kombinezon 02.05.05, 21:39 czy ktoś może polecić jakąś dobrą stronę z cennikiem części? (szukam w goglach, ale coś mało efektywnie) usiłuję zorientować się w cenach drzwi do citroena zx Link Zgłoś Obserwuj wątek
daylight_driver Re: części zamienne w internecie? 03.05.05, 00:41 Albo jedź do Słomczyna. (i teraz będzie, że popieram złodziejstwo, hehe). Link Zgłoś
szczurwa Re: części zamienne w internecie? 03.05.05, 00:59 KAZIK kiedyś pisał: "kto kupuje od złodzieja jest kutasem i niech spie.." i ja się z artystą zgadzam. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: części zamienne w internecie? 03.05.05, 02:10 szczurwa napisała: > KAZIK kiedyś pisał: "kto kupuje od złodzieja jest kutasem i niech spie.." i > ja się z artystą zgadzam. ja tez a czasem mysle ze jak mamy do czynienia ze stadem wyrachowanych bandytow, to powinnismy powrocic do prawa hamurabiego i takiemu co ma lepkie raczki trzeba by je poobcinac .... Link Zgłoś
needmoney Re: części zamienne w internecie? 03.05.05, 19:01 fazi_ze_sztazi napisała: > szczurwa napisała: > > > KAZIK kiedyś pisał: "kto kupuje od złodzieja jest kutasem i niech spie.." > i > > ja się z artystą zgadzam. > > ja tez > a czasem mysle ze jak mamy do czynienia ze stadem wyrachowanych bandytow, to > powinnismy powrocic do prawa hamurabiego i takiemu co ma lepkie raczki trzeba > by je poobcinac .... Rozumiem że w autoryzowanych serwisach mają dobre wyposażenie ale bez rąk sobie nie poradzą ;-) Link Zgłoś