e.nigma 11.06.02, 14:44 To mnie ciągle zastanawia, jak właściciele Fiatów rozpaczliwie propagują posiadane wynalazki, twierdząc iż "pizza-technika" jest ósmym cudem świata? Dla mnie to zwykły przejaw kompleksów i tyle... E.Nigma Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Krzysiek Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 11.06.02, 14:48 A gdzie sie z tym spotkales? Moze jestes schizofernikiem i slyszysz glosy? Polecam forum zdrowie... > To mnie ciągle zastanawia, jak właściciele Fiatów rozpaczliwie propagują > posiadane wynalazki, twierdząc iż "pizza-technika" jest ósmym cudem świata? Dla > > mnie to zwykły przejaw kompleksów i tyle... > E.Nigma Link Zgłoś
e.nigma Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 11.06.02, 14:50 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > A gdzie sie z tym spotkales? Moze jestes schizofernikiem i slyszysz glosy? > Polecam forum zdrowie... A choćby w poście Alfa156 i opinie użytkowników... E.Nigma > > > To mnie ciągle zastanawia, jak właściciele Fiatów rozpaczliwie propagują > > posiadane wynalazki, twierdząc iż "pizza-technika" jest ósmym cudem świata > ? Dla > > > > mnie to zwykły przejaw kompleksów i tyle... > > E.Nigma > Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 11.06.02, 14:53 Nie dosc, ze slyszysz glosy, to jeszcze nie rozpoznajesz marek samochodow. Alfa to nie fiat. Link Zgłoś
e.nigma Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 11.06.02, 14:55 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Nie dosc, ze slyszysz glosy, to jeszcze nie rozpoznajesz marek samochodow. Alfa > > to nie fiat. A kto jest właścicielem jak nie Fiat??? I to od dawna... A czy ma nalepką Alfa Romeo, Fiat czy Lancia nie ma znaczenia, tak samo "pizza-technika"... E.Nigma Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 11.06.02, 15:51 Widzisz, tak to juz jest, ze ludzie probuja sie oszukiwac. No ale coz na to poradzic, swiat jest tak urzadzony i nikt tego nie zmieni. Moze gdy fiat zbankrutuje, spelnia sie Twoje marzenia i nikt juz wtedy nie bedzie pisal o fiatach. A poza tym, przeciez nikt Ci nie kaze czytac wszystkich watkow. Informacje nalezy traktowac wybiorczo, bedziesz wtedy madrzejszy. e.nigma napisał(a): > Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > > > Nie dosc, ze slyszysz glosy, to jeszcze nie rozpoznajesz marek samochodow. > Alfa > > > > to nie fiat. > > A kto jest właścicielem jak nie Fiat??? I to od dawna... A czy ma nalepką Alfa > Romeo, Fiat czy Lancia nie ma znaczenia, tak samo "pizza-technika"... > E.Nigma Link Zgłoś
e.nigma Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 11.06.02, 16:55 Widzisz, ja lubię dużo wiedzieć i dlatego dużo czytam. Ma się wtedy szersze spojrzenie, naprawdę spróbuj - warto. Jeżeli chodzi mi o Fiata, to nie mam żadnego interesu w tym aby bankrutował. Ja nie każę komuś jeżdzić tym czy tamtym, zawsze będę sugerował ale to każdego własny i samodzielny wybór (a przynajmniej powinien być taki). Zrozumiały dla mnie jest argument iż podoba się i już! albo na inny mnie nie stać! Śmieszy mnie natomiast dorabianie wydumanych teorii o wspaniałości tzw. samochodu Fiat przez jego użytkowników. Dla każdego prawie samochodu można znależć lepsze i gorsze samochody do porównania. Żaden jednak nie doczekał się tak zabawnych teorii. Ja też nie jeżdżę wymarzonym samochodem, bo mnie na niego nie stać, nie uważam aby był najlepszy na świecie, bo są lepsze, tyle że droższe... E.Nigma Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Widzisz, tak to juz jest, ze ludzie probuja sie oszukiwac. No ale coz na to > poradzic, swiat jest tak urzadzony i nikt tego nie zmieni. Moze gdy fiat > zbankrutuje, spelnia sie Twoje marzenia i nikt juz wtedy nie bedzie pisal o > fiatach. A poza tym, przeciez nikt Ci nie kaze czytac wszystkich watkow. > Informacje nalezy traktowac wybiorczo, bedziesz wtedy madrzejszy. > > e.nigma napisał(a): > > > Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > > > > > Nie dosc, ze slyszysz glosy, to jeszcze nie rozpoznajesz marek samoch > odow. > > Alfa > > > > > > to nie fiat. > > > > A kto jest właścicielem jak nie Fiat??? I to od dawna... A czy ma nalepką > Alfa > > Romeo, Fiat czy Lancia nie ma znaczenia, tak samo "pizza-technika"... > > E.Nigma > Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 11.06.02, 17:05 Ten wymarzony jest zawsze najlepszy zanim go nie kupisz. Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 11.06.02, 17:09 Nie ma sensu gadac o takich rzeczach, jaki jest kon, kazdy widzi. Nikt nie mowi, ze fiat jest najlepszy, kazdy produkt ma swoje miejsce na rynku, jesli nie znajdzie, wypada. Fiaty i Alfy trzeba kochac, poswiecac im czas, to sa w jakis sposob troche inne auta. Z jednej strony bardziej awaryjne, ale z charakterem. Takie jest moje zdanie, a Tobie radze, zebys przestal z tym walczyc, bo piszac takie rzeczy narodzisz kuper nowych watkow o zaletach fiatow, alf i innych pochodnych tych marek. A po co, znowu sie zaczniesz denerwowac. e.nigma napisał(a): > Widzisz, ja lubię dużo wiedzieć i dlatego dużo czytam. Ma się wtedy szersze > spojrzenie, naprawdę spróbuj - warto. > Jeżeli chodzi mi o Fiata, to nie mam żadnego interesu w tym aby bankrutował. Ja > > nie każę komuś jeżdzić tym czy tamtym, zawsze będę sugerował ale to każdego > własny i samodzielny wybór (a przynajmniej powinien być taki). Zrozumiały dla > mnie jest argument iż podoba się i już! albo na inny mnie nie stać! Śmieszy mni > e > natomiast dorabianie wydumanych teorii o wspaniałości tzw. samochodu Fiat przez > > jego użytkowników. Dla każdego prawie samochodu można znależć lepsze i gorsze > samochody do porównania. Żaden jednak nie doczekał się tak zabawnych teorii. Ja > > też nie jeżdżę wymarzonym samochodem, bo mnie na niego nie stać, nie uważam aby > > był najlepszy na świecie, bo są lepsze, tyle że droższe... > E.Nigma > > Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > > > Widzisz, tak to juz jest, ze ludzie probuja sie oszukiwac. No ale coz na t > o > > poradzic, swiat jest tak urzadzony i nikt tego nie zmieni. Moze gdy fiat > > zbankrutuje, spelnia sie Twoje marzenia i nikt juz wtedy nie bedzie pisal > o > > fiatach. A poza tym, przeciez nikt Ci nie kaze czytac wszystkich watkow. > > Informacje nalezy traktowac wybiorczo, bedziesz wtedy madrzejszy. > > > > e.nigma napisał(a): > > > > > Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > > > > > > > Nie dosc, ze slyszysz glosy, to jeszcze nie rozpoznajesz marek s > amoch > > odow. > > > Alfa > > > > > > > > to nie fiat. > > > > > > A kto jest właścicielem jak nie Fiat??? I to od dawna... A czy ma nal > epką > > Alfa > > > Romeo, Fiat czy Lancia nie ma znaczenia, tak samo "pizza-technika"... > > > E.Nigma > > > Link Zgłoś
e.nigma Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 11.06.02, 17:15 Ja tam się nie denerwuje, to mnie śmieszy.... A bardzo dużo osób opowiada jaki te Fiaty czy Alfy są wspaniałe... E.Nigma Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Nie ma sensu gadac o takich rzeczach, jaki jest kon, kazdy widzi. Nikt nie mowi > , > ze fiat jest najlepszy, kazdy produkt ma swoje miejsce na rynku, jesli nie > znajdzie, wypada. > Fiaty i Alfy trzeba kochac, poswiecac im czas, to sa w jakis sposob troche inne > > auta. Z jednej strony bardziej awaryjne, ale z charakterem. Takie jest moje > zdanie, a Tobie radze, zebys przestal z tym walczyc, bo piszac takie rzeczy > narodzisz kuper nowych watkow o zaletach fiatow, alf i innych pochodnych tych > marek. A po co, znowu sie zaczniesz denerwowac. > > e.nigma napisał(a): > > > Widzisz, ja lubię dużo wiedzieć i dlatego dużo czytam. Ma się wtedy szersz > e > > spojrzenie, naprawdę spróbuj - warto. > > Jeżeli chodzi mi o Fiata, to nie mam żadnego interesu w tym aby bankrutowa > ł. Ja > > > > nie każę komuś jeżdzić tym czy tamtym, zawsze będę sugerował ale to każdeg > o > > własny i samodzielny wybór (a przynajmniej powinien być taki). Zrozumiały > dla > > mnie jest argument iż podoba się i już! albo na inny mnie nie stać! Śmiesz > y mni > > e > > natomiast dorabianie wydumanych teorii o wspaniałości tzw. samochodu Fiat > przez > > > > jego użytkowników. Dla każdego prawie samochodu można znależć lepsze i gor > sze > > samochody do porównania. Żaden jednak nie doczekał się tak zabawnych teori > i. Ja > > > > też nie jeżdżę wymarzonym samochodem, bo mnie na niego nie stać, nie uważa > m aby > > > > był najlepszy na świecie, bo są lepsze, tyle że droższe... > > E.Nigma > > > > Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > > > > > Widzisz, tak to juz jest, ze ludzie probuja sie oszukiwac. No ale coz > na t > > o > > > poradzic, swiat jest tak urzadzony i nikt tego nie zmieni. Moze gdy f > iat > > > zbankrutuje, spelnia sie Twoje marzenia i nikt juz wtedy nie bedzie p > isal > > o > > > fiatach. A poza tym, przeciez nikt Ci nie kaze czytac wszystkich watk > ow. > > > Informacje nalezy traktowac wybiorczo, bedziesz wtedy madrzejszy. > > > > > > e.nigma napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > Nie dosc, ze slyszysz glosy, to jeszcze nie rozpoznajesz ma > rek s > > amoch > > > odow. > > > > Alfa > > > > > > > > > > to nie fiat. > > > > > > > > A kto jest właścicielem jak nie Fiat??? I to od dawna... A czy m > a nal > > epką > > > Alfa > > > > Romeo, Fiat czy Lancia nie ma znaczenia, tak samo "pizza-technik > a"... > > > > E.Nigma > > > > > > Link Zgłoś
Gość: szatan Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 11.06.02, 17:46 e.nigma napisał(a): > Ja tam się nie denerwuje, to mnie śmieszy.... A bardzo dużo osób opowiada jaki > te > Fiaty czy Alfy są wspaniałe... bo są wspaniałe pod wieloma względami, czy to takie dziwne? p.s. nie mam fiacika ale chętnie łyknę stilo JTD 115KM tym bardziej że mam sporą zniżkę Link Zgłoś
e.nigma Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 11.06.02, 17:48 Gość portalu: szatan napisał(a): > e.nigma napisał(a): > > > Ja tam się nie denerwuje, to mnie śmieszy.... A bardzo dużo osób opowiada > jaki > > te > > Fiaty czy Alfy są wspaniałe... > > bo są wspaniałe pod wieloma względami, czy to takie dziwne? > > p.s. nie mam fiacika ale chętnie łyknę stilo JTD 115KM tym bardziej że mam spor > ą > zniżkę Są wspaniałe i niepowtarzalne pod względem felerności... E.Nigma PS A łykaj, łykaj, tylko aby Ci to w gardle nie stanęło albo i nie daj Boże bokiem wyszło. E.Nigma Link Zgłoś
Gość: kl Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.gorn.polsl.gliwice.pl 11.06.02, 15:09 A Tobie kompleksy pojszly? Bo zdaje sie jezdziles dwoma Fiatoma? Pozdr Link Zgłoś
e.nigma Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 11.06.02, 15:14 Nie jeżdżę tym badziewiem, mam Toyotę Avalon i (jeszcze) Dodge RAM 3500 E.Nigma Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.bresa.com.pl 12.06.02, 13:01 e.nigma napisał(a): > Nie jeżdżę tym badziewiem, mam Toyotę Avalon i (jeszcze) Dodge RAM 3500 > E.Nigma Chyba na półce regału. Made by matchbox in China. Sam masz kompleksy, najpewniej małego henia (Dodge Ram, he, he). Niech sobie ludzie jeżdzą czym chcą. A przy okazji czy samochody Chryslera/Dodga słyną z dobrej jakości? Link Zgłoś
Gość: vd Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.waw.cdp.pl 12.06.02, 13:29 Gość portalu: Lucky napisał(a): > e.nigma napisał(a): > > > Nie jeżdżę tym badziewiem, mam Toyotę Avalon i (jeszcze) Dodge RAM 3500 > > E.Nigma > > Chyba na półce regału. Made by matchbox in China. Sam masz kompleksy, najpewnie > j > małego henia (Dodge Ram, he, he). Niech sobie ludzie jeżdzą czym chcą. A przy > okazji czy samochody Chryslera/Dodga słyną z dobrej jakości? mialem okazje pojezdzic wlasnie Dodge Ram-em 3500 z tylu na blizniakach (nadbudowka,stelarze,gigantyczny samochod), bardzo zadbany (jak na takie auto:), ale tak skrzypiacego samochodu jeszcze nie widzialem, skrzypial chyba kazdy plastik w kabinie, schowek w desce rozdzielczej otwieral sie ze zgrzytem rodem z horroru, wiem wiem ze to auto ma inne zalety i nie o to chodzi w takiej konstrukcji ale mimo wszystko kosztowalo kumpla ponad 110 000 zl wiec chce sie wymagac. Z drugiej strony rozdziawione buzie kierowcow w samochodach jadacych pietro nizej i zatrzymujacy sie przechodnie warte sa kazdego skrzypniecia :) Link Zgłoś
e.nigma Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 12.06.02, 15:50 Gość portalu: vd napisał(a): > Gość portalu: Lucky napisał(a): > > > e.nigma napisał(a): > > > > > Nie jeżdżę tym badziewiem, mam Toyotę Avalon i (jeszcze) Dodge RAM 3 > 500 > > > E.Nigma > > > > Chyba na półce regału. Made by matchbox in China. Sam masz kompleksy, najp > ewnie > > j > > małego henia (Dodge Ram, he, he). Niech sobie ludzie jeżdzą czym chcą. A p > rzy > > okazji czy samochody Chryslera/Dodga słyną z dobrej jakości? > > mialem okazje pojezdzic wlasnie Dodge Ram-em 3500 z tylu na blizniakach > (nadbudowka,stelarze,gigantyczny samochod), bardzo zadbany (jak na takie auto:) > , > ale tak skrzypiacego samochodu jeszcze nie widzialem, skrzypial chyba kazdy > plastik w kabinie, schowek w desce rozdzielczej otwieral sie ze zgrzytem rodem > z > horroru, wiem wiem ze to auto ma inne zalety i nie o to chodzi w takiej > konstrukcji ale mimo wszystko kosztowalo kumpla ponad 110 000 zl wiec chce sie > wymagac. Z drugiej strony rozdziawione buzie kierowcow w samochodach jadacych > pietro nizej i zatrzymujacy sie przechodnie warte sa kazdego skrzypniecia :) Dlatego właśnie zamienię go niedługo na nieco mniej stylową, ale perfekcyjną jakościowo Toyotę... Faktem jest niewątpliwym, że za te 35tys$ Dodge mógłby się lepiej postarać... E.Nigma Link Zgłoś
e.nigma Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 11.06.02, 15:16 Poprawka, nie używałem Stilo. Dałem się nabrać na Bravo 1,8 i Alfę 156. Żałuję każdej złotówki wydanej na te dwa wyroby samochodopodbne, lepiej było je przepić! E.Nigma Link Zgłoś
e.nigma Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 11.06.02, 15:17 I dorzuciłbym Opla, choć już nie na podstawie własnych doświadczeń. E.Nigma Link Zgłoś
Gość: szatan czyli nie kupować Stilo mój guru? IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 11.06.02, 17:39 idź umyj Fabię i przestań zawracać gitarę Link Zgłoś
e.nigma Re: czyli nie kupować Stilo mój guru? 11.06.02, 17:43 A kupuj co chcesz, tylko nie ośmieszaj się potem. Albo zacznij od przeczytania DOKŁADNIE maila, nie jest długi i nie zmęczysz się zbytnio. E.Nigma Link Zgłoś
Gość: szatan Re: czyli nie kupować Stilo mój guru? IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 11.06.02, 17:54 e.nigma napisał(a): > A kupuj co chcesz, dziękuję za pozwolenie, chylę czoła > tylko nie ośmieszaj się potem. nie zamierzam ale czemu mam nie chwalić auta za brak usterek i wspaniałe własności jezdne albo narzekać na awarie? swoją drogą widzę że nie trzeba być wcale posiadaczem fiata by się ośmieszać zakładając wątki twojego typu >nie jest długi i nie zmęczysz się zbytnio. już się zmęczyłem i nie będę kontynuował dyskusji z tobą wcale a wcale bo niczego ona nie wnosi, no chyba że wyładowanie stresu powodowane kompleksami Link Zgłoś
e.nigma Re: czyli nie kupować Stilo mój guru? - EOT 11.06.02, 17:57 Mylisz się kolego, one nie są "mojego: typu, ja go bezwstydnie zerżnąłem. Patz post poniżej. Pozdrawiam, E.Nigma Gość portalu: szatan napisał(a): > e.nigma napisał(a): > > > A kupuj co chcesz, > > dziękuję za pozwolenie, chylę czoła > > > tylko nie ośmieszaj się potem. > > nie zamierzam ale czemu mam nie chwalić auta za brak usterek i wspaniałe > własności jezdne albo narzekać na awarie? swoją drogą widzę że nie trzeba być > wcale posiadaczem fiata by się ośmieszać zakładając wątki twojego typu > > >nie jest długi i nie zmęczysz się zbytnio. > > już się zmęczyłem i nie będę kontynuował dyskusji z tobą wcale a wcale bo nicze > go > ona nie wnosi, no chyba że wyładowanie stresu powodowane kompleksami > > Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 11.06.02, 17:51 Osobiście nie zauważyłem na tym forum tendencji do gloryfikowania Fiata.Jaki jest każdy widzi. Moim zdaniem zaproponowałeś durny temat,a sam chyba masz jakieś zajebiste kompleksy po twoje argumenty to zwykłe pierdolenie głupot... nara Link Zgłoś
e.nigma Wyznanie prowokatora... 11.06.02, 17:55 Gość portalu: Sławek napisał(a): > Osobiście nie zauważyłem na tym forum tendencji do gloryfikowania Fiata.Jaki > jest każdy widzi. > Moim zdaniem zaproponowałeś durny temat,a sam chyba masz jakieś zajebiste > kompleksy po twoje argumenty to zwykłe pierdolenie głupot... > nara No i wreszcie ktoś ze zdrowym podejściem. Nie lubię Fiata czy Opla, ale to moja sprawa. Natomiast miałem ochotę trochę poprowokować - czyli być prowokatorem. Pomysł nie jest oryginalny, ani nawet mój. Pośledziłem wątki o Fabii... Gratuluję koledze Sławkowi. E.Nigma Link Zgłoś
Gość: szatan Re: Wyznanie prowokatora... IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 11.06.02, 18:12 czy zawsze byś coś zrozumiał należy nazywać rzeczy po imieniu? jak ktoś ci nie wyjedzie z "pierdolisz głupoty" to nie zajażysz że podchodzi do twojego bla bla bla z dystansem i niechęcią bo to zwykłe bla bla bla czyli prowokacja papa Link Zgłoś
Gość: kl Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 20:11 A Stilo i tak jest SUPER!!!!! Link Zgłoś
Gość: DD ;-) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.06.02, 20:28 Pozdrowienia dla Stilowców!! Nie zabierajcie "na stopa" zakompleksionych ludzi, bo zabrudzą tapicerkę!! Link Zgłoś
Gość: kl Re: ;-) IP: *.gorn.polsl.gliwice.pl 12.06.02, 14:14 Gość portalu: Kalor napisał(a): > Stilowcy?? to jakaś sekta? TYLKO DLA WYBRANYCH Link Zgłoś
vwdoka Re: ;-) 12.06.02, 15:14 Gość portalu: Kalor napisał(a): > Stilowcy?? to jakaś sekta? Tak, wierzących w Fiata. Bo tu tylko wiara może pomóc... vwdoka Link Zgłoś
vwdoka Re: ;-) 12.06.02, 15:59 Trzymając się faktów odpuszczasz sobie Fiata. Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś
Gość: vd Re: ;-) IP: 62.181.185.* 12.06.02, 16:03 faktem jest ze mam fiata, chcesz sie bic? nie pozdrawiam :) Link Zgłoś
vwdoka Re: ;-) 12.06.02, 16:08 Gość portalu: vd napisał(a): > faktem jest ze mam fiata, > chcesz sie bic? > nie pozdrawiam :) Nie nie chcę się bić, przepraszam jeżeli Cię uraziłem, chciałem sobie trochę pożartować. Faktem jest iż nie poważam takich czy innych samochodów, ale nie mam najmniejszego zamiaru z tego powodu ubliżać. To że nie podoba mi się Stilo to moja sprawa, a nie Twoja i nie mam prawa Cię pouczać z tego powodu. Aczkolwiek mając odpowiednie pieniądze wolałbym kupić Toyotę ;-) Pozdrawiam Ciebie, vwdoka Link Zgłoś
Gość: vd Re: ;-) IP: 62.181.185.* 12.06.02, 16:14 ee tam zartowalem jasne ze nie chce sie bic, ale mozemy sie zderzyc autami wtedy raz na zawsze udowodnimy sobie ktory jest lepszy :)) rowniez pozdrawiam Link Zgłoś
vwdoka Re: ;-) 12.06.02, 16:18 No, mówiąc prawdę nie chciałbym... szkoda samochodów ;-) A poza tym moja jest większa, czyli byłoby nie fair dla mojego (bić mniejszego) a i Twojego (bić Toyotę czyli kobietę). Chyba, że chciałbyś się zmierzyć z moim Transporterem (i tak jest poobijany) ;-P Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś
Gość: vd Re: ;-) IP: 62.181.185.* 12.06.02, 16:26 jak ma rurki z przodu to niechcialbym, :) ale "Watch your back man !", tak wogole to myslalem ze uzywasz Toyoty? Link Zgłoś
vwdoka Re: ;-) 12.06.02, 16:34 No bo na codzień jeżdżę Toyotą, ale mam jeszcze VW Transportera, bardziej hobbistycznie i do zabawy. Próbuję się rozwinąć technicznie, bo przy Toyocie można w tej materii się nieźle cofnąć. :-))) vwdoka Link Zgłoś
vwdoka Re: ;-) 12.06.02, 16:45 na wątku o kombi, tak. Nawt podałem swojego typa: Lancię Lybra SW. Jest piękna, ale bym jej nie kupił. W tej chwili mne na nią nie stać, a poza tym to Fiat ;-) vwdoka Link Zgłoś
vwdoka Re: ;-) 12.06.02, 16:49 Już byłem :-))) vwdoka PS Samochody lubię nowe japońskie albo stare niemieckie.... Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.toya.net.pl 13.06.02, 16:32 > To mnie ciągle zastanawia, jak właściciele Fiatów rozpaczliwie propagują > posiadane wynalazki, twierdząc iż "pizza-technika" jest ósmym cudem świata? hehe "pizza-technika" to nie tylko Fiat ale tez: Lancia Alfa-Romeo Ferrari Lamborghini Maseratti no ciekawe jaka technika jest lepsza? "adolf-technika" "zabojado-technika" "pudding-technika" "kamikadze-technika" a moze "hamburger-technika"? A jesli juz mowimy o zakompleksinych facetach to oni musza jeszcze troszke poczekac. Dopiero w przyszlym roku bedzie golfV. Link Zgłoś
Gość: mash Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 22:05 a ja mam fiata i nie czuje sie z tym zle , wrecz przeciwnie - kupilbym stilo bo mi sie podoba , ale jest stosunkowo male wiec poczekam na wersje kombi moze ? a nie wiem drogi kolego czemu facet kupujcy stilo ma miec kompleksy ? studiujesz na 1 roku psychologie? czy co ? jak studiujesz to wez sie lepiej do nauki , bo z taka wiedza mozesz nawet zalczenia z wf nie dostac i wtedy tata pozabiera resoraki i komputer i zostana Ci tylko lisciki do kolegi z lawki. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: vd Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: *.waw.cdp.pl 14.06.02, 11:54 tu jest wyszpiegowane stilo kombi, ale ladniejsze zdjecia widzialem w ostatnim Auto Moto und Sport (germ) www.stilo.org/News/stilo_sw1.jpg moze ci przejdzie ochota :) Link Zgłoś
vwdoka Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 14.06.02, 13:32 Gość portalu: vd napisał(a): > tu jest wyszpiegowane stilo kombi, ale ladniejsze zdjecia widzialem w ostatnim > Auto Moto und Sport (germ) > > <a href="http://www.stilo.org/News/stilo_sw1.jpg"target="_blank">www.stilo.org/ > News/stilo_sw1.jpg</a> > > moze ci przejdzie ochota :) Muszę powiedzieć, iż według mnie jest paskudne... Ale de gustibus... Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś
Gość: vd Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? IP: 213.134.142.* 14.06.02, 14:39 rzeczywiscie wyglada niepokojaco, nie bedzie to raczej motor napedowy sprzedazy, ale mysle ze rozwiazaniami funkcjonalnymi przeskoczy 307 SW. Link Zgłoś
vwdoka Re: Dlaczego Stilo pasuje zakompleksionym facetom? 14.06.02, 14:43 Cóż, wróżką nie jestem, pażywiom uwidim... Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś
vwdoka Re: Skończcie ten głupi wątek. 14.06.02, 14:35 Chyba coś w nim jest, iż tylu ludzi on irytuje i podnieca... vwdoka Link Zgłoś
Gość: vd Re: Skończcie ten głupi wątek. IP: *.waw.cdp.pl 14.06.02, 14:41 kto to zaglada ten tak wyglada, czyli glupi jestes jak zagladasz do glupich watkow Link Zgłoś
Gość: DD Auto Świat IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.06.02, 22:36 Znowu ci wstrętni i przekupni dziennikarze z AŚ (najnowszy numer) wychwalają Stilo ... Przecież Fiat to Fiat. Nie wiedzą, że najlepsze są tojoty. Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Auto Świat IP: *.bci.net.pl 15.06.02, 15:29 Co za tendencyjny artykuł w aświat.Nawet jakby rozdawali stilo za friko to bym go nie wzięła.Bo to fiat.Stilo nie może być tak dobre jak o nim piszą.Wstyd nim jeżdzić.Prawda? Link Zgłoś
Gość: kl Re: Auto Świat IP: *.gorn.polsl.gliwice.pl 15.06.02, 15:35 > Co za tendencyjny artykuł w aświat.Nawet jakby rozdawali stilo za friko to bym > go nie wzięła.Bo to fiat.Stilo nie może być tak dobre jak o nim piszą.Wstyd nim > > jeżdzić.Prawda No pewnie. Codziennie jak do niego wsiadam, zakladam maske na pysk zeby mnie sasiedzi nie rozpoznali Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Auto Świat IP: *.bci.net.pl 15.06.02, 16:00 Rozumiem co czujesz.Kierowcy pukający ci do głowy gdy stoisz na światłach ,wszędobylskie salwy śmiechu gdy otwierasz drzwi stilo ale najgorsza jest utrata przyjaciół gdy się dowiadują czym jeżdzisz... Link Zgłoś
Gość: DD Re: Auto Świat IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 16.06.02, 10:48 Jeżdżę tylko nocą i to z wyłączonymi światłami ... Link Zgłoś
Gość: vd .. i ptaki IP: *.waw.cdp.pl 17.06.02, 10:58 i ptaki mam wrazenie ze nienawidza mojego samochodu, wydaje majatek na szmaty i Ajaxy Link Zgłoś
Gość: vd Re: Auto Świat IP: 213.134.142.* 17.06.02, 11:28 ...bo wszyscy sie smieja ze za niemala kase kupiles najbardziej awaryjny, zacofany technicznie samochod swiata, wyprodukowany przez upadajaca firme ot dlaczego, a przeciez mogles wybrac przepiekny, technicznie doskonalszy i mniej awaryjny od promu kosmicznego produkt dowolnej firmy japonskiej. Dlatego my posiadacze Stilo jestesmy zalamani. Czesc nawet mysli o samobojstwie, ale nawet to bylo by latwiejsze w japonskim aucie bo te nasze 6 poduszek i 4,5 gwiazdki nawet sie zabic jak nalezy nie pozwalaja. pozdrawiam Link Zgłoś
vwdoka Re: Auto Świat 17.06.02, 11:34 Jak się dobrze postarasz to Ci się uda ;-)) Wiesz złoty pięcdziesiąt na budziku i wjeżdżasz na tory kolejowo pod ekspress, szansa na przeżycie minimalna... ;-)) vwdoka Link Zgłoś
Gość: vd Re: Auto Świat IP: *.waw.cdp.pl 17.06.02, 11:44 dzieki za podpowiedz bedzie na ciebie :} Link Zgłoś
vwdoka Re: Auto Świat 17.06.02, 11:50 Gość portalu: vd napisał(a): > dzieki za podpowiedz bedzie na ciebie :} Ja Cię nie zachęcam, rozważam teoretycznie w celach poznawczych ;-))) Poza tymuważam, iż glupio chcesz robić zamiast olać tamtych bądź sprzedąć Fiata ;-P Pozdrawim, vwdoka Link Zgłoś
Gość: vd Re: Auto Świat IP: 213.134.142.* 17.06.02, 11:57 z ciekawosci to ja moge walnac w dom albo w drzewo ale nie w pociag !! a co chcesz kupic ? :) Link Zgłoś
vwdoka Re: Auto Świat 17.06.02, 12:00 Co ja z głupim na łby się pomieniałem??? ;-))) vwdoka Link Zgłoś
vwdoka Re: Auto Świat 17.06.02, 12:04 E tam, lepiej moje cele poznawcze zrealizuję w SC430... vwdoka Link Zgłoś
Gość: friend Re: Auto Świat IP: *.bci.net.pl 17.06.02, 21:12 Znajomy po kupnie Stilo kompletnie się załamał.Zwolniono go z pracy , bo szef widzac auto oświadczył,że osoba podejmująca takie decyzje jest kompletnie niewiarygodna w jego oczach.Zaczął pić,unika towarzystwa,strasznie zamknął sie w sobie.Na dodatek żona zdradza go z posiadaczem normalnego samochodu.Zal mi go i wcale nie mam satysfakcji z tego powodu że osobiście odradzałem mu zakup Stilo... Zatroskany przyjaciel Link Zgłoś