Dodaj do ulubionych

Nissan Micra 1.0

IP: 10.120.22.* 25.07.02, 14:36
Czy ktoś mógłby podzielić się doświadczeniami z użytkowania tego auteczka?
Będę wdzięczna.....Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cler Re: Nissan Micra 1.0 IP: 10.120.22.* 29.07.02, 12:23
      Czyżby naprawdę nikt nie jeździł Micrą ? Przecież to,że jest to nieduże autko ,
      to żaden wstyd. To zaszczyt ;))))
      • guard Re: Nissan Micra 1.0 29.07.02, 18:18
        Hello Cler,
        Zajrzyj na stronę naszego klubu www.nissanclub.of.pl/. Miejscem spotkań
        klubowiczów jest Forum AC Nissan Club na www.AutoCentrum.pl/.
        Pozdrawiam
        Guard
        • Gość: Cler Re: Nissan Micra 1.0 IP: 10.120.22.* 30.07.02, 07:51
          Dzięki za informacje ( linki )!!!
          Na pewno zapiszę się niedługo do klubu :))))))
          Pozdrawiam,
          Cler
    • Gość: robert Re: Nissan Micra 1.0 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 21:03
      miałem micrę 1.0 napisz co Chcesz wiedzieć?
      • Gość: Cler Re: Nissan Micra 1.0 IP: 10.120.22.* 30.07.02, 07:29
        Wszystko :))))
        Chciałabym przede wszystkim wiedzieć cokolwiek o codziennym użytkowaniu
        auteczka - czy nie sprawia kłopotów, czy rzeczywiście jest taka niezawodna i
        solidna, jak jest ze zużyciem paliwa, jaki jest komfort jazdy itd. To moje
        1 auto i jestem po prostu ciekawa wszystkiego , co dotyczy Micry.
        Pozdrawiam :))))
        • Gość: robert Re: Nissan Micra 1.0 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:17
          micra fajny samochodzik, jeżeli masz kupić nowy lepiej poczekać za nowym
          modelem od jesieni jeżeli uzywany najlepiej nie wcześniej niż model 98 ma
          podszke inna maskę i śiatła, mało pali ok 6-7 l w mieście i na trasie w moim
          nic sie nie zepsuło przejechalem ok 70 tys km, bradzo zwrotny, dobra
          widoczność widać wszystkie pkt skrajne, trochę mrukliwy silnik mysle że
          trzeba mieć AC - drogie naprawy blacharskie przy ewentualnej stłuczce, bardzo
          dożo mniejsca na przednich fotelach i nad głową ale trzeba pamietać że jest to
          konstrukcja z 93 roku micra uzyskał tytuł samochodu roku, bardzo dobry do
          misata ja nim jeżdziłem po całej Polsce najlepszy samochód jaki miałem
          • Gość: Cler Re: Nissan Micra 1.0 IP: 10.120.22.* 31.07.02, 07:23
            Dzięki za podzielenie się doświadczeniami. Micrę ( nówkę ) odbieram w sierpniu,
            i mam nadzieję , że mnie nie zawiedzie :))))
            A ubezpieczenie...wykupię w pakiecie ( taniej).
    • Gość: fan Re: Nissan Micra 1.0 IP: *.chello.pl 30.07.02, 21:02
      Moja żona jeździ(98 1,0) a i ja czasem z musu albo lenistwa. Silnik badziewny
      za słaby. Aby zaczęło naprawdę jechać trzeba mocno cisnąć ale nissany tak mają.
      W mieście jak chcesz być dynamiczna to ciśniesz i zużywasz 7,5-8L/100 Wadą
      jest brak wspomagania i jak możesz to nie żałuj kasy na ten "luksus". Poza tym
      małe problemy z elektryką i ciągle coś stuka a to półka tylna albo klapa ale na
      zakupy w sam raz.
      Dla kobity ekstra. Aha uważaj bo jak jedziesz Micrą to wszyscy będą się pchać w
      mieście i wymuszać pierwszeństwo. Mały prestiż rozumiesz:))u dumnych
      użytkowników Golfa Astry czy Octavii.
      Pozdr
      • Gość: Cler Re: Nissan Micra 1.0 IP: 10.120.22.* 31.07.02, 07:20
        Dzięki za informacje.
        Będę miała Micrę -w sierpniu- już ze wspomaganiem ( i czerwoną kierownicą - to
        jest dopiero bajer ;))). A prestiż jest i tak większy niż jeżdżenie maluchem,
        polonezem czy matizem ;)))))
        Szpanerzy w dresach , prawdę mówiąc, mnie nie ruszają - za długo już jeżdżę po
        polskich drogach . Pozdrawiam !
        • rafik4 Re: Nissan Micra 1.0 31.07.02, 09:48
          Gość portalu: Cler napisał(a):

> Dzięki za informacje.
          > Będę miała Micrę -w sierpniu- już ze wspomaganiem ( i czerwoną kierownicą -
          to
          > jest dopiero bajer ;))). A prestiż jest i tak większy niż jeżdżenie maluchem,
          > polonezem czy matizem ;)))))
          > Szpanerzy w dresach , prawdę mówiąc, mnie nie ruszają - za długo już jeżdżę
          po
          > polskich drogach . Pozdrawiam !

czesc,

jestem uzytkownikiem Micry z 2000 r, w wersji ze wspomaganiem i kolorowa
          tapicerka (szaro-ceglasty). W polaczeniu z czarnym metalikiem wyglada niezle.
          Zrobilem Micra 50 tys. w przeciagu poltora roku i jedyne co mi wysiadlo to
          zarowka od reflektora. Potwierdzam, ze silnik nie jest zbyt mocny co nalezy
          wziac pod uwage na trasie, ale w miescie spoko. Jezdzi sie wygodnie i nawet
          miejsca na tylnych siedzeniach jest wystarczajaco, jezeli nie jezdzisz z
          maxymalnie odsunietym fotelem. Ogolnie bardzo polecam.

Pozdrawiam,
          Rafal
          • Gość: Cler Re: Nissan Micra 1.0 IP: 10.120.22.* 31.07.02, 12:04
            Dziękuję Ci za informacje. Ja już po prostu nie mogę się doczekać mojego
            auteczka :)))) Aha, będe miała czerwono-szarą tapicerkę ...
            Pozdrawiam !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka