Gość: pytajnik IP: 81.168.209.* 29.01.05, 12:57 Tanie w eksploatacji, mało awaryjne i dosyć młode. Czy kupie za tą cene takie auto? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: hehe.he Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:06 cudow nie ma: trzeba szukac kompromisow pomiedzy wiekiem, wielkoscia, awaryjnoscia, kosztem i dostepem do czesci zamiennych. W takim wypadku poszukalbym cos z rocznika 93-94: peugeota 106 citroena ax ford fiesta fiat cinquecento citroen zx - najwiekszy z tanich Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.05, 12:09 ktoś ma inne propozycje? Link Zgłoś
Gość: Mamlas Bilet autobusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:10 Lepsze to = trochę więcej oszczędzania niż jeżdżenie jakimś wiecznie psującym się trupem. Mówię poważnie. Pozdro Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Bilet autobusowy IP: *.toya.net.pl 30.01.05, 16:23 Tak? A ja mam od roku takie auto za 6 tys- peugeot 205. i smiesza mnie tego typu opinie- nie kazdego stac od razu na auto za 30 tys itepe, a kazdy chcialby miec wlasny srodek transportu, dzieki ktoremu zaoszczedzic mozna mase czasu i jazde w zimnych autobusach. trzeba tylko kupowac takie auto z glowa, znalezc kogos kto sie jakos zna na tym i porzadnie doradzi, nie na zasadzie- francuskiego nie kupuj bo one sie wszystkie psuja, golfami to jezdza tylko buraki... Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Bilet autobusowy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.02.05, 00:06 wypraszam sobie z tymi burakami w golfach - mój tato nie jest burakiem :) a tak poza tym to wątek dla mnie ciekawy z tym autem do 6 tys. - też za takim się rozglądam. Myślałam np. o tico - podobno ekonomiczny i mało psujny. Chyba że ktoś mógłby doradzić coś innego... Stara Kia Pride? podoba mi się, podobnie jak starsze Fiaty Panda - ale nic bliżej o nich nie wiem - mógłby się ktoś wypowiedzieć? Link Zgłoś
Gość: michael Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 00:22 Gość portalu: hehe.he napisał(a): W takim wypadku poszukalbym cos z rocznika 93-94: > peugeota 106 > citroena ax > ford fiesta > fiat cinquecento > citroen zx - najwiekszy z tanich Ale mu poradził... A ja np: Toyotę Starlet 91r-92r za 500-max.900 euro + opłaty aber mussen Sie nach Deutchland fahren. Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:46 toyoty starlet nie ujalem choc o niej myslalem. jak zaczniesz szukac czesci to sie domyslisz czemu:) Link Zgłoś
Gość: michael Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 02:54 Chodzi ci o dostępność czy cenę??? W kwestii dostępności problem nie istnieje,jeżeli chodzi o ceny to chyba standard u japończyków, że trochę wyższe niż w przypadku sam. europejskich. Ale wszystko rekompensuje awaryjność tego modelu,prawda?:-) Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: 81.168.209.* 06.02.05, 22:13 Może jeszcze jakies sugestie Link Zgłoś
Gość: klaus Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:20 a może skoda favorit? Części tanie, jeśli się rozejrzysz, znajdziesz jakąś w przyzwoitym stanie. Samochód trochę z innej epoki, ale koszty utrzymania, zwłaszcza jeśli założysz gaz... Link Zgłoś
Gość: długopisem Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.plock.mm.pl 04.02.05, 00:25 Daihatsu Charade, ciężko kupić, taka nieco większa Fiesta za troche mniej kasy, bardzo dobry komfort jazdy autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=139333.1&id=ymeswy34dnb Link Zgłoś
Gość: bolo tu kobieta ma... IP: *.warszawa.tktelekom.pl 04.02.05, 19:53 .... i tanio odda: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=20204739 a ile przygod przed nowym posiadaczem!!! Link Zgłoś
Gość: polo Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 01:51 Kup sobie vw polo, rocznik ok. 91 aczkolwiek one dość drogo stoją (cenią się bardziej niż golfy II) ale warto Link Zgłoś
Gość: długopisem Re: Jakie auto do 6 tyś? IP: *.plock.mm.pl 08.02.05, 01:55 zapomnieliśmy o golfie II Link Zgłoś