Dodaj do ulubionych

Buick GL8 - nowy minivan GM

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.10, 16:52
Moje polo ma taki sam kolor opon a dotego kosztuje 1/10 tego co to dziadostwo... poco przeplacac?
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Buick GL8 - nowy minivan GM IP: *.xdsl.centertel.pl 01.12.10, 17:21
      po co? żeby nie byc podobnym do Ciebie a to jest bezcenne :)
    • Gość: m Re: Buick GL8 - nowy minivan GM IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.10, 17:35
      @abc Zazdroscisz mi i tyle, zal ci dupe sciska ze nie mozesz byc mna i miec takiego autka jak ja.
    • Gość: abc Re: Buick GL8 - nowy minivan GM IP: *.xdsl.centertel.pl 01.12.10, 19:05
      @m rozgryzles mnie :)))))))
    • Gość: RPWL Re: Buick GL8 - nowy minivan GM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.10, 22:38
      Calkiem fajny, ale:
      - styl przyciezkawy, amerykanski - zniose, ale wole co innegi
      - zegary jakies takie nie za fajne w oddzielnych tubach,
      - wada ciezka - drugi rzad powinien miec 3 fotele, nie 2. dzieki temu latwo byoby sie spakowac rodzina 2+3 i duza iloscia bagazu.
      - gdyby chcieli poslac to na Europe musieliby wsadzic diesla, nalepiej 3.0 V6, a le mocny 2.0 tez da rade ;-)
    • Gość: kon polski Re: Buick GL8 - nowy minivan GM IP: 132.210.72.* 02.12.10, 01:53
      a jak bedziesz wsiadal na tyl, jezeli masz trzy osobowa lawke w srodku?
      w takich przypadkach lawka musi byc krotsza ( mniej wygodna) albo drugi rzad z trzecim musi sie dac zamieniac.

mam caravana w nastepujacej konfiguracji : dwa fotele + dwa fotele + dwa fotele laczone (3 osoby wchodza). jest idealnie.
    • Gość: peter Re: Buick GL8 - nowy minivan GM IP: 81.219.200.* 02.12.10, 21:10
      mercedes viano jest lepszy..
    • Gość: RPWL Re: Buick GL8 - nowy minivan GM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.10, 22:23
      @kon polski
      Wystarczy odpowiedni mechanizm skladania skrajnych foteli :-)

Vany maja to do siebie, ze latwo je adaptowac do zroznicowanych potrzeb uzytkownikow. Ja potrzebuje miec 3 fotele w drugim rzedzie i duzy bagaznik, Ty potrzebujesz przewiesc 6 osob i obaj dostaniemy czego chcemy. Miedzy innymi dlatego vany sa swietne :-)

Pozdrawiam
    • tojakierowca_bombowca Re: Buick GL8 - nowy minivan GM 04.12.10, 11:13
      Po co kitajcom van skoro prowadzą politykę jednego dziecka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka