krol.ciemnosci 17.03.05, 16:32 Wie ktoś coś o nim... jechała,ma link do jakieś strony.... Raz widziałem na zdjęciu z pewna blondynką z ABBy a drugi dziś na Bankowym Link Zgłoś Obserwuj wątek
kierowiec1 Re: VOLVO 480 chyba TURBO 17.03.05, 20:12 krol.ciemnosci napisał: > Wie ktoś coś o nim... > jechała, Jam nim jechal, bo dostalem na tydzien jako samochod zastepczy, jak 360 poszla do naprawy. Co chcesz wiedziec? Pozdr. K. Link Zgłoś
krol.ciemnosci Re: VOLVO 480 chyba TURBO 19.03.05, 21:28 Witam Głownie chodzi mi o wrażenia z jazdy i funkcjonalnośc. np.jak pakowałeś zakupy do bagaznika to czy klapa sie unosiła tak że się w nią nie walilo głowa.. Pozdrawaim Link Zgłoś
kierowiec1 Re: VOLVO 480 chyba TURBO 19.03.05, 21:53 krol.ciemnosci napisał: > Witam > > Głownie chodzi mi o wrażenia z jazdy Jak na tlo przelomu lat 80 i 90 dobrze zmotoryzowany (120 KM na 1050 kg masy suchej) przednionapedowy samochod. Prowadzil sie dobrze, ale to bylo 15 lat temu, a postep nie stoi w miejscu. Jak sie jechalo delikatnie, zuzywal (jak na 1,7 litra turbo i 120 KM) malo, jak sie deptalo, zlopal bezwstydnie (zamiast 7 litrow /100 km robilo sie 14..15). Ograniczona trakcja na mokrej nawierzchni. > i funkcjonalnośc. > np.jak pakowałeś zakupy do bagaznika to czy klapa sie unosiła tak że się w nią > nie walilo głowa.. Jak wszystkie Volvo z tego okresu mily w kontakcie. Ale czy klapa nie przeszkadzala, to juz nie pamietam... Ogolnie raczej malo rodzinny. Jak masz jeszcze jakies pytania, to pytaj. Pozdr. K. Link Zgłoś