Dodaj do ulubionych

Antydresowóz

01.07.05, 11:06
Było o dresowozach, to może odwrotnie - dobry samochód, do którego dresiarze z
reguły nie wsiadają?

Jak dla mnie takie auta to:
1. Lancer EVO
2. Subaru Impreza

Burasa w Lancerze nie widziałem, w Imprezie tylko jednego.
Obserwuj wątek
    • tanugal Re: Antydresowóz 01.07.05, 12:17
      ja rozumiem, że impreza to dobry wóz, ale akurat mordy w nim to często fatalne.
      wg mnie za to dresy zwykle nie lubią francuzów.
      • invisibleman Re: Antydresowóz 01.07.05, 12:36
        lancia thesis hehe
      • elvispresley Re: Antydresowóz 01.07.05, 12:47
        A jaka dzieucha z miasteczka w bialych botkach rozróżni XMa od Clio?
    • typson Re: Antydresowóz 01.07.05, 14:27
      akurat tym jezdza glownie japiszony charakteryzujace sie jeszcze mniejszym
      szacunkiem do ludzi niz dresy. Ale rozumem, ze takie auta to twoje marzenie i
      jednoczesnie starasz sie nie przynalezec do sportowej subkultury. moszna i tak
    • ipodek Re: Antydresowóz 01.07.05, 15:05
      saaby i jeszcze volva czasami, ale już coraz częściej widać dresów w volvo

ale gdybym nie mieszkał w PL to bym sobie kupił BMW, bez obawy o mójimage :-))))
      • dark13 Re: Antydresowóz 03.07.05, 13:33
        ipodek napisał:

> saaby i jeszcze volva czasami, ale już coraz częściej widać dresów w volvo
        >
        > ale gdybym nie mieszkał w PL to bym sobie kupił BMW, bez obawy o mójimage :-
        )))
        > )
        wy macie jakies dodatnie IQ co to za temat,wychodzi na to ze juz nic nie mozna
        miec ,kupilbys sobie bmw jak bys nie mieszkal w Polsce a teraz czym jezdzisz
        neoplanem czy na rolkach,tu widze wszyscy wyjatkowi kazdy indywidualista,jak
        tak bardzo dbasz o swoj image to moze na poczatek nie wypowiadaj sie na
        forum,chyba ze rower blazeja lub 5-10-15 to bedzie dostosowane do twojego
        poziomu i wszystkich tobie podobnych
    • dr.verte Re: Antydresowóz 01.07.05, 15:17
      Wersje Verso Toyot.Jeszcze w takim dresa nie widzialem.
    • jutro.nie.bede.zalogowany Re: Antydresowóz 01.07.05, 21:24
      Tak a propos dyskusji o samochodach dla (nie)dresów.
      Mam taki problem - dysponuję kwotą niestety tylko 5000zł, a chcę sobie kupić
      jakiś fajny samochodzik. Interesują mnie właśnie stare Audi, BMW, Mercedesy,
      Golfy, słowem, auta, o których wielokrotnie pisano tu na forum, że są atrybutem
      dresiarzy i wieśniaków.
      Kurcze, ja nienawidzę dresiarzy i brzydzę się ich jak nie wiem co, ale nie
      wymienione przeze mnie marki naprawdę mnie interesują i inne raczej w rachubę
      nie wchodzą. Co ja mam robić? Mam nadzieję, że to są tylko stereotypy, bo
      przecież tymi samochodami jeżdzą też zwykli zjadacze chleba, żadni tam szpanerzy.

Poradźcie mi coś, proszę.
      • jutro.nie.bede.zalogowany Re: Antydresowóz 01.07.05, 22:33
        Ponawiam pytanie
        • chaladia Re: Antydresowóz 01.07.05, 23:08
          Nie marka czyni z samochodu "dresowóz", ale dopiero przeprowadzany przez
          dresa "tjuning" (czarne szyby, polerowane felgi, podświetlane zakola,
          lampy "a'la Lexus"). Kup sobie Mercedesa W123 Coupe, nie rób w nim
          żadnych "wiejskich" modyfikacji i napewno będzie wyglądał jak klasyk, a nie jak
          dresowóz.
          Jedyny problem w tym, że takie autko kosztuje raczej powyżej 10.000 zł. Może
          taniej byłoby przywieźć takiego z Niemiec? Aktualnie wiele tych aut,
          będących "Zweitwagenami" w rękach pań mecenasowych lub doktorowych jest
          sprzedawane nie dlatego, że sie wyekspolatowały technicznie (co to dla takiego
          200.000 km po niemieckich drogach) ale dlatego, że się zestarzały moralnie.
    • siwy-55 Re: Antydresowóz 02.07.05, 08:32
      paul_78 napisał:

> Było o dresowozach, to może odwrotnie - dobry samochód, do którego dresiarze z
      > reguły nie wsiadają?
      >
      > Jak dla mnie takie auta to:
      > 1. Lancer EVO
      > 2. Subaru Impreza
      > 3. Logan
      >
      > Burasa w Lancerze nie widziałem, w Imprezie tylko jednego.
    • callafior Re: Antydresowóz 02.07.05, 11:36
      Maybach. Tyle że inny debil do niego wsiada :(
      ---------
      Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego...
    • 01boryna Kompleksy 03.07.05, 01:15
      Dresowoz - antydresowoz.... to sa takie polskie kompleksy, pisza to ptysie
      ktorych nie stac na lody w Zielonej Budce a zabieraja glos na temat BMW.
      Zalosne...

• siwy-55 Re: Kompleksy 03.07.05, 12:00
        Autor: 01boryna
        Data: 03.07.2005 01:15

Dresowoz - antydresowoz.... to sa takie polskie kompleksy, pisza to ptysie
        ktorych nie stac na lody w Zielonej Budce a zabieraja glos na temat BMW.
        Zalosne...
        --------------------------------------------------------------------------------
        .. czasami mam odczucie,ze Auto-Moto jest forum posiadaczy resoraków,
        myle sie ????
        --------------------------------------------------------------------------------

• jutro.nie.bede.zalogowany Re: Kompleksy 03.07.05, 12:44
          Przemyślałem sprawę i chyba zdecyduję się na Mazdę 323 lub 323F z lat 90-92 w
          cenie do 7000PLN. Chyba to dobry wybór?
        • typson Re: Kompleksy 03.07.05, 14:49
          > .. czasami mam odczucie,ze Auto-Moto jest forum posiadaczy resoraków,
          > myle sie ????

niestety masz racje.
    • jayzalogowany Re: Antydresowóz 03.07.05, 12:47
      a podalbys link to tematu o dresowozach
      • devote Re: Antydresowóz 03.07.05, 16:04
        ale wy macie problemy.nie kupie vw bo to dresowoz.nie kupie skody bo jezdza w
        nim kapeluszniki.nie kupie tego lub innego bo cos tam znowu.smiac mi sie z was
        chce.
        • dark13 Re: Antydresowóz 03.07.05, 16:18
          devote napisał:

> ale wy macie problemy.nie kupie vw bo to dresowoz.nie kupie skody bo jezdza w
          > nim kapeluszniki.nie kupie tego lub innego bo cos tam znowu.smiac mi sie z
          was
          > chce.
          dokladnie-przeciez to "pelne dzidziusie" przebijac sie w takich glupotach,sa
          wakacje powinni ubrac skrotkie spodenki poprosic mame zeby zawiazala buty i
          pojsc pobawic
          • odin-2 Re: Antydresowóz 04.07.05, 13:23
            jutro.nie.bede.zalogowany 03.07.2005 12:44

Przemyślałem sprawę i chyba zdecyduję się na Mazdę 323 lub 323F z lat 90-92 w
            cenie do 7000PLN. Chyba to dobry wybór?
            Bardzo dobry wybór,niestety te auta trzymaja cene-nie spusci z ceny sprzedajacy.

Mam 323 sedan 1,6lt 87kM automatic , przejechal tylko 52 000 km (niecale),
            nie sprzedam bo to prezent od mojej Mamy - prezentów sie niesprzedaje -
            absolutny brak korozji,cisnienie w "garach" jak po dotarciu (10 000kM), zajmuje
            miejsce w garage ale jezdze od czerwca do wrzesnia ,- puzniej wyrejestrowuje
            (avställer) na jesien i zime,na codzien sluzbowym autem jezdze . Pzdr.
            ________________________________________________________________________________
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka