Gość: embe16 Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:57 Najbrzydszym samochodem jest Daewoo Matiz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:12 druid_ napisał(a): > Moje typy: > 2. Opel Agila > 3. Suzuki Wagon A więc znaczek OPEL na masce czyni auto piękniejszym??? Bo niczym innym one się chyba nie różnią z zewnątrz. Link Zgłoś
Gość: obi. Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 10.06.02, 22:28 Gość portalu: cc napisał(a): > druid_ napisał(a): > > > Moje typy: > > 2. Opel Agila > > 3. Suzuki Wagon > > A więc znaczek OPEL na masce czyni auto piękniejszym??? Bo niczym innym one się > > chyba nie różnią z zewnątrz. Tak jakoś wychodzi, że bronię druida, ale... różnią się, różnią. Przyjrzyj się kiedyś. Detalami - ale jednak. Zderzaki, listwy, umiejscowienie tablic itp. Różnica jest - przy odrobinie wprawy można odróżnić te auta nawet ze sporej odległości. I moim zdaniem Agila jest zdziebko ładniejsza (choć oba auta są brzydkie). Moje typy: 1. Tico 2. Lada 110 3. Atos 4. Thalia 5. Wagon R+ (poprzedni Wagon R był o wiele brzydszy, ale rozumiem, że w grę wchodzą tylko auta obecnie produkowane i oferowane) 6. Agila 7. Kia Rio Pozdr Link Zgłoś
Gość: cc Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:43 Gość portalu: obi. napisał(a): > > > 2. Opel Agila > > > 3. Suzuki Wagon > > chyba nie różnią z zewnątrz. > > Tak jakoś wychodzi, że bronię druida, ale... różnią się, różnią. Przyjrzyj się > kiedyś. Detalami - ale jednak. Zderzaki, listwy, umiejscowienie tablic itp. > Różnica jest - przy odrobinie wprawy można odróżnić te auta nawet ze sporej > odległości. I moim zdaniem Agila jest zdziebko ładniejsza (choć oba auta są > brzydkie). > > Moje typy: > > 1. Tico > 2. Lada 110 to chyba poza konkurencją, jak Tavria i Polonez > 3. Atos > 4. Thalia > 5. Wagon R+ (poprzedni Wagon R był o wiele brzydszy, ale rozumiem, że w grę > wchodzą tylko auta obecnie produkowane i oferowane) > 6. Agila Czyli co w końcu jest brzydsze, Wagon czy Agila?? Ja już nic "nie panimaju" ;-)) > 7. Kia Rio > > Pozdr Thalia! Siena! (albea) Cordoba! Atos (normalny, bo Prime ciut lepszy) Agila/Wagon! (ex aequo) Tico /równie z Espero, ale już nie produkują/ Lanos (wszystkie wersje) Audi A2 BMW 7 (najnowsze) Fiat Multipla Nissan Micra (2001) Opel Vectra Peugeot 206 Renault Megane 2002 Suzuki Swift 5d VW Golf IV Link Zgłoś
Gość: scania Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.06.02, 07:38 Saab 900 SE coupe Link Zgłoś
Gość: scania Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.06.02, 07:41 ups, obecnie. No to Mercedes A i M. Link Zgłoś
druid_ Re: Ogloszenie wynikow 11.06.02, 07:57 Po podliczeniu glosow okazalo sie: 1. Skoda Fabia 2. Renault Thalia 3. Daewoo Tico 4. Fiat Multimpla 5. Suzuki Wagon Link Zgłoś
Gość: Szon Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 213.17.165.* 11.06.02, 08:33 UWAGA! nikt tego nie przebije Dacia Supernova. Tylko stara Dacia może być od niej brzydsza. Dobrze że nie ma jej w Polsce.... Link Zgłoś
Gość: brasetka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.06.02, 11:05 Wszystkie SAABY, oni je chyba specjalnie robią takie brzydkie jako policy firmy;-) Link Zgłoś
maxturysta Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 11:12 Moje typy: Fiat Multipla Renault Thalia Suzuki Wagon Agila Atos Siena i co z tego, każda potwora znajdzie swojego amatora Link Zgłoś
grzesiekbronikowski Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 14:43 Link Zgłoś
dlugopis Re: Dacia Supernova 11.06.02, 14:55 Jest. Wczoraj widzialem we Wroclawiu. Najpierw myslalem , ze to samorobka, a potem odczytalem nazwe. Pozdrawiam Link Zgłoś
e.nigma Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 14:58 Wszystkie Fiaty biorą ją o wiele długości... E.Nigma Link Zgłoś
