siwy-55 Re: fajne terenowki 23.03.05, 13:58 wirezz napisała: > Wpisujcie tu swoje typy :) Ford "Maveric" Link Zgłoś
blue_miata Suzuki Samurai 24.03.05, 05:45 www.twistedaxle.com/vehicles/vehicles/images/boydsammi/no10.jpg I kilka innych ze sztywnymi mostami. Link Zgłoś
wiertara_z_misiem_i_jechane Re: fajne terenowki 24.03.05, 08:37 Lamborghini LM002 :-) Mercedes G Nissan Terrano I Jeep Grand Cherokee Nissan Patrol 260 (hiszpan) Mitsubishi Pajero II seria z lat 90tych Link Zgłoś
kali.gulla Re: fajne terenowki 24.03.05, 09:15 Fiat 126p Świetny w terenie. Zimą na letnich spoko przekopywałem się przez takie miejsca gdzie teoretycznie lepszymi grzęźli. No i nie szkoda zawieszenia :) A jak się zakopie na amen to można samemu wypchnąć :) Link Zgłoś
niknejm Re: fajne terenowki 24.03.05, 13:28 Mercedes klasy G. Ale nie wersja AMG, bo to terenówka przerobiona na pojazd szosowy. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
niknejm Re: fajne terenowki 24.03.05, 13:29 I jeszcze UAZ. Jak na swą cene - jest bardzo OK. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
jarek-44 Re: fajne terenowki 24.03.05, 13:31 niknejm napisał: > I jeszcze UAZ. Jak na swą cene - jest bardzo OK. Znajomy jeżdżący na codzień Terrano z łezką w oku wspomina... Niwę :0 Link Zgłoś
kapitankloss1 Re: fajne terenowki 24.03.05, 14:05 Toyota Land Cruiser / Lexus LX470 / Toyota Hilux A z ciekawosci to czy zauwazyliscie ze caly 3-swiat jezdzi Hiluxami. Gdzie by sie nie popatrzec to zawsze jakis stare pick-upy Toyoty...czasami przerobione na "opancerzone wozy bojowe" z NKM na tylniej plycie :) z innych to klasyka...Jeep YJ ...a ja teraz mam Toyota Highlander i w terenie mu bardzo dobrze idzie choc nie jest na ramie. Link Zgłoś
kazimirz Proszem bardzo, oto moje typy: 24.03.05, 18:15 Kazdy teren: UAZ, LADA, Twarde (ze wzgldu na ciezar pojazdow): Land-Rover Defender,Toyoty,Nissany,Mercedes: G-model i Unimog,Kamaz,Tatra, PS.Pare lat temu bylem swiadkiem, jak znajomy mysliwy, wyciagarka zamontowana na swoim samochodzie (Land Cruiser) wyrwal sosenke z ziemi, a samochodu nawet nie ruszylo.Jedynym sposobem wyciagniecia tego ciezkiego pojazdu bylo "wyrwanie" go z bagniska za pomoca starego,benzynowego Unimoga. Dzisiaj ten znajomy jezdzi Lada, przyzwyczail sie do zapachu benzyny w kabinie i innych niedorobek, ale w terenie trudno o cos lepszego. Link Zgłoś
gal_ja Re: Proszem bardzo, oto moje typy: 24.03.05, 22:23 kazimirz napisał: > Kazdy teren: UAZ, LADA, > Twarde (ze wzgldu na ciezar pojazdow): Land-Rover > Defender,Toyoty,Nissany,Mercedes: G-model i Unimog,Kamaz,Tatra, > > PS.Pare lat temu bylem swiadkiem, jak znajomy mysliwy, wyciagarka zamontowana > na swoim samochodzie (Land Cruiser) wyrwal sosenke z ziemi, a samochodu nawet > nie ruszylo.Jedynym sposobem wyciagniecia tego ciezkiego pojazdu > bylo "wyrwanie" go z bagniska za pomoca starego,benzynowego Unimoga. > Dzisiaj ten znajomy jezdzi Lada, przyzwyczail sie do zapachu benzyny w kabinie > i > innych niedorobek, ale w terenie trudno o cos lepszego. Bo to był samochodód stworzony NAPRAWDĘ do jeżdżenia po terenie, a nie do "sprawiania wrażenia". :) Pzdr. Gal Link Zgłoś
wonsz Re: fajne terenowki 24.03.05, 22:15 Toyota Hilux Surf aka Toyota 4Runner - druga generacja z silnikiem 1KZ-TE. Mniut! K. Link Zgłoś
gal_ja Re: fajne terenowki 24.03.05, 22:25 Cześć Wenszu :) Ni jeździłem tymi pojazdami, ale wierzę na słowo. Pzdr. Gal Link Zgłoś
gekoon Re: fajne terenowki 25.03.05, 11:58 Uazior- jedyna prawdziwa terenówka, a nie pseudowterenówki ze skórzaną tapicerą, które stoją pod bankiem a lasu na "oczy" nie widziały. Link Zgłoś
wonsz O/T Re: fajne terenowki 25.03.05, 21:48 U mnie praca, praca, praca i chlod w domu. Czyli w sumie nic sie nie zmienilo. I cos mnie na gazeciane forum przywialo :) Link Zgłoś
callafior Re: fajne terenowki 26.03.05, 19:30 Volvo XC 90 --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Link Zgłoś
marlon_kozaky Re: fajne terenowki 26.03.05, 19:40 callafior napisał: > Volvo XC 90 debilu to nie terenowka tylko wyzej zawieszone kombi stworzone po to aby wozic tluste amerykanskie dupska Link Zgłoś
laszlo.kovacs Re: fajne terenowki 26.03.05, 21:24 Mercedes G. z aut kosztujacych fortune jedyny warty swej ceny Link Zgłoś