solbi 17.05.05, 08:35 czy mozecie mi powiedziec jaki bedzie koszt "dorobienia" pilota do centralnego zamka w seicento?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
okrutny_mariuszek Re: centralny zamek - pilot!! 17.05.05, 10:09 nie wiem, ale centralne zamki na allegro sa tanie Link Zgłoś
hondziarz Re: centralny zamek - pilot!! 17.05.05, 10:50 a nie możesz zadzwonić do sklepu i zapytać? takie trudne? Link Zgłoś
solbi Re: centralny zamek - pilot!! 17.05.05, 12:48 nie, nie moge!! a skoro nie potrafisz odpowiedziec na moje pytanie, to po co sie odzywasz??!! Link Zgłoś
hondziarz Re: centralny zamek - pilot!! 17.05.05, 12:57 nie możesz bo masz problem ze znalezieniem numeru, czy z wykręceniem numeru? Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: centralny zamek - pilot!! 17.05.05, 13:03 Hondziarz, daj mu/jej spokoj. On(a) nie potrafi wklepac www.google.pl ani www.pf.pl Ja takim juz dawno przestalem odpowiadac. BTW dorabiany pilot kosztuje ok 100zl (Avital, w cc jest zapewne cos gorszego). Link Zgłoś
ano.nim A pilot od alarmu? 17.05.05, 12:55 Jeśli masz alarm sterowany pilotem, to da się go wykorzystać do sterowania centralnego zamka. Dobry elektryk znajdzie "plus", który pojawia się po uzbrojeniu alarmu i wykorzysta go do sterowania siłownikiem "master" zamka. Link Zgłoś