Gość: mrówa IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.01.05, 19:41 nie wiem czemu nie poszło, więc jeszcze raz czym sie różnią te wersje i czy wwersja polska jest innna czy ta sama co zagraniczna pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Adek Re: RN a RT w Renault Megane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:00 rt wyzej niz rn wersje zagraniczne odmienne od Naszych. pzdr Link Zgłoś
Gość: mrówa Re: RN a RT w Renault Megane IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.01.05, 23:21 a jakieś szczegóły?/albo linki bo wszystko jest o nowych modelach Link Zgłoś
Gość: RF Re: RN a RT w Renault Megane IP: 57.66.193.* 14.01.05, 08:31 Wersja RT swego czasu była najbogatszą wersją oferowaną w salonie. Było RL, RN, RT, potem RXE itp. Od RN różni się tapicerką, komputerem pokładowym malowanymi lusterkami i nie pamietam ale chyba tylko w RT był dostępny silnik 1,6 ichyba było więcej poduszek w standardzie. Oczywiście jest jeszcze kilka różnic w drobiazgach i elektryce ale te co wymieniłem to najłatwiej zauważyć. Sam miałem najuboższe RL eco, które nawet wspomagania nie miało ale za to jest bezawaryjne do dziś (zostało w rodzinie) Link Zgłoś
milimetr198 Re: RN a RT w Renault Megane 20.01.05, 13:55 mam RT iz grubsza pamiętam różnicę w stosunku do RN Ilośc poduszek ta sama. dodatkowo komputer pokładowy , centralny zamek z pilota, "inteligentne" wycieraczki, elektryczne i podgrzewane lusterka, lepsza tapicerka , regulacja ledźwiowa fotela kierwocy i co dla mnie najważniejsze regulacja wysokości fotela kierowcy, reczta to raczej drobiazgi typu inne malowanie lusterka listwa nad rejestracja inna obwodka kratki wlotu powietrza Link Zgłoś