Gość: mak IP: *.proxy.aol.com 11.01.05, 09:37 ..totalne buractwo, jak mozna takie brzydactwo zamontowac na kolach,trzeba chyba byc mocno nawiedzionym. Link Zgłoś Obserwuj wątek
racingismylife Re: spinnery na kola,czyli.. 11.01.05, 12:01 tutaj masz przyklad www.truckxpressions.com/truckaccessories/customwheels/spinner.htm Link Zgłoś
Gość: dekiel/kołpak Re: spinnery na kola,czyli.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:20 to po prostu kołpaki (?) Dawniej mówiło się na to dekla /za czasów syrenek/, później kołpaki, a teraz spinner.... świet się zmienia ;-) Link Zgłoś
x-darekk-x Re: spinnery na kola,czyli.. 11.01.05, 12:21 kiedy pierwszy raz widzialem samochod ze spinnerami (nie wiem, czy to byly nakladki czy dedykowane felgi ze spinnerami) to myslalem, ze oczy mi robia jakis dowcip. widzialem samochod (to bylo escalade), ktory stanal na swiatlach a kola sie nadal krecily. z czasem kola wyhamowaly. gosc ruszyl, ale kola sie nie obracaly! bylem w pewnej odleglosci wiec nie moglem sie dobrze przyjrzec. myslalem, ze mam omamy. efekt na poczatku jest piorunujacy, ale w gruncie rzeczy bezuzyteczny. Link Zgłoś