greenblack 06.04.05, 16:31 Perugia pisze się przez jedno "g". Poza tym w śródtytule piszesz "Peruggii", a w rozdziale już "Peruggi". Płacz i zgrzytanie zębów. Link Zgłoś Obserwuj wątek
r_kris Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 06.04.05, 17:04 Ja też ponarzekam... :-) Po raz kolejny Gazeta pisze o nowym samochodzie i jego wyglądzie i zamieszcza aż JEDNO zdjęcie!!! Brawo! Link Zgłoś
ntc Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 06.04.05, 19:29 Masz galerię : motoryzacja.interia.pl/gal/imprezy/galeria?galId=4874&tytulGal=Chevrolet%20spark%20w%20Perugii Link Zgłoś
hewitt Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 06.04.05, 19:53 przecie to matiz LOL chevrolet naprawde napracowal sie przy przerabianiu projektow Daewoo ;) Link Zgłoś
adkow Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 09.04.05, 15:58 Korekta też chyba pochlała. Pisze się "niewymagających Kowalskich" a nie "nie wymagających Kowalskich". Widać "polska to trudna języka". ;) Link Zgłoś
pisaczek Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 07.04.05, 11:52 Rozumiem, ze to jest oferta dla niewidomych, ktorzy nie widza, ze to Deawoo Matiz z innym znaczkiem i mozna im wmowic, ze to nowe auto? Link Zgłoś
gradus2004 Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 07.04.05, 14:05 to jest nowe auto... Chevrolet sprzedaje w Europie zach. starego Matiza np.: www.chevrolet.de dziwi mnie troche, ze dziennikarze narzekaja na ilosc miejsca w srodku. W starym Matizie mogly spokojnie i wygodnie podrozowac 4 dorosle osoby (oczywiscie bez bagazu :)) bo miejsca na nogi jest jak w sporo wiekszym aucie... a ten nowy Matiz ma chyba przeciez wydluzony rozstaw osi wiec powinno byc "jeszcze wiecej" miejsca :) Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 07.04.05, 19:05 Z tego co wyczytałem w artykule to rozstaw osi zwiększył sie o całe 5 mm :) Link Zgłoś
finn0 Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 08.04.05, 08:24 Gratuluję Gazecie specjalistów(tek) z zakresu techniki! Samochód ze stali szybkotnącej. No, no...Tego nawet NASA jeszcze nie wymyśliła. A ile taki samochód może kosztować? Link Zgłoś
spawacz.aluminiowy Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 14.04.05, 09:02 Za to w crashtestach przecina blok na pół Link Zgłoś
wio4litery Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 14.04.05, 12:05 Ale mówiąc serio, to elementy ze stali szybkotnącej stosuje się w samochodach. Więc nie nabijajcie się z dziewczyny. w4l _______________________________ Gość portalu: pio3k napisał(a): > ad.1. bzdurą jest twierdzenie, że gdy olej jest zimny to nie dociera wszędzie, > dowód: reklama oleju magnatec mówi, że ten olej "jeszcze bardziej powleka" Link Zgłoś
mobile5 Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 03.06.05, 22:44 wio4litery napisał: > Ale mówiąc serio, to elementy ze stali szybkotnącej > stosuje się w samochodach. Więc nie nabijajcie się z dziewczyny. > > w4l W którym miejscu i to w 51%? Nie biorę pod uwagę Megany Mamlasa, która musi mieć takie elementy, żeby "wchodzić w stare BMW, jak w masło". Link Zgłoś
hondziarz Re: Pierwsza jazda: Chevrolet Spark 14.04.05, 10:59 chodzenie gazet motoryzacyjnych na pasku reklamodawców jest po prostu żałosne. Czy dziennikarze tych pism naprawdę nie rozumieją, że żaden normalny nabywca samochodu nie kieruje się tymi bredniami? Link Zgłoś
frank_drebin Przesadzaja z mala iloscia miejsca. Mam matiza, 03.06.05, 21:36 czyli poprzednika sparka. Zrobilem nim 3 przeprowadzki (oczywiscie pisze o wozeniu gratow malego gabarytu). Rekordowo jechalem nad morze z zaladunkiem: 3 dorosle osoby, pies - owczarek niemiecki + bagaze. Jakos sie dojechalo. Nie mowie, ze to rewelacyjny samochod, ale jak na swoje wymiary itp bardzo funkcjonalny. Link Zgłoś
az555 Re: Przesadzaja z mala iloscia miejsca. Mam matiz 04.06.05, 19:30 tak naprawdę jedna różnica: Chevrolet jest, Deawoo nie ma.Czyli to autko będzie miało opiekę i gwarantuje to firma o budżecie porównywalnym z budżetem Polski Link Zgłoś