Dodaj do ulubionych

Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod

• Gość: embe16 Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:57
      Najbrzydszym samochodem jest Daewoo Matiz
    • Gość: cc Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:12
      druid_ napisał(a):

> Moje typy:
      > 2. Opel Agila
      > 3. Suzuki Wagon

A więc znaczek OPEL na masce czyni auto piękniejszym??? Bo niczym innym one się
      chyba nie różnią z zewnątrz.
      • Gość: obi. Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 10.06.02, 22:28
        Gość portalu: cc napisał(a):

> druid_ napisał(a):
        >
        > > Moje typy:
        > > 2. Opel Agila
        > > 3. Suzuki Wagon
        >
        > A więc znaczek OPEL na masce czyni auto piękniejszym??? Bo niczym innym one się
        >
        > chyba nie różnią z zewnątrz.

Tak jakoś wychodzi, że bronię druida, ale... różnią się, różnią. Przyjrzyj się
        kiedyś. Detalami - ale jednak. Zderzaki, listwy, umiejscowienie tablic itp.
        Różnica jest - przy odrobinie wprawy można odróżnić te auta nawet ze sporej
        odległości. I moim zdaniem Agila jest zdziebko ładniejsza (choć oba auta są
        brzydkie).

Moje typy:

1. Tico
        2. Lada 110
        3. Atos
        4. Thalia
        5. Wagon R+ (poprzedni Wagon R był o wiele brzydszy, ale rozumiem, że w grę
        wchodzą tylko auta obecnie produkowane i oferowane)
        6. Agila
        7. Kia Rio

Pozdr
        • Gość: cc Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:43
          Gość portalu: obi. napisał(a):

> > > 2. Opel Agila
          > > > 3. Suzuki Wagon
          > > chyba nie różnią z zewnątrz.
          >
          > Tak jakoś wychodzi, że bronię druida, ale... różnią się, różnią. Przyjrzyj się
          > kiedyś. Detalami - ale jednak. Zderzaki, listwy, umiejscowienie tablic itp.
          > Różnica jest - przy odrobinie wprawy można odróżnić te auta nawet ze sporej
          > odległości. I moim zdaniem Agila jest zdziebko ładniejsza (choć oba auta są
          > brzydkie).
          >
          > Moje typy:
          >
          > 1. Tico
          > 2. Lada 110
          to chyba poza konkurencją, jak Tavria i Polonez
          > 3. Atos
          > 4. Thalia
          > 5. Wagon R+ (poprzedni Wagon R był o wiele brzydszy, ale rozumiem, że w grę
          > wchodzą tylko auta obecnie produkowane i oferowane)
          > 6. Agila
          Czyli co w końcu jest brzydsze, Wagon czy Agila?? Ja już nic "nie panimaju" ;-))
          > 7. Kia Rio
          >
          > Pozdr

Thalia!
          Siena! (albea)
          Cordoba!
          Atos (normalny, bo Prime ciut lepszy)
          Agila/Wagon! (ex aequo)
          Tico /równie z Espero, ale już nie produkują/
          Lanos (wszystkie wersje)
          Audi A2
          BMW 7 (najnowsze)
          Fiat Multipla
          Nissan Micra (2001)
          Opel Vectra
          Peugeot 206
          Renault Megane 2002
          Suzuki Swift 5d
          VW Golf IV

• Gość: scania Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.06.02, 07:38
      Saab 900 SE coupe
      • Gość: scania Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.rivnet / 10.1.50.* 11.06.02, 07:41
        ups, obecnie. No to Mercedes A i M.
    • druid_ Re: Ogloszenie wynikow 11.06.02, 07:57
      Po podliczeniu glosow okazalo sie:
      1. Skoda Fabia
      2. Renault Thalia
      3. Daewoo Tico
      4. Fiat Multimpla
      5. Suzuki Wagon
    • Gość: Szon Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 213.17.165.* 11.06.02, 08:33
      UWAGA! nikt tego nie przebije
      Dacia Supernova. Tylko stara Dacia może być od niej brzydsza. Dobrze że nie ma
      jej w Polsce....
      • Gość: brasetka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.06.02, 11:05
        Wszystkie SAABY, oni je chyba specjalnie robią takie brzydkie jako policy
        firmy;-)
        • maxturysta Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 11:12
          Moje typy:
          Fiat Multipla
          Renault Thalia
          Suzuki Wagon
          Agila
          Atos
          Siena
          i co z tego, każda potwora znajdzie swojego amatora
          • grzesiekbronikowski Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 14:43
      • dlugopis Re: Dacia Supernova 11.06.02, 14:55
        Jest.
        Wczoraj widzialem we Wroclawiu. Najpierw myslalem , ze to samorobka, a potem
        odczytalem nazwe.
        Pozdrawiam
      • e.nigma Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 14:58
        Wszystkie Fiaty biorą ją o wiele długości...
        E.Nigma
    • Gość: via Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 11.06.02, 12:05
      nie vie, czy nie zaprzestali produkcji z powodu tej brzydoty, ale najbrzydszym
      paskudztwem jest fiat multipla...w ogóle fiaty...no może za wyjątkiem bravo
    • donach Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 13:28
      Dla mnie najbrzydszym autem jest Fiat Multipla. Doprawdy roznymi drogami bladzi
      mysl ludzka he he!!!
      • Gość: kokos Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 195.41.66.* 11.06.02, 13:48
        audi A2 - zdecydowanie! bije nawet fabie!

Fiat multipla to akurat dla mnie sympatyczny pomysl jakkolwiek nigdy nie kupie
        fiata bo to fiat.
    • rrychu Re: honda civic hb 11.06.02, 14:20
      1.honda civic hb
      2.new talia/clio
      3 MB E (okularnik)
    • Gość: paul Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 193.0.117.* 11.06.02, 14:38
      Matiz jako jedyny produkt Daewoo jest ladny, choc wszystkie inne sa paskudne.
      Za to ohydna jest Toyota Echo ("Yaris").
      • Gość: cc Re: Yaris Verso (yuk) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:28
        Zapomniałem o hicie z czołówki brzydoty. Wygląda jak roztopiony w piekarniku
        plastikowy van.
    • grzesiekbronikowski Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 14:41
      Stanowczo Fiat Multipla
    • e.nigma Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 11.06.02, 14:58
      !.Seat Leon!
      • Gość: b52 Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samo IP: *.chello.pl 11.06.02, 22:21
        SIENA
        SUZUKI R WAGON = OPEL AGILA
        to sa niezle typy ale niewielu z Was chyba widzialo fotoreportarz z wystawy
        rosyjskiej mysli samochodowej. Ida ostro. leb w leb z Hindusami - ci tez sa
        niezli.
        • vwdoka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samo 12.06.02, 15:39
          Ale Leon uber alles!
    • Gość: debil Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 22:33
      Zdecydowanie Skoda Fabia
      • Gość: bartek Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 12.06.02, 15:19
        Gość portalu: debil napisał(a):

> Zdecydowanie Skoda Fabia

no i prawidłowo, biorąc pod uwagę nick.....
    • Gość: 126p Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 195.117.34.* 12.06.02, 00:44
      Najbardziej brzydkim samochodem jaki widziałem na oczy był pojazd marki Asia
      Retona (małe, pseudoterenowe autko dla odważnych).
    • e._ Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 08:55
      1. Fiat MULTIPLA, bo wygląda jak coś, co pies zostawił na trawniku lub - jesli
      ktoś woli kulturalniejsze porównania - jak pięć nadtopionych kulek lodów,
      które spadły z dużej wysokości na chodnik

2. Mercedes VITO, bo wygląda jak prowincjonalny uwodziciel w marynarce o
      watowanych ramionach albo jak nieudany mafioso z lat dwudziestych

3. Lexus, bo jest najbardziej pretensjonalnym i nowobogackim, sądząc z wyglądu.
      Pewnie jest to mylące i prowadzenie go to całkiem przyjemna rzecz, ale nie
      funkcjonalnośc i inne walory nie muszą iść w parze z urodą.

4. Suzuki JIMNY, bo wygląda, jakby ktoś go wyszarpał z deski projektanta w
      połowie pracy, a w dodatku skrócił o 1/3.

Natomiast Suzuki Wagon R+ podoba mi się, jeździłam nim i polecam. Moim zdaniem
      to fantastyczny damski samochodzik.
      • Gość: krystyna Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 193.2.59.* 12.06.02, 09:08
        Moje skromne zdanie; nie ma brzydkich samochodow.
        Samochody moga byc niewygodne, nieekonomiczne i dzieki Bogu, ze mamy tyle
        roznych samochodow na drogach. W nawet najpiekniejszym samochodzie zdarza sie
        nieuprzejmy, niekawalerski i agresywny kierowca. Mieszkam w kraju, gdzie
        wlasnie te "brzydkie" samochody sa popularne ze wzgledu na techniczne zalety.
        Nie gniewajcie sie za ten odmienny punkt patrzenia. Pozdrowienia.
        • Gość: erka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 09:23
          Jestem zdziwiona tak "niskimi" notowaniami na tej liście Agili, wszak wiele
          osób uważa ją za brzydactwo i dziwactwo. A ja swoją jestem zachwycona, służy mi
          wiernie, z kolizji wyszła niemal bez szwanku (drugie autko miało oboje drzwi,
          próg i słupek do kasacji - u mnie wgniecony lekko zderzak, rozłączone przewody
          do reflektora i porysowana obudowa lampy). I ma jeszcze jedną zaletę.....Jest
          kompletnie nieatrakcyjna dla mojego syna!!!! ;-)
          • Gość: Sławek Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 12.06.02, 09:34
            Gość portalu: erka napisał(a):

"drugie autko miało oboje drzwi,
            próg i słupek do kasacji" - co to znaczy? ;-)

pozdrawiam

p.s.dla mnnie to oczywiste,że jak walisz komuś przodem w bok to szkody są j.w.
          • e._ Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 09:40

> Jestem zdziwiona tak "niskimi" notowaniami na tej liście Agili, wszak wiele
            > osób uważa ją za brzydactwo i dziwactwo. A ja swoją jestem zachwycona, służy mi
            >
            > wiernie, z kolizji wyszła niemal bez szwanku (drugie autko miało oboje drzwi,
            > próg i słupek do kasacji - u mnie wgniecony lekko zderzak, rozłączone przewody
            > do reflektora i porysowana obudowa lampy). I ma jeszcze jedną zaletę.....Jest
            > kompletnie nieatrakcyjna dla mojego syna!!!! ;-)

• e._ Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 09:43

> osób uważa ją za brzydactwo i dziwactwo. A ja swoją jestem zachwycona, służy mi
            >
            > próg i słupek do kasacji - u mnie wgniecony lekko zderzak, rozłączone przewody

Bo AGILA to Suzuki Wagon R+ produkowany z niewielkimi, nie zawsze korzystnymi
            zmianami przez Opla w porozumieniu z Suzuki. Mnie się podobają oba (na oko niemal
            identyczne) i cenie sobie, jak pisałam wyzej, ten model jako idealny samochód dla
            pań.
          • Gość: Szon Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 213.17.165.* 13.06.02, 16:59

>

a to co, twoj syn kradnie samochody?
            • Gość: erka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 01:40
              nie kradnie :-))Ale uważa że Agilą wstyd jeździć. I to mi bardzo odpowiada. A
              Agila i tak jest the best!!!!
        • e._ Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 09:40
          Ależ estetyka i wygląd nie mają najczęściej nic wspólnego z walorami
          użytkowymi, a my li tylko o estetyce!
          Chyba nie bedziesz nas przekonywać, że zawsze podoba ci się to i tylko to, co
          jest praktyczne i funkcjonalne?!
          • Gość: krystyna Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 193.2.59.* 12.06.02, 10:06
            Oczywiscie, ze nie moge i nie chce nikogo przekonywac. Nawet sama rzadko
            podporzadkowuje sie czyjejs ocenie. Mimo wszystko zakoncze, ze o gustach nie
            mozna dyskutowac i niech zyje roznorodnosc gustow. Swiat jest piekniejszy nawet
            z powodu "brzydactwa" na drogach. A swoja droga (nomen omen) lubie to, co sie
            wiekszosci nie podoba. Pozdrowienia
      • mary_ann Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 21.06.02, 00:56
        Suzuki wagon jest prześliczny ( nie mowiąc o innych zaletach)
    • Gość: pasterz Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.pi.tpsa.pl / 172.16.2.* 12.06.02, 11:58
      Thalia - tragedia ... kim sa goscie ktorzy to kupuja ???
      Megane i wszelkie odmiany - fe .. jakies takie wydziwione
      Matiz, Lanos, Nubira i inne koreance - fe !!!
      Merc C-klasa coupe - koszmarny koreanski tyl i proporcje
      Yaris Verso, Wagon R, Agila i inne tego typu hybrydy
      Vel satis - dziwadlo
      Ibiza nowa - spieprzony przod
      Primera nowa - brzydactwo
      Vectra nowa - na sile awangardowy przod
      BMW Z8 - za zegary po srodku i ogolnie koszmarny design wnetrza
      Albea - nastepne rozdymane auto dla wyzelowanego przedstawiciela handlowego
      Picasso - ktos chyba sie za bardzo rozpedzil przy pompowaniu
      Octavia - jak mozna wsadzic taka duza bude na taki maly roztaw osi ???
      Poldas o ile jeszcze produkowany
      • maleen DU LEGANZA 12.06.02, 14:40
        po pierwsze , po drugie i po wszystkie !
        Tym własnie jeżdzę:(((.
      • Gość: ewaty Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 195.205.149.* 12.06.02, 15:48
        My i bardzo sobie chwalimy. Jesteśmy najnormalniejszymi w świecie ludźmi
        pracującymi na etatach. Nie kradniemy, nie wymuszamy, nie oszukujemy.
        Pozdrawiam. Ewa i Piotr
    • Gość: mari23 Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.233.135.* 12.06.02, 14:48
      Bezwzględnie Fiat Multipla!!!
    • Gość: Sławek Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 12.06.02, 15:25
      Oczywiste,że pewne samochody nam sie nie podobają ale Panowie darujcie sobie te
      durne komentarze!

pozdrawiam
      • Gość: vd Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.181.185.* 12.06.02, 15:48
        stylistyczne koszmarki:
        5. Ford Fiesta
        4. Siena
        3. 307
        2. accent (nowy)
        1. VW Bora

Grandprix Thalia
    • vwdoka Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 15:38
      Seat Leon
      Fiat Multipla
      Fiat Stilo
      Fiat Albea
      Seat Toledo
    • Gość: Sławek Porsche Cayenne IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 12.06.02, 15:41
    • Gość: Sławek Honda Stream - fuj IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 12.06.02, 15:42
      Jeszcze brzydsza niż Civic 5d

pozdrawiam
      • Gość: Niknejm Re: Honda Stream - fuj IP: 5.1R2D* / *.pg.com 12.06.02, 17:13
        Gość portalu: Sławek napisał(a):

> Jeszcze brzydsza niż Civic 5d

Mi się akurat podoba bardziej niż nowy Cif 5D - który podoba mi się dużo mniej
        niż poprzedni model.

Mi się podoba Civic kombi, model 97. Nietypowe, dość rzadkie auto.

Poza tym Accord Aerodeck z końca lat 80-tych i początku 90-tych był piękny.

Pozdrawiam,
        Niknejm
        • Gość: Sławek Re: Honda Stream - fuj IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 13.06.02, 16:37
          Gość portalu: Niknejm napisał(a):

Mi również podobają się właściwie wszystkie aerodecki,a zwłaszcza taka stara
          Accord chyba `88 oraz Civic `97

pozdrawiam

p.s.w Polsce aerodecki to raczej perełki

> Gość portalu: Sławek napisał(a):
          >
          > > Jeszcze brzydsza niż Civic 5d
          >
          > Mi się akurat podoba bardziej niż nowy Cif 5D - który podoba mi się dużo mniej
          > niż poprzedni model.
          >
          > Mi się podoba Civic kombi, model 97. Nietypowe, dość rzadkie auto.
          >
          > Poza tym Accord Aerodeck z końca lat 80-tych i początku 90-tych był piękny.
          >
          > Pozdrawiam,
          > Niknejm

• Gość: bebe Fiat Multipla IP: 2.3.STABLE* / 172.26.160.* 12.06.02, 15:46
    • Gość: zpl Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.233.145.* 12.06.02, 15:55
      Czeska fantazja, niemiecki temperament - Skoda Superb(leeee) :-))))
    • Gość: vd Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.181.185.* 12.06.02, 15:56
      twingo - zdecydowanie dorzucam do listy, zwlaszcza za design wnetrza
    • ormond Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod 12.06.02, 16:43
      Wszystkie samochody koreanskie
      • Gość: vd Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 62.181.185.* 12.06.02, 16:44
        .. i bulgarskie
    • Gość: Viola Re: Wybieramy najbrzydszy produkowany obecnie samochod IP: 213.17.254.* 12.06.02, 16:45
      za najbrzydxzszy produkowany obecnie samochod uwazam Multiple Ufo jest
      ladniejsze!!!! pozdrawiam Viola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka