Dodaj do ulubionych

Który samochód podoba Wam sie najbardziej...

IP: *.mg.gov.pl / 158.66.108.* 20.05.02, 08:52
Abstrachujac od danych technicznych i osiagów, pogadajmy, które auto (nowe lub
starsze roczniki) najbardziej Wam sie podoba, a ktore najmniej. Moje typy to:
najladniejsze - Renault Avantime, najbrzydsze - Renault Thalia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sławek Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 20.05.02, 09:38
      skoda fabia

oczywiście żartuje ;-)
      • Gość: Andre Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.pcplus.com.pl 20.05.02, 20:54
        Gość portalu: Sławek napisał(a):

> skoda fabia
        >
        >
        > oczywiście żartuje ;-)

A ja nie !
        Poza tym to 126 MB a nie PF
        PZDR
    • Gość: Sławek Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 20.05.02, 09:41
      Wszystkie Maserati - najładniejsze
      wiekszość Renault (zwłaszcza Avantime,Thalia,Clio,Vel Satis) - najbrzydsze

pozdrawiam
      • hazir Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... 20.05.02, 09:48
        Fiat Multipla :)
    • Gość: Nina Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.toya.net.pl / 10.0.227.* 20.05.02, 10:35
      Zdecydowanie VOLVO ale tylko 850 i 960.Kanciaste ksztalty i majestatycznosc
      robily na mnie takie wrazenie...
      • Gość: Mikolaj Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 20.05.02, 11:01
        Gość portalu: Nina napisał(a):

> Zdecydowanie VOLVO ale tylko 850 i 960.Kanciaste ksztalty i majestatycznosc
        > robily na mnie takie wrazenie...

Jeszcze fajniejsze były serie 240.
        • Gość: robert Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 20.05.02, 11:23
          Ależ one były piękne!!!!!!
      • Gość: Andre Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.pcplus.com.pl 20.05.02, 20:57
        Gość portalu: Nina napisał(a):

> Zdecydowanie VOLVO ale tylko 850 i 960.Kanciaste ksztalty i majestatycznosc
        > robily na mnie takie wrazenie...

W 1990 byłem w Geteborgu.
        Produkowano tam jeszcze 240.
        To była fura.
        PZDR
        • Gość: martynka Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.lukowa7.waw.pl 21.05.02, 14:57
          Moje odkrycie brzydactwa to Volvo 480 - jest taki żabiasy i dziwny , że aż
          zaczął mi się podobać i teraz "choruję" na niego - ale 10 tys. za samochodzik z
          90 roku...trochę dużo..
          Z nowych - Alfa 147, Nowe Clio, PT Cruiser, czasem Peugot 307 i oczywiście
          Cytrynka C3..
          Wstrętne- thalia, tico, citroen BX, uno, stilo,new civic ( te starsze były
          niczego sobie...)
    • Gość: robert Trudno wybrać, to musi być włoskie coupe...... IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 20.05.02, 10:39
      chyba Maranello.
    • Gość: Remo Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 20.05.02, 11:21
      Alfa 156 sport wagon był długi czas moim faworytem. Teraz chyba nowa primera
      sedan. Najbrzydszy? Hm..., multipla, zdecydowanie ;)
      • Gość: Sławek Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.aries.com.pl / 192.168.3.* 20.05.02, 17:05
        Gość portalu: Remo napisał(a):

oczywiście o gustach sie nie dyskutuje ale jednak 156 SW jest chyba większym
        majstersztykiem stylistycznym niż nowa Primera nie?

pozdrawiam

> Alfa 156 sport wagon był długi czas moim faworytem. Teraz chyba nowa primera
        > sedan. Najbrzydszy? Hm..., multipla, zdecydowanie ;)

• Gość: Remo Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 21.05.02, 15:00
          > oczywiście o gustach sie nie dyskutuje ale jednak 156 SW jest chyba większym
          > majstersztykiem stylistycznym niż nowa Primera nie?
          >
          Ooo, z pewnością. Ale teraz nie ma w zasadzie nic aż tak rewolucyjnego, żeby
          kładło mnie na plecy. W tej sytuacji jednak primera.
    • Gość: Marek Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.05.02, 17:17
      Dluga lista... Z obecnych na rynku:
      - Infiniti - kazde oprocz SUV
      - Lexus - kazdy oprocz SUV
      - BMW od 5 w gore + X5 ale nie Z3 (Z8 moze byc)
      - Mercedes - CL, CLK, SL, SLK
      - Audi - kazde oprocz TT
      - Chrysler - 300M, Sebring Convertible
      - Dodge - Intrepid
      - Mitsubishi - Diamante, Eclipse
      - Saab - zaden
      - Porsche - kazde
      - Chevrolet - Corvette, Avalanche
      - Pontiac - Grand Prix, Boneville
      - Oldsmobile - Aurora
      - Ford - Mustang (ale musi byc Cobra)
      - Mercury - zaden
      - Honda - S2000
      - Toyota - Cellica, MR2
      - Hyundai - XG300, Tiburon
      - Kia - zadna
      - Daewoo - zadne
      - Lincoln - LS
      - Jaguar - XJK
      - ... (nudne to wyliczanie)
      • Gość: robert Facet, łatwiej będzie to co się nie podoba:) IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 20.05.02, 17:47
        • Gość: Marek Masz racje IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 20.05.02, 17:51
          1) Wszelkie SUV z wyjatkiem Chevy Avalanche i Cadillac'a Escalade EXT. No
          ostatecznie BMW X5 lub Acura MDX.
          2) Wszelkie malenstwa (BMW 3-ka tez)
          3) Wiekszosc wyrobow Ford'a, wszystkie Daewoo
          4) ... Tez by dlugo wymieniac....
    • Gość: grogreg Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.univ.szczecin.pl 20.05.02, 17:47
      + Rover 70
      - Nowa Honda Civic
      • Gość: fox Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 19:31
        Kiedys bylo takie auto - Nissan Cefiro, sprzedawany na rynki azjatyckie -
        wielka limuzyna o ksztaltach sportowego auta. Piekny
    • Gość: seba5700 Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: 195.205.239.* 20.05.02, 21:14
      Ze starych Dodge Charger/Challenger, Cadillack Eldorado, Pontiac Trans Am 455
      SD. Z super-sportowych Lamborginii Countach/Diablo. Ze wspolczesnych Pontiac
      Trans Am WS6/ Chevrolet Corvette ZO6, Hummer, Ford Excursion.
    • Gość: bObO Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.chello.pl 20.05.02, 21:25
      Dla uproszczenia tylko aktualne modele:

+
      Citroen C3 - po prostu mnie "rozwalił"
      Honda Civic coupe
      Volvo S60
      Alfa 147
      BMW 3 coupe
      Chrysler... cholera zapomniałem - ten w stylu retro
      Hyundai Coupe
      Honda S2000
      Jaguar X
      Chrysler 300M (oprócz przodu)

-
      Honda Civic 5d i 3d
      Nissan Primera
      Thalia, Fabia (wiadomo)
      Subaru Impreza (przez reflektory)
      Srajcienko
      BMW 7
      Skody
      Seaty
      Chrysler 300M (przód)

Czy ktoś mógłby się z tym nie zgodzić? ;-)
      • Gość: Adam W. Re: Który samochód podoba Wam sie najbardziej... IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 20.05.02, 22:47
        Z toyot- supra , hilux , starsza celica , carina ( a wcale avensis czy nowa
        camry , bo stara i owszem).

Mazda 626 , mitsubishi galant (stary) , ford mustang , vitara, lancia kappa .
        Z małych micra , yaris , punto (nowe).
        I sporo innych ...
        PZDR.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka