        nie umierają, czy nie ślepną, co niechybnie by miało miejsce, gdyby denaturat
        był metanolem, czy chocby miał jego znaczną zawartość.
        Ha, ha > i są tacy, którzy tylko to mają w meniiuu i niczego innego (nawet
        dobrej wódeczki) się nie napiją

Pzdr.
    • Gość: obserwator2 Prawie nic się nie zgadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:23
      Moje długoletnie doswiadczenie zupełnie się nie zgadza.
      W szczególności teoria o mieszaniu. Mieszanie ma na ogół miejsce, gdy alkoholu
      jest po prostu dużu. To faktycznie może prowadzić do kaca.
      Rodzaj alkoholu.
      Zauważyłem złe działanie win domowych (choćby świetnych w smaku). Na drugim
      miejscu czerwone wino. Jeśli wypije się go tyle by się upić ( dla mnie 2 - 2.5
      butelki), na drugi dzień jest słabo. Upicie się piwem (tak ze 7 butelek) też
      prowadzi do nienajlepszego poranka.
      Gdy byłem młody, upicie się koniakiem było katzogenne. Teraz nie. Nie miewam
      kaca po brandy (polecam Torres 10) whisky i czystej wódce, właściwie nigdy.
      Chyba, że po wypiciu większej ilości i dojściu do etapu zaśnięcia, czy po
      ewentualnej krótkiej drzemce, zostałem obudzony i sprowokowany do dalszego
      picia. Wtedy rzeczywiście jest niedobrze. Ale to po prostu wynik wchłonięcia
      DUŻEJ porcji alkoholu (ze 3/4 litra wódki, lub więcej). Pół litra dowolnego
      alkoholu 40 procentowego, to bułeczka z masełkiem. Wstaję nazajutrz jak
      nowonarodzony.
      Na zdrowie!
      • pawelrak77 Re: Prawie nic się nie zgadza 30.12.04, 23:01
        Któregoś wieczorka wypiliśmy sobie z kolega po połóweczce czyściochy. Niby nic,
        ponieważ o 23 poszedłeg grzecznie spac lekko zaprawiony ( suta kolacja plus
        moje nedzne 75 kg wagi ). Rano wstałem rześki i poszedłem na 12 do pracy.
        Poniewaz mojej pannie zostało z poprzedniego wieczora 1/3 litra wina więc
        wypiłem je do śniadania. Efekt? Idąc do pracy spacerkiem spotkałem znajomy
        radiowóz i poprosiłem dowódce patrolu (kolege z dawien dawna) o alkomat. Efekt
        był wysmienity - po takiej porannej lampie winka stężenie powietrza wyniosło
        2,11 promilla alkoholu. Jak mój kumpel nabijał sie z tego wyniku to az głowa
        mała. Oczywiście mi nie uwierzył... :(
    • Gość: unseen Re: Kac od podszewki IP: *.4web.pl 31.12.04, 00:27
      hmm... gdzies juz widziałem ten tekst...
    • Gość: jarzab Re: Kac od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:35
      najwazniejsze!
      Z procentami nigdy w dół! Rozumiem piwko, kieliszek wina i pozniej czysta, ale
      jezeli sie kombinuje z koljnoscia to jest niedobrze.
      Najlepiej jest pić samą czystą i zagryzać sobie ogóreczkiem lub śledzikiem,
      wtedy rano bedziemy sie czuli doskonale.

pozdrawiam!
      • 888emce Re: Kac od podszewki 01.01.07, 19:58
        guzik prawda. wszystkio zalezy od czlowieka. ja np kaca nie mam tylko po
        spirytusie. po wódce pol dnia umieram, i nie jest jakis tam bol glowy ale
        straszliwe nudności. znajomi po wypiciu takiej samej ilosci alkoholu czują sie
        dobrze podczas gdy ja zaklinam sie ze juz nigdy sie nie napije.
    • Gość: Spec Down Under Najlepszy na kaca jest RU-21 IP: *.nsw.bigpond.net.au 31.12.04, 08:14
      To nie zarty, ten niegdysiejszy wynalazek KGB cieszy sie duzym uznaniem wsrod
      aktorow z Hollywood.

To dlatego, w czasach zimnej wojny, Stirlitz jeszcze stal na nogach, podczas
      gdy James Bond juz sie tarzal w rzygowinach pod stolem.

www.smh.com.au/articles/2003/09/23/1064082997255.html
      Cold War hangover

A drug created by the former KGB to keep its agents sober so that they could
      drink opponents under the table before stealing their secrets is being sold on
      the internet to Hollywood stars as a defence against hangovers.

The drug, known as RU-21, is made in Russia and sold as a natural remedy.
      Hollywood actors are said to be fond of the fix, named after the legal drinking
      age in the US, which enables them to make the most of the party circuit without
      the red eyes or headaches on the film set the next morning.

Its makers say it stops the body making an enzyme that turns alcohol into
      acetaldehyde, a toxic chemical that can damage tissues.

The pill lets you get drunk, but indefinitely delays the hangover and damage to
      the body's organs. The makers say that you have to take two pills before or
      during every two drinks - a suspicious activity in trendy watering holes.

The KGB invented the drug just after World War II.

The secrets of the pill were declassified in 1999, and it was developed into a
      commodity at the Russian Academy of Sciences as part of an extended study of
      alcohol's effects on the body. Its makers and Californian marketeers report
      weekly sales of $10,000 ($14,000).

Emil Chiaberi, head of Spirit Sciences, which sells the pills in the US, said
      he did not know why Russians needed such a pill. [They] can out-drink anybody
      in the world anyway."

The Guardian

• Gość: epo Re: Kac od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 08:56
      "Tę właściwość acetoaldehydu wykorzystano m.in. w lekach odwykowych aplikowanych
      alkoholikom - antabus lub esperal blokują dehydrogenazę aldehydową. To sprawia,
      że aldehyd octowy gromadzi się w coraz większych ilościach. Efektem są ostre
      bóle głowy, nudności i wymioty tak dotkliwe, że nawet długoletni pijacy decydują
      się na zerwanie z nałogiem"

Większych bzdur juz dawno nie czytałem.Tego się nie robi juz nawet w Rosji.
    • Gość: Pan Cogito Re: Kac od podszewki IP: *.238.102.224.adsl.inetia.pl 31.12.04, 11:11
      A czy można kupić gdzieś te wspaniałe środki wymieniane w artykule typu
      4-metylopirazol lub N-acetylocysteina. Najlepiej jakby jakis chemik sie wypowiedzial;) Bo sowich jaj jakos nie widzialem nigdzie w sprzedazy :(
    • Gość: Kappa Re: Kac od podszewki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 11:33
      Jeszcze w kwestii mieszania - zauważyłem taką oto prawidłowość, że jeśli
      zaczynam od wódki i przechodzę na piwo to kac murowany. Ale w odwrotnym
      kierunku to już tak nie działa.

Ktoś pisał, że jak się jest pijanym nie powinno się kłaść spać. Dziwna sprawa,
      gdyż mnie to akurat zawsze ratuje - po alkoholu zasypiam dosyć szybko, ale
      kiedy moi kumple rano umierają, ja jestem dzięki temu rześki jak skowronek.

I jeszcze drink dla prawdziwych twardzieli: Białowiejskie Łowy. Składniki to
      piwo Żubr, wino Tur i Żubrówka. Mieszamy w proporcji po 1/3. Smacznego. Jak
      ktoś się odważy i przeżyje, to proszę opisać wrażenia...
    • Gość: rafał tylko woda IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 31.12.04, 11:49
      ludzie przeciez to proste
      alkohol "spala" wode z org i dlatego nas suszy itp...ja jak pochleje to ZWASZE wmuszam w siebie z pól litra wody i dodatkowo mam butelke pod reka...nie ma mowy o jakimkolwiek kacu!!!!!
      aha tylko wode polecam do upijania sie - reszta gwarantuje ze głowa bedzie potrzebowala imadła
      • Gość: MK Dokładnie tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:58
        Zgadzam sie z przedmówcą, też to stosuję od jakiegoś czasu.
        3 szklanki wodu przed snem (choć niekiedy ciężko je juz zmiescic po piwach;)
        i rano wstaje bez rzadnego problemu i bez Sahary w ustach.
        • Gość: Norbi11 Re: Dokładnie tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:09
          Najgorsze jak kac wyprzedzi klina.
    • Gość: gregor Re: Kac od podszewki IP: *.client.comcast.net 31.12.04, 19:19
      ja odkrylem najlepsze ziolko na kaca to oczywiscie marysia trzy baszki i choc
      bys wypil nie wiem ile kac cie ominie Polecam
    • Gość: greg tylko Merry Jane na kaca IP: *.client.comcast.net 31.12.04, 19:21
      ja odkrylem najlepsze ziolko na kaca to oczywiscie marysia trzy baszki i choc
      bys wypil nie wiem ile kac cie ominie Polecam
      • Gość: mysz Re: tylko Merry Jane na kaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:04
        A ja sprawdziłam i polecam 2KC super tableteczki przed,w trakcie i po popijawie
        żadnych objawów kaca rano a na imprezie ile wlezie ;)
      • totalna_apokalipsa Re: tylko Merry Jane na kaca 01.01.06, 13:36
        greg, witaj w klubie, to znaczy, ż e nie ja jedna?:))))))))) Ale wiesz, mało
        ludzi tak reaguje, naprawde, jesteśchyba trzecim mi znanym:))))))
    • Gość: TESTER ALVEO IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.05, 22:22
      przed piciem 100 ml ziół Alveo do smaku troche limonki i następngo dnia
      luzik....nie wierzycie to spróbujcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka