Dodaj do ulubionych

sportowy diesiel jak Papież antychryst

03.05.05, 21:54
W kategorii logiczności oba przedstawione w tytule zestawienia mogą stac na
jednej półce ;-)
Ostatnio Honda bombarduje ludzkosc reklamami zmodernizowanego CRV okreslając
go mianem "pierwszego sportowego diesla" ;-)))
Pytam wiec:Jak sportowym moze byc auto które a)na drodze zachowuje sie jak
słon w składzie porcelany - gdzie mu do np.Toyoty Celiki? b)w terenie zakopie
sie szybciej niz Panda 4x4 - gdzie mu do terenowego sportowca - Wranglera?
c)klekocze niemiłosiernie - gdzie mu do rasowego brzmiemia benzynowych V8
czy chociazby V6??? Już nawet glupie Punto HGT brzmi o galaktykę lepiej.
A punkt d,czyli moc,osiągi itp. pominmy znaczącym chichotem ;-))))))
Pytam wiec,czy spece od reklamy maja nas juz za takich przygłupów ze niedługu
zaczną reklamować proszek do prania jako swieną przyprawę do spaghetti?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dr.rocco Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 22:11
      Spece od reklamy specjalizuja sie w oglupianiu ludzi :)
      • mobile5 Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 22:17
        dr.rocco napisał:

> Spece od reklamy specjalizuja sie w oglupianiu ludzi :)

Tym z Renault'a nikt nie dorówna.
        • wahacz Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 22:22
          mobile5 napisał:
          > > Spece od reklamy specjalizuja sie w oglupianiu ludzi :)
          > Tym z Renault'a nikt nie dorówna.

chyba sobie jaja robisz, najlepsza reklame ma Szkoda, nawet glupiemu samarowi
          wmowili ze octawia to klasa srednia a superb wyzsza. To jest sila reklamy.
          • mobile5 Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 22:26
            wahacz napisał:

> mobile5 napisał:
            > > > Spece od reklamy specjalizuja sie w oglupianiu ludzi :)
            > > Tym z Renault'a nikt nie dorówna.
            >
            > chyba sobie jaja robisz, najlepsza reklame ma Szkoda, nawet glupiemu samarowi
            > wmowili ze octawia to klasa srednia a superb wyzsza. To jest sila reklamy.
            Przepraszam. Jak Mamlas coś napisze, to nie mogę sobie odpuścić. :-)
            • mamlas.1 Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 22:43
              Dziwne tylko ze gwiazdki Renault daję efekt w praktyce,a reklamy Skody o
              rzekomej "rodzinności" żałosnej i smiertelnie niebezpiecznej Fabki HTP/54KM
              można krowie w d... wsadzić
              • mobile5 Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 22:49
                Potrafili z żelazka zrobić sportowy samochód i niektórzy w to uwierzyli.:-)
                • mamlas.1 Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 22:57
                  > Potrafili z żelazka zrobić sportowy samochód i niektórzy w to uwierzyli.:-)

Czegoś ty sie matole nałykał?!
                  • mobile5 Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 23:00
                    mamlas.1 napisał:

> > Potrafili z żelazka zrobić sportowy samochód i niektórzy w to uwierzyli.:
                    > -)
                    >
                    > Czegoś ty sie matole nałykał?!

Matoła njbliżej znajdziesz w lusterku.
                    • mamlas.1 Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 23:00
                      > Matoła njbliżej znajdziesz w lusterku.
                      wstecznym?Jak cie będe odstawiał?! ;-)))))
                      • mobile5 Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 23:02
                        mamlas.1 napisał:

> > Matoła njbliżej znajdziesz w lusterku.
                        > wstecznym?Jak cie będe odstawiał?! ;-)))))

Na razie, to najlepiej idzie ci odstawianie siary.
                        • mamlas.1 Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 23:05
                          chwyt z lusterkiem chyba za bardzo na ciebie podzialał skoro zacząles pisac o
                          sobie ;-)
                          mobile5 napisał:
                          > Na razie, to najlepiej idzie ci odstawianie siary.
                  • ubersztumperumper Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 23:07
                    mamlas.1 napisał:

> > Potrafili z żelazka zrobić sportowy samochód i niektórzy w to uwierzyli.:
                    > -)
                    >
                    > Czegoś ty sie matole nałykał?!

BUTAPREMU
    • gniewko_syn_ryba Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 22:21
      a skąd ty to wszystko wiesz ???...
    • 10danek [...] 03.05.05, 22:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • mamlas.1 [...] 03.05.05, 22:59
        • 10danek [...] 03.05.05, 23:01
          • mamlas.1 [...] 03.05.05, 23:04
            • 10danek Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:07
              mamlas.1 napisał:

> > Mozesz pisac co chcesz i tak jestes ZLODZIEJEM
              >
              > A ty nieudacznikiem.wiedź sobie swój cnotliwy żywot,płac podatki,tankuj na
              > orlenie,wrzucaj narkomanom na dworcu,ciekawe kto cię następny
              > wyrucha:Rokita,Burowski,Tusk,Giertych,Lepper a może pierwszy koles za rogiem?

Kim sa ci panowie? Czy to tez tacy polscy zlodzieje jak ty? Podejrzewam jednak
              ze sa to chyba politycy wiec sa od ciebie bystrzejsi i nie chwala sie ze sa
              zlodziejami i ze zlodziejskiej rodzinki pochodza.
              • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:11
                > Kim sa ci panowie? Czy to tez tacy polscy zlodzieje jak ty? Podejrzewam jednak
                > ze sa to chyba politycy wiec sa od ciebie bystrzejsi i nie chwala sie ze sa
                > zlodziejami i ze zlodziejskiej rodzinki pochodza.

no,wiec skoro podejrzewasz że to są politycy,którzy całym sercem i duszą dbają
                by nam obywatelom w tym pięknym kraju żyło się jak najlepiej i co więcej,robią
                to zupełnie bezinteresownie to ja naprawdę zyczę dużo powodzenia...w wypychaniu
                tyłka wazeliną.Przyda się,wierz mi.
                • 10danek Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:18
                  mamlas.1 napisał:

> > Kim sa ci panowie? Czy to tez tacy polscy zlodzieje jak ty? Podejrzewam j
                  > ednak
                  > > ze sa to chyba politycy wiec sa od ciebie bystrzejsi i nie chwala sie ze
                  > sa
                  > > zlodziejami i ze zlodziejskiej rodzinki pochodza.
                  >
                  > no,wiec skoro podejrzewasz że to są politycy,którzy całym sercem i duszą dbają
                  > by nam obywatelom w tym pięknym kraju żyło się jak najlepiej i co więcej,robią
                  > to zupełnie bezinteresownie to ja naprawdę zyczę dużo powodzenia...w wypychaniu
                  >
                  > tyłka wazeliną.Przyda się,wierz mi.

Z tematem wazeliny obchodz sie raczej ostroznie. Bedzie ci potrzebna dopiero
                  wtedy kiedy pojdziesz w koncu siedziec za kolejny ukradziny silnik do CC, zlodzieju.

• mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:21
                    Jak już ktoś kiedyś na tym forum pisał,siedziec to chodza wlaśnie takie ciecie
                    jak ty.Są ludzie którzy kradną miliony i nikt im nic nie robi.Są tez ludzie
                    którzy zapomną zapłacić za gazetę w kiosku i wylądują w kiciu na 5 lat.Obawiam
                    sie,że ty nalezysz zdecydowanie do tej drugiej kategorii ;-P
                    • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:24
                      mamlas.1 napisał:

> Jak już ktoś kiedyś na tym forum pisał,siedziec to chodza wlaśnie takie
                      ciecie
                      > jak ty.Są ludzie którzy kradną miliony i nikt im nic nie robi.Są tez ludzie
                      > którzy zapomną zapłacić za gazetę w kiosku i wylądują w kiciu na 5
                      lat.Obawiam
                      > sie,że ty nalezysz zdecydowanie do tej drugiej kategorii ;-P

To fakt co napisałeś Mamlas. Ale ty chyba raczej z Kulczykiem i Wróblem Orlenu
                      nie przejmujesz. O oczko niżej też cię nie ma bo jak byś mieszał olej napędowy
                      z paru cystern gdzieś na jednostce to byś już tą eske miał.

Za to jeździsz Reanult i zwijasz silniki do CC więc to chyba ty jesteś na samym
                      dole tej złodziejskiej hierarchi i jak przyjdzie co do czego to właśnie ciebie
                      posadzą.

:)
                      • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:29
                        Oj Szymi,chyba czegos nie doczytales.Za duzo taniego wina?Spoko,tez lubię :-D
                        Zwinąl mój wujek i nie do CC a do 126,problemów nie było bo produkcja spadła na
                        łeb a gotowych silników i innych czesci stala cala hala(wujas pracował na FAP w
                        Tychach).wynosił tez kompletne karoserie,tabliczki znamionowe,wynosili zresztą
                        wszyscy - to pewnie m.in.dlatego Fiat dzisiaj plajtuje.wiec po jakiego kija
                        mialem placić parę tysięcy skoro mogłem mieć za beczkę piwa?kto by mi coś za to
                        dał?Pan Premier?Pan Kulczyk?Pan Prymas Glemp?zresztą sam już nie takie
                        przekrety pewnie robiles wiec nie udawaj swietoszka ;-))))
                        • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:34
                          mamlas.1 napisał:

> Oj Szymi,chyba czegos nie doczytales.Za duzo taniego wina?Spoko,tez lubię :-D
                          > Zwinąl mój wujek i nie do CC a do 126,problemów nie było bo produkcja spadła
                          na
                          >
                          > łeb a gotowych silników i innych czesci stala cala hala(wujas pracował na FAP
                          w
                          >
                          > Tychach).wynosił tez kompletne karoserie,tabliczki znamionowe,wynosili
                          zresztą
                          > wszyscy - to pewnie m.in.dlatego Fiat dzisiaj plajtuje.wiec po jakiego kija
                          > mialem placić parę tysięcy skoro mogłem mieć za beczkę piwa?kto by mi coś za
                          to
                          >
                          > dał?Pan Premier?Pan Kulczyk?Pan Prymas Glemp?zresztą sam już nie takie
                          > przekrety pewnie robiles wiec nie udawaj swietoszka ;-))))

Nie Mamlas. Ja to jak bym miał okazję to bym jakiegoś podatku nie zapłacił, ale
                          prywatnemu bym nie wział nigdy.

Widzisz ten kraj jest jaki jest właśnie daltego że społeczeństwo mamy
                          zsowietyzowane i każdy myśli że mu się wszystko należy.

Końcowym efektem tej cechy narodowej są takie praktyczne sprawy jak to że
                          musisz mieć w samochodzie 2 alarmy i immobilaizer + blokade skrzyni (rzeczy za
                          odrą wogle nie znane) czy w wymiarze państwoweym np. to że nie ma ustwy
                          reprywatyzacyjnej albo to że są progi podatkowe zamrożone (przecież to jest
                          złodziejstwo).

Także złodzijstwu mówie nie - własnośc prywatna i jej bezwzględne poszanowanie
                          to podstawa dobrobytu.
                          • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:40
                            Amen,alez zgadzam się!tylko skoro już wszyscy kradną,co najgorsze - z
                            rządzącymi na czele (!!!) to czemu ja mam robić za Matkę Teresa z Kalkuty i za
                            wszystko bulić? Żeby potem moją uczciwie wyplacona kasę przejął kolejny
                            zlodziej? jest jak jest a od ładowania w dupe to jest taki "10danek"...
                            • 10danek Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:48
                              mamlas.1 napisał:

> Amen,alez zgadzam się!tylko skoro już wszyscy kradną,co najgorsze - z
                              > rządzącymi na czele (!!!) to czemu ja mam robić za Matkę Teresa z Kalkuty i za
                              > wszystko bulić? Żeby potem moją uczciwie wyplacona kasę przejął kolejny
                              > zlodziej? jest jak jest a od ładowania w dupe to jest taki "10danek"...

Ty Mamlasku-zlodziejaszku moja dupa sie nie przejmuj. Radze sobie (uczciwie -
                              znasz takie slowo?)w zyciu na tyle dobrze ze moge z politowaniem patrzec na
                              takie odpady spoleczenstwa jak ty. Z twoich tekstow przebija tak bezgraniczne
                              prostactwo ze w zasadzie oczywistym jest ze jestes zlodziejem.
                              • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:52
                                Wiem że sobie dobrze radzisz,ciało wykształcisz biegając na przystanki
                                autobusowe a umysł przed kazdym Bożym Narodzenie zastanawiając się które
                                dziecko z twojej wielodzietnej rodziny pod choinke dostanie prezent,a które
                                nie...
                                • 10danek Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:55
                                  mamlas.1 napisał:

> Wiem że sobie dobrze radzisz,ciało wykształcisz biegając na przystanki
                                  > autobusowe a umysł przed kazdym Bożym Narodzenie zastanawiając się które
                                  > dziecko z twojej wielodzietnej rodziny pod choinke dostanie prezent,a które
                                  > nie...

Zebys ty przynajmniej mial choc troche poczucia humoru. Chocby takiego zwyklego,
                                  zlodziejskiego
            • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:12
              mamlas.1 napisał:

> > Mozesz pisac co chcesz i tak jestes ZLODZIEJEM
              >
              > A ty nieudacznikiem.wiedź sobie swój cnotliwy żywot,płac podatki,tankuj na
              > orlenie,wrzucaj narkomanom na dworcu,ciekawe kto cię następny
              > wyrucha:Rokita,Burowski,Tusk,Giertych,Lepper a może pierwszy koles za rogiem?

Mamlas jak jesteś takim cwaniakiem zaradnym to czemu jeździsz kompaktowym
              Renault z gównem pod maską?

Ja znam takiego cwanego zaradnego jak ty ale on mieszka w dużym domu i ma
              Frontere i S320.

Jakoś mi nie pasuje zaradny cwaniak do kompaktowej tandety. No chyba że
              cwaniaczysz od niedawna a wcześniej też byłeś niezaradny.
              • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:18
                No pewnie dlatego że nie lubie złomów w którym spuszczał sie jakiś Hans czy
                Helmut...
                A do "eski"(czy raczej czegoś w stylu 300C bo nigdy nie przeplacę za znaczek na
                masce)to może i dojdę,mam jeszcze cholernie duuuuuuuzo czasu :-D
                Spiesz się powoli,mówią niektórzy...
                • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:20
                  mamlas.1 napisał:

> No pewnie dlatego że nie lubie złomów w którym spuszczał sie jakiś Hans czy
                  > Helmut...
                  > A do "eski"(czy raczej czegoś w stylu 300C bo nigdy nie przeplacę za znaczek
                  na
                  >
                  > masce)to może i dojdę,mam jeszcze cholernie duuuuuuuzo czasu :-D
                  > Spiesz się powoli,mówią niektórzy...

Ale to jakoś kiepsko ci idzie to cwaniaczenie. Ja to wychodzę z założenia że
                  jak brać na lewo to wagon pieniędzy i lecieć do Brazylii.

A ty co na drobne się rozmieniasz? Tu zwinąłeś tysiąc, tam dwa i uzbierałeś na
                  wkład własny na Megane?

Co z ciebie za cwaniak. Zawiodłeś mnie.
                  • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:25
                    no wiesz,mając 22 lata zarobić na wóz warty prawie 80 patyków to jednak jest
                    pewne osiągnięcie,95% polskiej populacji w tym wieku jeździ
                    autobusami,nieliczni jakimiś szrotwagenami.
                    Wiem wiem ze ty wolałbyś wy*ebane BMW(choć w tym akurat przypadku mogłoby być
                    całkiem fajne!) ale taka już cecha dresiarzy...
                    A co do zwijania to nie martw sie,skończyło sie na tym silniku,hehe,i tak
                    wszyscy musieli miec go w d*pie skoro do dzis sie nie połapali ;-)))
                    • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:29
                      > no wiesz,mając 22 lata zarobić na wóz warty prawie 80 patyków to jednak jest
                      > pewne osiągnięcie,95% polskiej populacji w tym wieku jeździ
                      > autobusami,nieliczni jakimiś szrotwagenami.

Zaraz na wóz czy na kredyt na wóz? Poza tym jeśli na wóz to jaki procent twoich
                      oszczędności stanowił ten zakup? :)

> Wiem wiem ze ty wolałbyś wy*ebane BMW(choć w tym akurat przypadku mogłoby być
                      > całkiem fajne!) ale taka już cecha dresiarzy...

No pewnie że bym wolał jak każdy dresiarz z Shella. MeganeII to bym kupił
                      najwyżej swojej dziewczynie albo gdybym miał kolegę geja to jemu na urodziny.
                      Przecież to maksymalnie gejowsko-babski wóz.

> A co do zwijania to nie martw sie,skończyło sie na tym silniku,hehe,i tak
                      > wszyscy musieli miec go w d*pie skoro do dzis sie nie połapali ;-)))

Ja to nie cierpie złodziejstwa - jak bym mógł to bym każdego złodzieja siekierą
                      porąbał.

ps. Jak ktoś nie płaci podatku to nie jest złodziejem według mnie tylko nie
                      pozwala się okradać. ZŁodziejem jest ten kto kradnie od prywatnego właściciela.
                      • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:33
                        mysl co chcesz,brutalna prawda jest jednak taka ze ja już dziś mam wiecej niż
                        ty bedziesz mial kiedykolwiek.I to wylacznie swoim sprytem i robotą.Przykro mi!
                        • mobile5 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:35
                          mamlas.1 napisał:

> mysl co chcesz,brutalna prawda jest jednak taka ze ja już dziś mam wiecej niż
                          > ty bedziesz mial kiedykolwiek.I to wylacznie swoim sprytem i robotą.Przykro
                          mi!

Sprytam i robotą. Cóż za piękny eufemizm.
                        • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:37
                          mamlas.1 napisał:

> mysl co chcesz,brutalna prawda jest jednak taka ze ja już dziś mam wiecej niż
                          > ty bedziesz mial kiedykolwiek.I to wylacznie swoim sprytem i robotą.Przykro
                          mi!

To że fantazjujesz jest nad wyraz widoczne np. po takim fakcie że stwierdzasz
                          coś czego stwierdzić nie jesteś w stanie. Skąd wiesz "co ja mam"? A może ja
                          jestem synem Kulczyka i mam swoje alter ego na forum dla zabawy?
                          • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:42
                            życzę ci tego to może przestaniesz sie czepiac tego czego dorobili sie inni?
                            Boże,czy już nie mozna spotkac Polaka który z czerwonymi ze zlości oczmi nie
                            zalatywałby zawiścią???
                            • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:58
                              mamlas.1 napisał:

> życzę ci tego to może przestaniesz sie czepiac tego czego dorobili sie inni?
                              > Boże,czy już nie mozna spotkac Polaka który z czerwonymi ze zlości oczmi nie
                              > zalatywałby zawiścią???

Ależ Mamlasie jak ci niczego nie zazdroszę - Von Hayeka i Friedmana mam już
                              opanowanych i wiem że im więcej bogatych tym lepiej dla mnie. Może przyjedziesz
                              kiedyś zatankować na Shella i dasz mi napiwek - więc naprawdę nie zazdroszczę -
                              homosovieticusem nie jestem.

Ale nie lubię złodziejstwa.
                              • mamlas.1 Re: Nieudacznik 04.05.05, 00:22
                                nie tankuje na shellu.Ani na orlenie.za drogo - i to za drogo zupełnie
                                bezpodstawnie.
                          • jan.kulczyk Re: Nieudacznik 04.05.05, 14:57
                            > To że fantazjujesz jest nad wyraz widoczne np. po takim fakcie że stwierdzasz
                            > coś czego stwierdzić nie jesteś w stanie. Skąd wiesz "co ja mam"? A może ja
                            > jestem synem Kulczyka i mam swoje alter ego na f

DISCLAIMER:

Szymizalogowany, choć to fajny chłopak, zdecydowanie nie jest moim synem.
                    • 10danek Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:30
                      mamlas.1 napisał:

> no wiesz,mając 22 lata zarobić na wóz warty prawie 80 patyków to jednak jest
                      > pewne osiągnięcie,

Ale zes dupny interes zrobil. Meganka z silnikiem od CC za 80 patykow!
                      • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:34
                        Zawsze lepsze to niż twój autobus i niespełniony sen o Fabii HTP ;-)))
              • wojtek_blankietowy szymi leczyc sie 03.05.05, 23:36
                szymizalogowany napisał:
                > Ja znam takiego cwanego zaradnego jak ty ale on mieszka w dużym domu i ma
                > Frontere i S320.

jasne ty znasz wszystkich, jestes typem czlowieka ktory jak uslyszy ze gdzies
                sie mowi na jakis temat to odrazu ma cos wspolnego z tym tematem. Gdybysmy
                mowili ze mozna zyc z jedna nerka od razu mialbys jedna nerke, a gdyby byla
                mowa o smierci klinicznej okoazaloby sie ze ja przezyles.

> Jakoś mi nie pasuje zaradny cwaniak do kompaktowej tandety. No chyba że

wydaje mi sie ze wyzej srasz niz dupe masz, sam jezdzisz starym gownem a jak
                ktos ma asmochod lepszy od twojego to jest gowno. Domyslam sie ze masz
                kompleksy na punkcie swojej wagi (120 kg) i malego wzrostu (170 cm) o ktorych
                mowiles na forum ale jak kompleksy cie dobijaja to nie na forum auto moto a na
                forum psychologia
                • szymizalogowany Re: szymi leczyc sie 03.05.05, 23:39

>
                  > > Jakoś mi nie pasuje zaradny cwaniak do kompaktowej tandety. No chyba że
                  >
                  > wydaje mi sie ze wyzej srasz niz dupe masz, sam jezdzisz starym gownem a jak
                  > ktos ma asmochod lepszy od twojego to jest gowno. Domyslam sie ze masz
                  > kompleksy na punkcie swojej wagi (120 kg) i malego wzrostu (170 cm) o ktorych
                  > mowiles na forum ale jak kompleksy cie dobijaja to nie na forum auto moto a
                  na
                  > forum psychologia

Prawdę mówiąc mam 167 cm i teraz już ważę 123 kg. Mam też okulary o czym nie
                  mówiłem wcześniej :) Ale sądzę że dodają mi one powagi.
        • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:09
          mamlas.1 napisał:

> Spantoflony tatusiek,któremu żonka nie pozwoli na nic czego zabraniałby
          > ksiądz,meczów pewnie też nie oglądasz a piciu piwka nawet nie wspomnę...
          > PS.Sex to też pewnie wyłacznie w celach rozrodczych a dla przyjemności to
          > zostaje tylko ręka.I tacy potem kupują Fabie HTP ;-)))

Hehe no tak,

mecze, piwo jeszcze pewnie video - typowa rozrywka ludzi z rodzin
          robotniczych :)
          • 10danek Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:12
            szymizalogowany napisał:

> mamlas.1 napisał:
            >
            > > Spantoflony tatusiek,któremu żonka nie pozwoli na nic czego zabraniałby
            > > ksiądz,meczów pewnie też nie oglądasz a piciu piwka nawet nie wspomnę...
            > > PS.Sex to też pewnie wyłacznie w celach rozrodczych a dla przyjemności to
            >
            > > zostaje tylko ręka.I tacy potem kupują Fabie HTP ;-)))
            >
            > Hehe no tak,
            >
            > mecze, piwo jeszcze pewnie video - typowa rozrywka ludzi z rodzin
            > robotniczych :)

W przypadku Mamlasa rodzin zlodziejskich
            • mobile5 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:14
              10danek napisał:

> W przypadku Mamlasa rodzin zlodziejskich

Raczej złodziejaszki.
            • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:19
              To żona cię jeszcze nie zagoniła do łóżka?Oj radzę nie podskakiwac,bo cię w
              niedziele teściowa odpowiednio ustawi...
          • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:14
            > mecze, piwo jeszcze pewnie video - typowa rozrywka ludzi z rodzin
            > robotniczych :)
            Jakies kompleksy?Czyzby przestało ci sie podobać ze ludzie z rodzin
            robotniczych jezdzą wypierdzianymi szrotwagenami po Niemcu i pięciu karambolach?
            Oj Szymi,bo jeszcze porzucisz Xedosa i polecisz po kredyt do salonu Skody! ;-)))
            • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:16
              > > mecze, piwo jeszcze pewnie video - typowa rozrywka ludzi z rodzin
              > > robotniczych :)
              > Jakies kompleksy?Czyzby przestało ci sie podobać ze ludzie z rodzin
              > robotniczych jezdzą wypierdzianymi szrotwagenami po Niemcu i pięciu
              karambolach
              > ?
              > Oj Szymi,bo jeszcze porzucisz Xedosa i polecisz po kredyt do salonu Skody! ;-
              ))
              > )

Xedosa porzucam lecz nie dla Skody.

by the way

Czym się różni wzięcie kredytu w Skodzie na np. Octavie od wzięcia kredytu w
              Renault na np. Megane?
              I czym się różnią te marki oprócz tego że Skoda jest bardziej niezawodna?
              • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:37
                Popatrz Szymi,nawet jak ktoś nie chce szpanować to tacy ludzie jak ty siłą go
                do tego zmuszą :-(
                Za wóz zapłaciłem czystą,zywą gotówką,żeby bylo weselej - zadne banki czy
                przelewy,przyszłem z nią prosto do salonu.
                Czujesz sie teraz lepiej?
                • szymizalogowany Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:51
                  mamlas.1 napisał:

> Popatrz Szymi,nawet jak ktoś nie chce szpanować to tacy ludzie jak ty siłą go
                  > do tego zmuszą :-(
                  > Za wóz zapłaciłem czystą,zywą gotówką,żeby bylo weselej - zadne banki czy
                  > przelewy,przyszłem z nią prosto do salonu.
                  > Czujesz sie teraz lepiej?

Hyhy nie wierzę ci.

Takich osób które kupuja za gotówkę Megane II nie ma.

Zaraz ci to udowodnie:

Załóżmy że jesteś super młodym cwaniakiem i zarobiłeś w krótkim czasie 100 tys
                  PLN. Wtedy jest oczywiste, że nie kupisz tego Renault bo żaden cwaniak nie
                  zrobi takiego "genialnego" interesu żeby w ciągu paru godzin stracić 30% sumy
                  która stanowi 80% jego oszczędności :) Cwaniak raczej zainwestuje te pieniądze.

Załóżmy że jesteś super młodym cwaniakiem i zarobiłeś w krótkim czasie 1 mln
                  PLN. Wtedy także nie kupisz za gotówkę MeganeII bo posiadając taką kasę
                  człowiek staje się próżny, a cwaniak staje się też próżny ale pozostaje
                  cwaniakiem i pomyśli sobie - lepiej kasę zainwestować - ale przecież nie będę
                  ja który ma 7 cyfer na koncie jeździł Renault - i bierze Merola albo Lexa w
                  leasing, a kasę inwestuje.

Załóżmy że nie jesteś super cwaniakiem tylko syneczkiem bogatego super cwaniaka
                  który ma parę mln PLN- to jeśli tata ci powiedział żebyś sobie wybrał samochód
                  a ty wybrałeś MeganeII to jesteś głupi - podrećzył byś tatusia dwa wieczory
                  dłużej i bez problemu dołożył by ci ze 40 tys i kupił np C200 SportCoupe albo
                  320 - takie samochody są dobre do szpanu co jest zawsze priorytetem próżnego
                  synka bogacza.

Jakbyś sam był bogatym starym super cwaniakiem z paroma milionami na koncie to
                  omijam bo na pewno byś nie jeździł MeganeII a raczej był klientem Lexusa, Audi
                  albo BMW.

Także widzisz Mamlasie że kłamiesz :)

Ten samochód kupuja tylko i wyłącznie ludzie na dorobku i biorą go na kredyt bo
                  maja tam jakieś przychody rzędu 5 do 10 tys miesięcznie i nie mają innego
                  wyjścia :)

pozdro
                  • mamlas.1 Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:53
                    A jednak Szymi,a jednak... ;-)))
                    • szymizalogowany Re: Nieudacznik 04.05.05, 00:01
                      mamlas.1 napisał:

> A jednak Szymi,a jednak... ;-)))

Nie - nigdy w to nie uwierze :)

Solorz nawet jak juz miał sporo gotówki na późniejsze rozkręcenie handlu
                      elektroniką to jeździł dalej po futra do Turcji starą "beczką".

A ty taki cwaniak (rozumiem że należysz do grupy numer 1) zrobiłeś taki
                      interes? Minus 30% z 80% środków w jeden dzień? Nie.

Zawiodłeś mnie na całej linii.
                      • mamlas.1 Re: Nieudacznik 04.05.05, 00:25
                        30,50 czy 80 - powiem szczerze: WALI MNIE TO. Jak za 2-3 lata będe zmieniał
                        auto,to interesik prawdopodobnie rozkręci sie już do tego stopnia,że takie
                        kwoty to ja będę wydawał w jeden weekend na Bora Bora ;-)))
                  • 10danek Re: Nieudacznik 03.05.05, 23:57
                    Szymi nie zalamuj towarzystwa. Nie znizaj sie do zlodziejskiego poziomu. On i
                    tak nie zrozumie. No, chyba zebyc zaczal grypserka
                    • mamlas.1 Re: Nieudacznik 04.05.05, 00:27
                      Z toba nieudaczniku nikt nie chce przecież gadać! nie podlizuj sie,to nic nie
                      pomoże.Zostaje żonka-tyranka i teściowa.Bo kumple już cie pewnie daaawno
                      przekreslili.Kumplowac sie z kapusiem,nieudacznikim i pantoflem w jednej
                      osobie - tego by chyba nikt nie wytrzymał ;-)
                      • mobile5 Re: Nieudacznik 04.05.05, 01:10
                        Jednak głupawy jesteś.
    • gtrfreak Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 03.05.05, 23:20
      Panda lepsza w terenie od CRV ? I do tego szybsza ? In your dreams, baby :)
      Co do reklam to wszystko co ma wiecej niz jedno kolo nazywa sie sportowym.
      Wrangler natomiast to fajne off road ale w normalnym uzytkowaniu raczej
      straszne, a do sportowego przyspieszania czy prowadzenia to mu daleko. Warto
      pamietac ze sporo tradycyjych terenowek byly dieslami - np. Land Cruiser czy
      Montero/Pajero kiedy jeszcze bylo terenowym.
    • 10danek Mamlas i kradzione silniki 03.05.05, 23:26
      Opowiedz nam Mamlasku jak to jest isc przez zycie ze zlodziejskim brzemieniem. I
      w dodatku z poczuciem ze pochodzi sie ze zlodziejskiej rodzinki. Jak sam
      napisales masz jeszcze "duuuuzo czasu", wiec sie nie przejmuj, jeszcze nie jeden
      motor ukradniesz. A jak dobrze pojdzie to z czasem moze przerzucisz sie na
      samochody. Wujaszek pomoze. Na rodzinke mozna zawsze liczyc!
      Jedyne co mnie niepokoi to ta twoja Meganka. Zeby ukrasc do niej silnik bedziesz
      musial pojechac z wujaszkiem do Francji. A tam to nie to samo co w Polsce.
      • mamlas.1 Re: Mamlas i kradzione silniki 03.05.05, 23:45
        No cóż,uczucie niczego sobie,szczegolnie jesli porownać to do bycie frajerem
        którego wszyscy ru..ą w dupsko... Wiesz,Miller,Rokita,Rywin i społka licza
        wlaśnie na takich jak ty :-)
        • piotrek_zalogowany Re: Mamlas i kradzione silniki 03.05.05, 23:48
          > No cóż,uczucie niczego sobie,szczegolnie jesli porownać to do bycie frajerem
          > którego wszyscy ru..ą w dupsko... Wiesz,Miller,Rokita,Rywin i społka licza
          > wlaśnie na takich jak ty :-)

Amen Mamlas,Amen!!!
    • wujaszek_joe Re: sportowy diesiel jak Papież antychryst 04.05.05, 01:32
      tez mam wujka w fiat tychy. facet po technikum ma dwa domy, liczna rodzina
      (radia maryja dodatkowo...)
      nigdy fiata nie miałem i nie było tematu "załatwiania" czegokolwiek więc nie
      wiem jakbym się zachował. do tej pory miałem możliwość mieć rope za darmo i
      odmówiłem. ale pierwsza myśl była "gospodarna":) coś w tej naszej polskiej krwi
      jest nie tak. widzę to wszędzie dookoła. klnie wujek że komuna kradnie. on
      tylko załatwia, zreszta dla rodziny, która najwyższym dobrem stoi.
      mamlas co bys zrobił bez taty?
      jesli cokolwiek to nie obnosiłbyś się tym na forum
    • jarek-44 A propos papieża... 04.05.05, 15:17
      TASS: Dym w Mińsku. Białorusini wysunęli kandydaturę Łukaszenki na papieża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka