greenblack 22.02.05, 22:00 Na pewno bardziej oryginalny niż 9-3, choć to też tylko Vectra. Kompletne zaprzeczenie Cadillaca - dyzel R4, ręczna skrzynia, przedni napęd. Módlmy się! Link Zgłoś Obserwuj wątek
lukaszrembisz Re: Cadillac BLS 23.02.05, 08:54 Fajnie zaprojektowany.Linia wydaje mi sie nawet nieco mniej ekstrawagancka niz u wiekszych braci.Mi sie podoba Link Zgłoś
kupagnoju Re: Cadillac BLS 23.02.05, 10:37 nie zrozumiałeś, ale jak już napisane także nic nie napisałeś Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Cadillac BLS 23.02.05, 10:34 greenblack napisał: > Na pewno bardziej oryginalny niż 9-3, choć to też tylko Vectra. Kompletne > zaprzeczenie Cadillaca - dyzel R4, ręczna skrzynia, przedni napęd. Módlmy się! Hehe no cóż, w pierwszym zdaniu jest napisane, że tym samochodem Cadillac chce podbić Europę. Jak się idzie na pole zbierać gnój to się zakłada gumiaki i kapote ze skaju, a jak do teatru to smoking albo garnitur od Zengi. Tak samo jak się chce podbić Europę to się daje klekoczącego słabowitego dyzla w R4, ręczną skrzynie, przedni napęd i wersje "golas". Byle taniej. Jak się chce podbić USA to się daje 4.0 V8 w benzynie, tylny napęd, automat, i full wyposażenie z navi i tv. Wszytko zależy gdzie się idzie. Link Zgłoś
thorgal10 Re: Cadillac BLS 01.03.05, 18:52 Przecież to jest zmieniony Saab 9-3 SportSedan - wewnątrz bardzo podobny, chociażby ta sama kierownica. Mam coraz więcej wątpliwości co do wyboru pomiędzy Saab'em 9-3 SportSedan 2.0T a Audi A4 2.0 T FSI (może z Quattro. Pozdrawiam, Link Zgłoś
drpawelek Re: Cadillac BLS 05.03.05, 19:57 A nad czym sie zastanawiac? Jezeli nie musisz miec napedu na cztery kola, to polecam 9-3. Silnik 2.0T 210hp jest klasa sama dla siebie, zas 2.0t 175hp jest ponoc niewiele mniej dynamiczny. Wyglad - wciaz jeszcze to typowy saab. Niezawodnosc - prawdopodobnie lepsza od audi i volvo. Do odwaznych swiat nalezy. Link Zgłoś
super_maruda Re: Cadillac BLS 05.03.05, 19:23 Juz kiedys Jankesi robili Cimarrona na platformie Opla a pozniej Catere, ktora byla nawet montowana przez Niemcow (Omega). No coz , nalezy czekac, az ta marka zawita na Zeran a potem do trumny - Polacy zawsze wszystko zepsuja! Link Zgłoś
genefski Re: Cadillac BLS 05.03.05, 21:38 super_maruda napisa?a: > Juz kiedys Jankesi robili Cimarrona na platformie Opla a pozniej Catere, ktora > byla nawet > montowana przez Niemcow (Omega). > > No coz , nalezy czekac, az ta marka zawita na Zeran a potem do trumny - Polacy > zawsze wszystko zepsuja! Ten gostek Grinblack jest chyba z Argentyny jesli takie bzdury pieprzy? Link Zgłoś
drpawelek BLS-V 05.03.05, 20:00 Tylko wersja V ma trafic na rynek amerykanski (ciekawe za ile, ale pewnie sporo taniej od CTS-V). Wyglada ciekawie, chociaz ta sama kierownica jest juz w 9-3 SS i CTS. Link Zgłoś
omen_150 Re: Cadillac BLS 14.03.05, 10:49 według mnie to główny faworyt do przewodzenia w tej klasie aut!!! Link Zgłoś