Gość: marketingowiec IP: *.zax.pl 09.05.05, 19:29 Wlasnie otworzylem strone Skody i o zgrozo zauwazylem ze podniesli ceny Fabii (Sedan, Kombi) o 500 PLN. Skodzie gratulujemy posuniecia marketingowego. Czy ktos wie czy im sie az tak powodzi? Pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ziutek Re: Nowa promocja w Skodzie IP: 195.177.196.* 09.05.05, 22:16 Ja osobiscie mam to gleboko w d...e - nawet gdyby ten szajs kosztowal 500 zl to i tak bym go nie chcial. Link Zgłoś
fibin Re: Nowa promocja w Skodzie 10.05.05, 16:23 Wczoraj w jakims programie telewizyjnym podawali, że Skoda jest drugą najlepiej sprzedającą się marką w Polsce, minimalnie za Toyotą, potem Fiat i Opel. A swoją drogą czy ktoś widział złotą Skodę? Bo złotą Toyotę Yaris widziałem, sąsiad kupił! Mój teściu z kolei jeździ złotym Citroenem Saxo, a trudno byłoby znaleźć większego buraka pod słońcem:) Kiedyś ludzie, żeby podkreślić swój "prestiż", wstawiali sobie złote zęby, dziś noszą złote łancuchy lub jeżdża złotymi samochodami:) Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Nowa promocja w Skodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:36 Złoty kolor skody dosyć często występuje na drogach. Ale nie rzuca się za bardzo w oczy :D Link Zgłoś
fibin Re: Nowa promocja w Skodzie 17.05.05, 18:55 Co masz na myśli? Bo mój mały rozumek (jak u Misia Puchatka:)) nie kuma! Żona często mówi do mnie Misiu, a gdy proszę: - Nie mów do mnie Misiu! Odpowiada: - Dobrze, Misiu! Link Zgłoś