Gość: via Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 11.06.02, 12:05 nie vie, czy nie zaprzestali produkcji z powodu tej brzydoty, ale najbrzydszym paskudztwem jest fiat multipla...w ogóle fiaty...no może za wyjątkiem bravo Link Zgłoś
donach Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 13:28 Dla mnie najbrzydszym autem jest Fiat Multipla. Doprawdy roznymi drogami bladzi mysl ludzka he he!!! Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 195.41.66.* 11.06.02, 13:48 audi A2 - zdecydowanie! bije nawet fabie! Fiat multipla to akurat dla mnie sympatyczny pomysl jakkolwiek nigdy nie kupie fiata bo to fiat. Link Zgłoś
rrychu Re: honda civic hb 11.06.02, 14:20 1.honda civic hb 2.new talia/clio 3 MB E (okularnik) Link Zgłoś
Gość: paul Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 193.0.117.* 11.06.02, 14:38 Matiz jako jedyny produkt Daewoo jest ladny, choc wszystkie inne sa paskudne. Za to ohydna jest Toyota Echo ("Yaris"). Link Zgłoś
Gość: cc Re: Yaris Verso (yuk) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:28 Zapomniałem o hicie z czołówki brzydoty. Wygląda jak roztopiony w piekarniku plastikowy van. Link Zgłoś
grzesiekbronikowski Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 14:41 Stanowczo Fiat Multipla Link Zgłoś
e.nigma Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 14:58 !.Seat Leon! Link Zgłoś
Gość: b52 Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samo IP: *.chello.pl 11.06.02, 22:21 SIENA SUZUKI R WAGON = OPEL AGILA to sa niezle typy ale niewielu z Was chyba widzialo fotoreportarz z wystawy rosyjskiej mysli samochodowej. Ida ostro. leb w leb z Hindusami - ci tez sa niezli. Link Zgłoś
vwdoka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samo 12.06.02, 15:39 Ale Leon uber alles! Link Zgłoś
Gość: debil Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 22:33 Zdecydowanie Skoda Fabia Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 12.06.02, 15:19 Gość portalu: debil napisał(a): > Zdecydowanie Skoda Fabia no i prawidłowo, biorąc pod uwagę nick..... Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 195.117.34.* 12.06.02, 00:44 Najbardziej brzydkim samochodem jaki widziałem na oczy był pojazd marki Asia Retona (małe, pseudoterenowe autko dla odważnych). Link Zgłoś
e._ Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 08:55 1. Fiat MULTIPLA, bo wygląda jak coś, co pies zostawił na trawniku lub - jesli ktoś woli kulturalniejsze porównania - jak pięć nadtopionych kulek lodów, które spadły z dużej wysokości na chodnik 2. Mercedes VITO, bo wygląda jak prowincjonalny uwodziciel w marynarce o watowanych ramionach albo jak nieudany mafioso z lat dwudziestych 3. Lexus, bo jest najbardziej pretensjonalnym i nowobogackim, sądząc z wyglądu. Pewnie jest to mylące i prowadzenie go to całkiem przyjemna rzecz, ale nie funkcjonalnośc i inne walory nie muszą iść w parze z urodą. 4. Suzuki JIMNY, bo wygląda, jakby ktoś go wyszarpał z deski projektanta w połowie pracy, a w dodatku skrócił o 1/3. Natomiast Suzuki Wagon R+ podoba mi się, jeździłam nim i polecam. Moim zdaniem to fantastyczny damski samochodzik. Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 193.2.59.* 12.06.02, 09:08 Moje skromne zdanie; nie ma brzydkich samochodow. Samochody moga byc niewygodne, nieekonomiczne i dzieki Bogu, ze mamy tyle roznych samochodow na drogach. W nawet najpiekniejszym samochodzie zdarza sie nieuprzejmy, niekawalerski i agresywny kierowca. Mieszkam w kraju, gdzie wlasnie te "brzydkie" samochody sa popularne ze wzgledu na techniczne zalety. Nie gniewajcie sie za ten odmienny punkt patrzenia. Pozdrowienia. Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 09:23 Jestem zdziwiona tak "niskimi" notowaniami na tej liście Agili, wszak wiele osób uważa ją za brzydactwo i dziwactwo. A ja swoją jestem zachwycona, służy mi wiernie, z kolizji wyszła niemal bez szwanku (drugie autko miało oboje drzwi, próg i słupek do kasacji - u mnie wgniecony lekko zderzak, rozłączone przewody do reflektora i porysowana obudowa lampy). I ma jeszcze jedną zaletę.....Jest kompletnie nieatrakcyjna dla mojego syna!!!! ;-) Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 12.06.02, 09:34 Gość portalu: erka napisał(a): "drugie autko miało oboje drzwi, próg i słupek do kasacji" - co to znaczy? ;-) pozdrawiam p.s.dla mnnie to oczywiste,że jak walisz komuś przodem w bok to szkody są j.w. Link Zgłoś
e._ Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 09:40 Gość portalu: erka napisał(a): > Jestem zdziwiona tak "niskimi" notowaniami na tej liście Agili, wszak wiele > osób uważa ją za brzydactwo i dziwactwo. A ja swoją jestem zachwycona, służy mi > > wiernie, z kolizji wyszła niemal bez szwanku (drugie autko miało oboje drzwi, > próg i słupek do kasacji - u mnie wgniecony lekko zderzak, rozłączone przewody > do reflektora i porysowana obudowa lampy). I ma jeszcze jedną zaletę.....Jest > kompletnie nieatrakcyjna dla mojego syna!!!! ;-) Link Zgłoś
e._ Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 09:43 Gość portalu: erka napisał(a): > Jestem zdziwiona tak "niskimi" notowaniami na tej liście Agili, wszak wiele > osób uważa ją za brzydactwo i dziwactwo. A ja swoją jestem zachwycona, służy mi > > wiernie, z kolizji wyszła niemal bez szwanku (drugie autko miało oboje drzwi, > próg i słupek do kasacji - u mnie wgniecony lekko zderzak, rozłączone przewody > do reflektora i porysowana obudowa lampy). I ma jeszcze jedną zaletę.....Jest > kompletnie nieatrakcyjna dla mojego syna!!!! ;-) Bo AGILA to Suzuki Wagon R+ produkowany z niewielkimi, nie zawsze korzystnymi zmianami przez Opla w porozumieniu z Suzuki. Mnie się podobają oba (na oko niemal identyczne) i cenie sobie, jak pisałam wyzej, ten model jako idealny samochód dla pań. Link Zgłoś
Gość: Szon Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 213.17.165.* 13.06.02, 16:59 Gość portalu: erka napisał(a): > Jestem zdziwiona tak "niskimi" notowaniami na tej liście Agili, wszak wiele > osób uważa ją za brzydactwo i dziwactwo. A ja swoją jestem zachwycona, służy mi > > wiernie, z kolizji wyszła niemal bez szwanku (drugie autko miało oboje drzwi, > próg i słupek do kasacji - u mnie wgniecony lekko zderzak, rozłączone przewody > do reflektora i porysowana obudowa lampy). I ma jeszcze jedną zaletę.....Jest > kompletnie nieatrakcyjna dla mojego syna!!!! ;-) a to co, twoj syn kradnie samochody? Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 01:40 nie kradnie :-))Ale uważa że Agilą wstyd jeździć. I to mi bardzo odpowiada. A Agila i tak jest the best!!!! Link Zgłoś
e._ Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 09:40 Ależ estetyka i wygląd nie mają najczęściej nic wspólnego z walorami użytkowymi, a my li tylko o estetyce! Chyba nie bedziesz nas przekonywać, że zawsze podoba ci się to i tylko to, co jest praktyczne i funkcjonalne?! Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 193.2.59.* 12.06.02, 10:06 Oczywiscie, ze nie moge i nie chce nikogo przekonywac. Nawet sama rzadko podporzadkowuje sie czyjejs ocenie. Mimo wszystko zakoncze, ze o gustach nie mozna dyskutowac i niech zyje roznorodnosc gustow. Swiat jest piekniejszy nawet z powodu "brzydactwa" na drogach. A swoja droga (nomen omen) lubie to, co sie wiekszosci nie podoba. Pozdrowienia Link Zgłoś
mary_ann Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 21.06.02, 00:56 Suzuki wagon jest prześliczny ( nie mowiąc o innych zaletach) Link Zgłoś
Gość: pasterz Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.pi.tpsa.pl / 172.16.2.* 12.06.02, 11:58 Thalia - tragedia ... kim sa goscie ktorzy to kupuja ??? Megane i wszelkie odmiany - fe .. jakies takie wydziwione Matiz, Lanos, Nubira i inne koreance - fe !!! Merc C-klasa coupe - koszmarny koreanski tyl i proporcje Yaris Verso, Wagon R, Agila i inne tego typu hybrydy Vel satis - dziwadlo Ibiza nowa - spieprzony przod Primera nowa - brzydactwo Vectra nowa - na sile awangardowy przod BMW Z8 - za zegary po srodku i ogolnie koszmarny design wnetrza Albea - nastepne rozdymane auto dla wyzelowanego przedstawiciela handlowego Picasso - ktos chyba sie za bardzo rozpedzil przy pompowaniu Octavia - jak mozna wsadzic taka duza bude na taki maly roztaw osi ??? Poldas o ile jeszcze produkowany Link Zgłoś
maleen DU LEGANZA 12.06.02, 14:40 po pierwsze , po drugie i po wszystkie ! Tym własnie jeżdzę:(((. Link Zgłoś
Gość: ewaty Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 195.205.149.* 12.06.02, 15:48 My i bardzo sobie chwalimy. Jesteśmy najnormalniejszymi w świecie ludźmi pracującymi na etatach. Nie kradniemy, nie wymuszamy, nie oszukujemy. Pozdrawiam. Ewa i Piotr Link Zgłoś
Gość: mari23 Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.233.135.* 12.06.02, 14:48 Bezwzględnie Fiat Multipla!!! Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 12.06.02, 15:25 Oczywiste,że pewne samochody nam sie nie podobają ale Panowie darujcie sobie te durne komentarze! pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: vd Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.181.185.* 12.06.02, 15:48 stylistyczne koszmarki: 5. Ford Fiesta 4. Siena 3. 307 2. accent (nowy) 1. VW Bora Grandprix Thalia Link Zgłoś
vwdoka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 15:38 Seat Leon Fiat Multipla Fiat Stilo Fiat Albea Seat Toledo Link Zgłoś
Gość: Sławek Honda Stream - fuj IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 12.06.02, 15:42 Jeszcze brzydsza niż Civic 5d pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Honda Stream - fuj IP: 5.1R2D* / *.pg.com 12.06.02, 17:13 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Jeszcze brzydsza niż Civic 5d Mi się akurat podoba bardziej niż nowy Cif 5D - który podoba mi się dużo mniej niż poprzedni model. Mi się podoba Civic kombi, model 97. Nietypowe, dość rzadkie auto. Poza tym Accord Aerodeck z końca lat 80-tych i początku 90-tych był piękny. Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Honda Stream - fuj IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 13.06.02, 16:37 Gość portalu: Niknejm napisał(a): Mi również podobają się właściwie wszystkie aerodecki,a zwłaszcza taka stara Accord chyba `88 oraz Civic `97 pozdrawiam p.s.w Polsce aerodecki to raczej perełki > Gość portalu: Sławek napisał(a): > > > Jeszcze brzydsza niż Civic 5d > > Mi się akurat podoba bardziej niż nowy Cif 5D - który podoba mi się dużo mniej > niż poprzedni model. > > Mi się podoba Civic kombi, model 97. Nietypowe, dość rzadkie auto. > > Poza tym Accord Aerodeck z końca lat 80-tych i początku 90-tych był piękny. > > Pozdrawiam, > Niknejm Link Zgłoś
Gość: zpl Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.233.145.* 12.06.02, 15:55 Czeska fantazja, niemiecki temperament - Skoda Superb(leeee) :-)))) Link Zgłoś
Gość: vd Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.181.185.* 12.06.02, 15:56 twingo - zdecydowanie dorzucam do listy, zwlaszcza za design wnetrza Link Zgłoś
ormond Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 16:43 Wszystkie samochody koreanskie Link Zgłoś
Gość: vd Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.181.185.* 12.06.02, 16:44 .. i bulgarskie Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 213.17.254.* 12.06.02, 16:45 za najbrzydxzszy produkowany obecnie samochod uwazam Multiple Ufo jest ladniejsze!!!! pozdrawiam Viola Link Zgłoś