Dodaj do ulubionych

MOJE ZDANIE !!!!!!!!! I NIE ZMIENIE !!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:08
1.uwazam ze powinni wpriwadzic ustawe :ktora zakazuje posiadanie
malucha/poloneza/wartburga/star a skode/duzego fiata/(na zlom i spalic
2.zakaz sprowadzania starszych niz 7 letnie samochody
(i tylko w badrzo dobrej kondycji tech.)
3.dla wlscicieli samochodow w punkt 1 odpowiednio fiat skoda dae woo/chevy
powinny extra promocje zrobic dla tych aby mogli szybko kupic nowy lub
uzywany.

pewnie pare drobiazgow przeoczylem lub niedopracowalem ale ogolnie o to
chodzi !!!!
rzygac sie chce patrzac na polskie( niektore) samochody no i drodi ale to juz
next time !
Obserwuj wątek
    • totalbalalaykashow Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! I NIE ZMIENIE !!!!!!!!! 27.01.05, 14:11
      ..i powinni jeszcze zabronic wystepow i puszczania w radiu zaspolu Kombi
      • Gość: @PL Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! I NIE ZMIENIE !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:13
        TO DO INNEJ USTAWY TRZEBA DOLACZYC :)
      • Gość: Dede Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! I NIE ZMIENIE !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:49
        totalbalalaykashow napisał:

> ..i powinni jeszcze zabronic wystepow i puszczania w radiu zaspolu Kombi

Tak! Zwłaszcza, że ma już koło 20 lat.
    • kollector Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! I NIE ZMIENIE !!!!!!!!! 27.01.05, 14:17
      a niektórym powinni zabronić dostępu do sieci
    • Gość: toyOwner Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! I NIE ZMIENIE !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:19
      Zabronic, kolego, to możesz swojej żonie posiadania kochanka.
    • Gość: @pl [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kollector @pl 27.01.05, 14:39
        chyba Cię lekko pogięło z tym cmokaniem

trzeba było od razu napisać, że chłopaka szukasz
        • Gość: @pl Re: @pl re: kollector IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:42
          nie juz mam buraku! spozniles sie.a skok w bok mnie nie razi frajerze
    • emes-nju Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! I NIE ZMIENIE !!!!!!!!! 27.01.05, 14:45
      Nie zajezdzaja co twoje pomyslu stechlizna? Byl juz niejednen taki, ktory chcial wszystko zmieniac - jednemu Hitler bylo.
      • Gość: @pl Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! emes-nju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:57
        orginalny jestes!!!! a stechlizna to ci chyba z buzi zajezdza!!!
        • emes-nju Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! emes-nju 27.01.05, 14:59
          Tego akurat on-line nie czuc, czego o twoich wypocinach powiedziec sie nie da.
          • Gość: @pl Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! emes-nju frajerem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:05
            ales ty sie
            kur............................ ......w........................ .....a dowciapny
            zrobil.ciesz sie ze to online wlasnie di dupe uratowalo bo odrazu na dziendobry
            w cymbal byls dostal.pier..............dol '''''''''''..........nij se z barana
            w mur moze ci sie polepszy !!
            • emes-nju Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! emes-nju frajerem jest 27.01.05, 15:11
              Ja cie!

Nie wiedzialem, ze jestem wstanie tak kogos wkur... poprzez klawiature. Mam zdolnosci jak widac :-)
              • Gość: toyOwner Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! emes-nju frajerem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:15
                Dzieciaka wkurzyłeś! Nie wstyd Ci? Potem przez te stresy posika się w nocy do
                łóżka.
              • Gość: @PL [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:15
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • emes-nju Nie ciskaj sie bo dostaniesz kolki. n/t 27.01.05, 15:40

• edek40 Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! emes-nju frajerem jest 27.01.05, 16:02
                  Eeeee. Bo mi monitor popeka!!!!
            • black.iron Re: MOJE ZDANIE !!!!!!!!! emes-nju frajerem jest 27.01.05, 16:11
              cos sie jakasz, slonko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka