paul_78 01.07.05, 11:06 Było o dresowozach, to może odwrotnie - dobry samochód, do którego dresiarze z reguły nie wsiadają? Jak dla mnie takie auta to: 1. Lancer EVO 2. Subaru Impreza Burasa w Lancerze nie widziałem, w Imprezie tylko jednego. Link Zgłoś Obserwuj wątek
tanugal Re: Antydresowóz 01.07.05, 12:17 ja rozumiem, że impreza to dobry wóz, ale akurat mordy w nim to często fatalne. wg mnie za to dresy zwykle nie lubią francuzów. Link Zgłoś
elvispresley Re: Antydresowóz 01.07.05, 12:47 A jaka dzieucha z miasteczka w bialych botkach rozróżni XMa od Clio? Link Zgłoś
typson Re: Antydresowóz 01.07.05, 14:27 akurat tym jezdza glownie japiszony charakteryzujace sie jeszcze mniejszym szacunkiem do ludzi niz dresy. Ale rozumem, ze takie auta to twoje marzenie i jednoczesnie starasz sie nie przynalezec do sportowej subkultury. moszna i tak Link Zgłoś
ipodek Re: Antydresowóz 01.07.05, 15:05 saaby i jeszcze volva czasami, ale już coraz częściej widać dresów w volvo ale gdybym nie mieszkał w PL to bym sobie kupił BMW, bez obawy o mójimage :-)))) Link Zgłoś
dark13 Re: Antydresowóz 03.07.05, 13:33 ipodek napisał: > saaby i jeszcze volva czasami, ale już coraz częściej widać dresów w volvo > > ale gdybym nie mieszkał w PL to bym sobie kupił BMW, bez obawy o mójimage :- ))) > ) wy macie jakies dodatnie IQ co to za temat,wychodzi na to ze juz nic nie mozna miec ,kupilbys sobie bmw jak bys nie mieszkal w Polsce a teraz czym jezdzisz neoplanem czy na rolkach,tu widze wszyscy wyjatkowi kazdy indywidualista,jak tak bardzo dbasz o swoj image to moze na poczatek nie wypowiadaj sie na forum,chyba ze rower blazeja lub 5-10-15 to bedzie dostosowane do twojego poziomu i wszystkich tobie podobnych Link Zgłoś
dr.verte Re: Antydresowóz 01.07.05, 15:17 Wersje Verso Toyot.Jeszcze w takim dresa nie widzialem. Link Zgłoś
jutro.nie.bede.zalogowany Re: Antydresowóz 01.07.05, 21:24 Tak a propos dyskusji o samochodach dla (nie)dresów. Mam taki problem - dysponuję kwotą niestety tylko 5000zł, a chcę sobie kupić jakiś fajny samochodzik. Interesują mnie właśnie stare Audi, BMW, Mercedesy, Golfy, słowem, auta, o których wielokrotnie pisano tu na forum, że są atrybutem dresiarzy i wieśniaków. Kurcze, ja nienawidzę dresiarzy i brzydzę się ich jak nie wiem co, ale nie wymienione przeze mnie marki naprawdę mnie interesują i inne raczej w rachubę nie wchodzą. Co ja mam robić? Mam nadzieję, że to są tylko stereotypy, bo przecież tymi samochodami jeżdzą też zwykli zjadacze chleba, żadni tam szpanerzy. Poradźcie mi coś, proszę. Link Zgłoś
chaladia Re: Antydresowóz 01.07.05, 23:08 Nie marka czyni z samochodu "dresowóz", ale dopiero przeprowadzany przez dresa "tjuning" (czarne szyby, polerowane felgi, podświetlane zakola, lampy "a'la Lexus"). Kup sobie Mercedesa W123 Coupe, nie rób w nim żadnych "wiejskich" modyfikacji i napewno będzie wyglądał jak klasyk, a nie jak dresowóz. Jedyny problem w tym, że takie autko kosztuje raczej powyżej 10.000 zł. Może taniej byłoby przywieźć takiego z Niemiec? Aktualnie wiele tych aut, będących "Zweitwagenami" w rękach pań mecenasowych lub doktorowych jest sprzedawane nie dlatego, że sie wyekspolatowały technicznie (co to dla takiego 200.000 km po niemieckich drogach) ale dlatego, że się zestarzały moralnie. Link Zgłoś
siwy-55 Re: Antydresowóz 02.07.05, 08:32 paul_78 napisał: > Było o dresowozach, to może odwrotnie - dobry samochód, do którego dresiarze z > reguły nie wsiadają? > > Jak dla mnie takie auta to: > 1. Lancer EVO > 2. Subaru Impreza > 3. Logan > > Burasa w Lancerze nie widziałem, w Imprezie tylko jednego. Link Zgłoś
callafior Re: Antydresowóz 02.07.05, 11:36 Maybach. Tyle że inny debil do niego wsiada :( --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Link Zgłoś
01boryna Kompleksy 03.07.05, 01:15 Dresowoz - antydresowoz.... to sa takie polskie kompleksy, pisza to ptysie ktorych nie stac na lody w Zielonej Budce a zabieraja glos na temat BMW. Zalosne... Link Zgłoś
siwy-55 Re: Kompleksy 03.07.05, 12:00 Autor: 01boryna Data: 03.07.2005 01:15 Dresowoz - antydresowoz.... to sa takie polskie kompleksy, pisza to ptysie ktorych nie stac na lody w Zielonej Budce a zabieraja glos na temat BMW. Zalosne... -------------------------------------------------------------------------------- .. czasami mam odczucie,ze Auto-Moto jest forum posiadaczy resoraków, myle sie ???? -------------------------------------------------------------------------------- Link Zgłoś
jutro.nie.bede.zalogowany Re: Kompleksy 03.07.05, 12:44 Przemyślałem sprawę i chyba zdecyduję się na Mazdę 323 lub 323F z lat 90-92 w cenie do 7000PLN. Chyba to dobry wybór? Link Zgłoś
typson Re: Kompleksy 03.07.05, 14:49 > .. czasami mam odczucie,ze Auto-Moto jest forum posiadaczy resoraków, > myle sie ???? niestety masz racje. Link Zgłoś
devote Re: Antydresowóz 03.07.05, 16:04 ale wy macie problemy.nie kupie vw bo to dresowoz.nie kupie skody bo jezdza w nim kapeluszniki.nie kupie tego lub innego bo cos tam znowu.smiac mi sie z was chce. Link Zgłoś
dark13 Re: Antydresowóz 03.07.05, 16:18 devote napisał: > ale wy macie problemy.nie kupie vw bo to dresowoz.nie kupie skody bo jezdza w > nim kapeluszniki.nie kupie tego lub innego bo cos tam znowu.smiac mi sie z was > chce. dokladnie-przeciez to "pelne dzidziusie" przebijac sie w takich glupotach,sa wakacje powinni ubrac skrotkie spodenki poprosic mame zeby zawiazala buty i pojsc pobawic Link Zgłoś
odin-2 Re: Antydresowóz 04.07.05, 13:23 jutro.nie.bede.zalogowany 03.07.2005 12:44 Przemyślałem sprawę i chyba zdecyduję się na Mazdę 323 lub 323F z lat 90-92 w cenie do 7000PLN. Chyba to dobry wybór? -------------------------------------------------------------------------------- Bardzo dobry wybór,niestety te auta trzymaja cene-nie spusci z ceny sprzedajacy. Mam 323 sedan 1,6lt 87kM automatic , przejechal tylko 52 000 km (niecale), nie sprzedam bo to prezent od mojej Mamy - prezentów sie niesprzedaje - absolutny brak korozji,cisnienie w "garach" jak po dotarciu (10 000kM), zajmuje miejsce w garage ale jezdze od czerwca do wrzesnia ,- puzniej wyrejestrowuje (avställer) na jesien i zime,na codzien sluzbowym autem jezdze . Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś