Dodaj do ulubionych

Buick Roadmaster?

IP: *.anth.mun.ca 01.06.02, 16:46
Hej!

Witam Transoceanicznie! Pamietam, ze byl na Forum jakis watek o Roadmasterze, ale nie moge go
odszukac. Przymierzam sie wlasnie do kupna (i w przyszlosci sciagniecia do PL w ramach
przesiedlenia) Buicka Roadmastera 1996 Estate Wagon ("woodie"). Jest to jedno z moich
motoryzacyjnych marzen juz od wielu lat. Samochod ktory mam na oku wyglada na bardzo
zadbany, cena jest korzystna, prawdopodobnie technicznie tez bez zarzutu. Nie doswiadczyl
tutejszego "rdzawego" klimatu, bo sprzedaje go facet ktory przyjechal nim z Alberty i tu sie
osiedlil.

Czy macie moze jakiekolwiek informacje z pierwszej reki na temat awaryjnosci tego samochodu.
To chyba woz z ostatnich lat produkcji, wiec wlasciwie wszystko powinno juz byc dopracowane?

Bede wdzieczny za wszelkie porady!

Pozdrowienia,

Icefall
Obserwuj wątek
    • Gość: Icefall Re: Buick Roadmaster? IP: *.anth.mun.ca 04.06.02, 17:40
      Sorry, ze wyciagam swoj wlasny watek, ale na serio zalezy mi na jakichs opiniach.

Icefall
      • Gość: Marek Re: Buick Roadmaster? IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 04.06.02, 17:47
        Zajrzyj na:
        carpoint.msn.com/vip/overview/Buick/Roadmaster/used.asp

kliknij na more info i sie wszystkiego dowiesz :) Poczytaj opinie uzytkownikow.
    • Gość: robert Re: Buick Roadmaster? IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 04.06.02, 17:47
      Zrobiłem za ciebie robotę: ostatni post był 13 maja, razem było 36 postów.
      Częstuj się.
    • Gość: Icefall Re: Buick Roadmaster? IP: *.anth.mun.ca 04.06.02, 21:36
      Bardzo dziekuje za obie informacje!

Pozdro,

Icefall

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka