Dodaj do ulubionych

reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehehehe!

13.05.05, 19:07
slyszalem w radiu nowe reklamy tojotki
z cyklu wybierz niezawodnosc
az dziw bierze ze ludzie nabieraja sie na te mity
jak dlugo mozna ciagnac na czyms co dzis jest juz historia

i ten gosc z reklamy mowiacy ULTRAniskim glosem
"wybierz niezawodnosc" i rok tojoty trwa
buahahahaha

niestety barany kupuja te pseudopojazdy skuszeni "promocjami"
tojota ma ceny z sufitu a jakosc to juz tylko historia
dziwi mnie tylko ze ma najlepsza sprzedaz
nie ma to jak avensis o czolgowym dizajnie :-)))
no ale coz widac bogate mamy spoleczenstwo ze lubi przeplacac
i jeszcze kupujacy sie cieszy bo dostanie firmowy dlugopis i dywaniki
jakos to oferuje Lexus a tojotka to juz tylko popluczyny
Obserwuj wątek
    • ml_500 Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 13.05.05, 19:14
      true man
    • hondziarz Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 13.05.05, 19:24
      w całej motoryzacji, może poza maybachem czy bentleyem są cięte koszty i to się
      niestety odbija na jakości.
    • kamiill Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 13.05.05, 20:30
      W tv ta reklama wyglada ciekawie - rodzinka w jakims autku klasy chyba sredniej
      (laguna I ??), w ktorym to sypie sie totalnie wszystko, a do tego ta kojarzaca
      sie z Francja muzyka w tle.
      • pawlos17 Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 14.05.05, 10:21
        Nie mają się żółtki czym dowartościować, to się niby francuzów czepili. Z mojej
        laguny 1 jestem bardzo zadowolony a obecnego avensisa w życiu bym nie kupił
        (wygląd).Pzdr.
    • habudzik Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 13.05.05, 21:35
      Dzis widziałem korek ok. 12:45 na Żwirki - W. spowodowany ... Avensis na
      awaryjnych. Pora zakonczyć to pirdolenie o nieawaryjnych japoncach
      • franek-b Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 13.05.05, 22:21
        > Dzis widziałem korek ok. 12:45 na Żwirki - W. spowodowany ... Avensis na
        > awaryjnych. Pora zakonczyć to pirdolenie o nieawaryjnych japoncach

Koncz:-) ja do francuza nie mam zamiaru wsiadac...
      • w_r_e_d_n_y Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 14.05.05, 02:18
        habudzik napisał:

> Dzis widziałem korek ok. 12:45 na Żwirki - W. spowodowany ... Avensis na
        > awaryjnych.

gdybys widzial na awaryjnych 10 Fiatow ,czy 5 francuzow to bys o tym nawet nie
        wspomnial ,ale 1 Avensis to sensacja
        wiesz dlaczego ?
        ano dlatego ,ze to b.rzadki przypadek
        no i tym sposobem sam potwierdziles mala ich awaryjnosc he he he

> Pora zakonczyć to pirdolenie o nieawaryjnych japoncach

raczej mowi sie o malo awaryjnych , ale widac musisz (bo sie udusisz)
        odpowiadac na wymyslone przez siebie zalozenia

• habudzik Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 14.05.05, 08:29
          w_r_e_d_n_y napisał:

> gdybys widzial na awaryjnych 10 Fiatow ,czy 5 francuzow to bys o tym nawet nie
          > wspomnial ,ale 1 Avensis to sensacja
          > wiesz dlaczego ?
          > ano dlatego ,ze to b.rzadki przypadek
          > no i tym sposobem sam potwierdziles mala ich awaryjnosc he he he

O jednym Fiacie i jednym Peugeocie/Citonecie/Rino ( jak je spotakam na
          awaryjnych ) też napisze jeśli w jakims watku ktoś bedzie wciskał kity ze są
          najmniej awaryjne.
          Jak narazie wszyscy pisza o włoskich i francuskich że są piekne a z tym sie zgadzam.

> > Pora zakonczyć to pirdolenie o nieawaryjnych japoncach
          >
          > raczej mowi sie o malo awaryjnych , ale widac musisz (bo sie udusisz)
          > odpowiadac na wymyslone przez siebie zalozenia

To był sarkazm.
    • fru.fru Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 14.05.05, 07:33
      najlepsza reklama "niezawodnosci" tojody sa fora dyskusyjne klubu toyoty ;-)
      polecam..
    • paul_78 Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 14.05.05, 10:06
      A ty czym jeździsz?
      • paul_78 Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 14.05.05, 10:07
        antytandeciarz znaczy... bo jak czymś gorszym od Toyoty to... sam rozumiesz.
        • radomir996 Re: reklama Tojoty - "wybierz niezawodnosc" hehe 14.05.05, 13:01
          a co to znaczy gorszy od Toyoty??? Ja na przyklad jezdze Mitsubishi. I co?
          Gorszy? Lepszy? Taki sam?
          • rutaga gorszy 14.05.05, 16:06
            troche, ale gorszy:-))
            • wlk.brytania Re: gorszy 14.05.05, 16:13
              Zwlaszcza Evolution jest gorszy od "zaawansowanej" Toyoty...
              • scarlet11 Re: gorszy 14.05.05, 17:47
                oczywiscie ze Evolution jest gorszy od zaawansowanej toyoty. Jestem ciekawy czy
                w ogole bys probowal porownac Supre do Evo8? Supra pomimo uplywu tylu lat nadal
                jest samochodem ktory kosztuje swoje $30000, i ktory jest szybszy niz wiekszosc
                sportowych samochodow (wlaczajac Cobre). A Evo8 sprzedawali za 30000 na samym
                poczatku a teraz promocje, promocje i nowy mozesz miec za $20000. Ja jezdze
                toyota, i nigdy nie mialem problemu.
                • radomir996 Re: gorszy 14.05.05, 19:46
                  > oczywiscie ze Evolution jest gorszy od zaawansowanej toyoty. Jestem ciekawy
                  czy

Taaa, od jakiej niby, bo w tej chwili jedyny samoch ktory jako tako mozna
                  porownac z EVO8 (najbardziej porownywalny w kazdym razie ze wsyztskiego co
                  toyota robi) jest MR2, no i jakby troche od EVo8 dostaje w dupe w kazdej
                  kategorii.

> w ogole bys probowal porownac Supre do Evo8? Supra pomimo uplywu tylu lat
                  nadal
                  >
                  > jest samochodem

Nie widze supry w ofercie Toyoty ani na EU ani na USA.

> ktory kosztuje swoje $30000, i ktory jest szybszy niz wiekszosc

Mitsubishi GT3000 Turbo AWD tez trzyma cene i co z tego?

> sportowych samochodow (wlaczajac Cobre).

Moze ale nowa Cobra kosztuje 35k usd a tyle kosztowala Supra bez turba
                  (uwzgledniajac spadek wartosci usd), no i Mustang zyje i ma sie dobrze,
                  wlacznie z najnowszym Shelby GT500 na 2006 rok, a o suprze raz na jakis czas
                  slychac jakies plotki ze ma wrocic ale cos nic nie widac.
                  Osobiscie watpie w powrot Supry, wprowadzenie takiego auta do gamy Toyoty stoi
                  w sprzecznosci ze strategia firmy czyli robienia powszechnych dziadkowozow dla
                  niewybrednego tlumu, ewentualnie roznych pseudo sportowych pojazdow dla college
                  girls jak celica czy solara.

A Evo8 sprzedawali za 30000 na samym
                  > poczatku a teraz promocje, promocje i nowy mozesz miec za $20000. Ja jezdze
                  > toyota, i nigdy nie mialem problemu.

Tylko sie cieszyc z tego ze mozna Evo8 wyrwac za male pieniadze (podejrzewam ze
                  model z zeszlego roku z uwagi na rychle wchodzenie EVO9), lepszy naprawde
                  sportowy samochod za 20k usd niz pseudosportowy sub kompakt z napedem na przod
                  (celica) za tyle samo.
            • radomir996 Re: gorszy 14.05.05, 19:31
              > troche, ale gorszy:-))

Tu bym polemizowal bo jak juz porownywac to podobne samochody bo wiadomo ze
              toyota Yaris nie bedzie lepsza od EVO8 na przyklad, wiec jak juz porownujemy to
              porownywalne pojazdy, ja mam akurat Pajero Sport i najblizszym konkurentem tego
              pojazdu w Europie bedzie RAV4 i jak mi powiesz ze RAV4 z bidna wiskoza i na
              samonosnej budzie jest lepsze od auta z konstrukcja na ramie i porzadnym
              napeden 4x4 z blokada dyfra i reduktorem to bede zmuszony cie wysmiac.
              Wiec na twierdzenie ze jakis samochod jest gorszy czy lepszy od toyoty to
              bzdura, jak juz to skonkretyzujmy jaki samochod i od jakiej toyoty.
              • wiktoria11 Re: gorszy 14.05.05, 19:56
                Mi bardzo podoba się toyota Land Cruiser 100 reszta jest bezstylowa i dotego
                tandetnie wykonana a to czy się psują to jak z każdym samochodem zależy jak
                trafisz . Mam opla ( trzeciego z kolei)i awarii nie miałem choć są tacy co
                mają uczulenie na tą markę ale ja sobie chwalę a do tego części są naprawdę
                tanie w poruwnaniu do japończyków
                • radomir996 Re: gorszy 14.05.05, 20:04
                  > Mi bardzo podoba się toyota Land Cruiser 100 reszta jest bezstylowa i dotego
                  > tandetnie wykonana a to czy się psują to jak z każdym samochodem zależy jak

LC to jeden z niewielu pojazdow Toyoty ktory daje rade (mnie sie jeszcze podoba
                  Sequoia/Tundra i MR2), reszta to dziadkowozy lub pojazdy ktore udaja cos czym
                  nie sa i nigdy nie beda przy tym niespecjalnie tez wygladaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka