Dodaj do ulubionych

Instalacja Gazowa Golf 2

04.05.05, 22:56
Jaka instalacje (nazwa ,rodzaj)najlepiej zalozyc do golfa2 1.6 ,ewentualnie
gdzie (jakies propozycje :okolice katowic).Kompletnie sie nieznam i
niechcialbym byle gdzie ?najlepiej jakies sprawdzone miejsce 1 slowem
niechcialbym wtopic!???
Obserwuj wątek
    • swoboda_t Re: Instalacja Gazowa Golf 2 05.05.05, 10:55
      Ja chyba mogę polecić zakład w Chorzowie na ul. Parkowej (w pobliżu Stadionu
      Śląskiego-teraz tam Carrefoura też postawili, więc łatwo znaleźć). Znam dwa
      Polonezy i Lanosa z założonymi tam instalacjami (w 2000, 2002 i 2004 roku) i we
      wszystkich nie ma żadnych problemów, a ceny mają w porządku, powiedziałbym
      nawet że atrakcyjne. Rok temu instalacja do wtrysku wielopunktowego ze
      zbiornikiem toroidalnym kosztowała 1900zł, do jednopunkta była 150 tańsza. Co
      do instalacji, to nie podałeś, czy to gaźnik czy wtrysk (jedno czy
      wielopunktowy). Generalnie, jeśli wtrysk, to raczej nie bierz instalacji bez
      elektroniki, bo oszczędność 300-400 zł wg. mnie nie warta potencjalnych nerwów.
      Jeśli idzie o nazwę, to nie potrafię nic konkretnego powiedzieć, ale chyba nie
      ma to w przypadku tak prostego auta większego znaczenia. W ww. autach pracują
      Tartarini i chyba Lovato z komputerem Autronic AL700 - a więc takie tańsze i
      prostsze sprzęty - i wszystko jest ok.
    • xvqqvx STAG to złom. 25.06.14, 16:12
      Firma zatrudniająca spamera niko43 z g....m zamiast mózgu produkuje tylko złom.
    • galtomone Stag= pęknięta głowica 25.06.14, 18:55
      Nie polecam STAGA - firma kiedys swietna teraz wrednie spamuje fora, pewnie się konczy. Kliknj post Niko43 by został skasowany!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka