Dodaj do ulubionych

X 1/9 lub Fiat 128 S

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 23:09
Bardzo proszę o kontakt wszystkich mogących pomóc w odrestaurowaniu tego
samochodu - interesują mnie materiały techniczne lub adresy gdzie je zdobyć.
A może ktoś kto ma trochę by pomógół ?
Będę wdzięczny za każdą informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: 130rapid Re: X 1/9 lub Fiat 128 S IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 23:25
      Po prostu wklep www.fiatx19.prv.pl/
      email kontakt@fiatx19.prv.pl
      Jeśli takiego masz, to życzę powodzenia przy dłubaniu.
      To jest samochód wart nieprzespanych nocy, setek kilometrów przejechanych w
      poszukiwaniu części i każdych pieniędzy.
      • Gość: agw Re: X 1/9 lub Fiat 128 S IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 23:41
        dzieki ci.auta szukalem 3 lata ale informacji w internecie nie bardzo
        wiedzialem jak znalesc po prostu jestem laik internetowy.wyslalem mail'a
        nqa strone ktora mi podales ale to chyba ktos drugi prowadzi bo nie
        odpowiedzial i moze byc zdziwiony bezposrednim zwrotem postaram sie wyprostowac.
        jednak wielkie dzieki tobie bo teraz sobie jakos poradze i mam nadzieje byc w
        tym malym klubie.agw@femur.pl kim jetes rapid?
        • Gość: 130rapid Re: X 1/9 lub Fiat 128 S IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 17:00
          Patrząc na zdechłe forum na stronie X1/9, to chyba najpierw były sesje do
          zaliczenia, a teraz są wakacje. Trochę strona im przysnęła. Czekaj cierpliwie,
          w końcu ktoś się powinien odezwać. Kurde, szkoda że nie mam adresu e-maila
          Szewczyka z klubu, bo w zeszłym roku wymieniliśmy kilka kurtuazyjnych e-mali.
          Ale to było na starym komputerze, nowy nie pamięta tego adresu.
          Sprawdź jeszcze stronę republika.pl/andrzej_szaf/ (prywatna strona
          jednego z klubowiczów) i zamelduj się na jego e-mail
          andrzej_szaf@poczta.onet.pl
          A ja? - sportowa Skoda. Nie tak szybka i rasowa jak X1/9, ale swój charrrakter
          ma - na szosie jeździ to to jak wczesne Porsche 911 (bardzo przyjemnie), tyle
          że z niecałą połową jego mocy. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka