Dodaj do ulubionych

Civic czy Yaris? Auto do 20tys

IP: 82.194.62.* 30.01.05, 18:03
Lada dzień mam sprzedać VW Vento 93' chcę dołożyć i kupić coś nowszego,
samochód ma służyć dla jednej osoby. Nie chcę jeżdzić tak dużym samochodem jak wcześniej, ale z kolei wiem, że raz na jakiś czas mam do przewieziania większe przedmioty. 40% miasto 60%trasa
mam dylemat co wybrać
-Honda Civic 1.4 5dr 97-98'
albo
-Toyota Yaris 1.3 ew 1.0 99-00'
Obserwuj wątek
    • Gość: długopisem Re: Civic czy Yaris? Auto do 20tys IP: *.plock.mm.pl 31.01.05, 21:38
      Yaris, nie ma co jeżdzić złomem, młodszy lepszy
      • Gość: YAR Re: Civic czy Yaris? Auto do 20tys IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 31.01.05, 22:06
        Oczywiście Yaris, zero problemów z eksploatacją, serwisem.
        Nie będziesz miał żadnych problemów i nie zwracaj uwagi na posty kilku
        gó..arzy któzy na tym forum wzajemnie wypisuja bzdury a to na temat Skód a tom
        Corolli, Yarisów, VW itd. Ferie, młodzież się nudzi wypisują jakies bzdurne
        posty o cieknących silnikach uprzednio dokonując debilnych wpisów na innych
        forach następnie cytując je jako rzekome "pewniki" itd...........
    • black.iron Re: Civic czy Yaris? Auto do 20tys 31.01.05, 22:35
      tylko ze yaris w tych latach nie byl oferowany z silnikem 1.3 na polskim rynku.
      rozumiem w takim razie, ze chcesz sprowadzic? bo jezeli poruszasz sie glownie
      po trasie, to silnik 1.0 moze byc mocno niewystarczajacy. wiem, bo takim
      jezdzilem 3 lata.
      • Gość: literka m Re: Civic czy Yaris? Auto do 20tys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 16:49
        tylko civic. piszesz 60% trasa, 40% miasto. gdyby proporcje byly odwrotne,
        yaris, jesli glownie w trasach honda 5-drzwiowa jest wygodniejsza i zapewni Ci
        wiekszy komfort podrozowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka