Dodaj do ulubionych

woda pod samochodem

IP: *.waw.cdp.pl 06.08.02, 13:18
cos sie skrapla na postoju pod samochodem, czy to cos z klima zwiazane i czy
to normalka?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: woda pod samochodem IP: *.atlanta.ga.us 06.08.02, 13:26
      To normalka - jak schladzasz wilgotne powietrze to skrapla sie woda. Cos z ta
      woda trzeba robic wiec zwykle wypuszcza sie ja pod samochod. Czesto uzywa sie
      jet tez do chlodzenia czegos - np. u mnie scieka ona po specjalnej
      mikrochlodnicy skrzyni biegow.
      • Gość: vd Re: woda pod samochodem IP: *.waw.cdp.pl 06.08.02, 13:33
        dzieki to mnie uspokoilo, ktos mi ostatnio zwrocil uwage ze mi sie cos leje
        spod auta, empirycznie stwierdzilem ze to woda,
        • Gość: Marek Re: woda pod samochodem IP: *.atlanta.ga.us 06.08.02, 13:42
          Ja mialem stracha ostatnio jak zabilem krolika. Stanalem zeby zobaczyc czy mi
          nic nie zepsul. Patrze a tu sie leje. Wiedzialem ze z klimy sie leje, ale nie
          wiedzialem ze az tak (bylo 32C i zaraz po deszczu). Wiec nura pod samochod
          macac co to i skad sie tak ciurkiem leje. No i w ten sposob odkrylem ta
          chlodnice skrzyni.
    • Gość: azemski Re: woda pod samochodem IP: *.electrolux-na.com 06.08.02, 13:31
      Gość portalu: vd napisaý(a):

> cos sie skrapla na postoju pod samochodem, czy to cos z klima zwiazane i czy
      > to normalka?

I jedno i drugie. Oziebiajac powietrze wykrapla sie wilgoc. Im bardziej parno
      tym wiecej. Dabrze ze widzisz wode pod somochodem. W przeciwnym wypadku
      swiadczyloby, ze odplyw parownika w samochodzie jest zatkany i niedlugo
      bedziesz mial basen w samochodzie
    • Gość: zs Re: woda pod samochodem IP: 212.160.128.* 06.08.02, 13:31
      Gość portalu: vd napisaý(a):

> cos sie skrapla na postoju pod samochodem, czy to cos z klima zwiazane i czy
      > to normalka?
      Mój drogi VD.Jak widzę jestes niezłym prowokatorem.Jeżdzisz juz którymś z rzędu
      samochodem i zadajesz takie pytania.
      Zaraz odezwie sie jakiś np.tomek i powie ,że to właśnie wyciekł olej z Laguny
      II,a to że ma on konsystencję wody ,to nieważne,bo ELF nawet oleju nie potrafi
      zrobić.
      Wiem,że jest sezon letni i jest Tobie ciepło,ale nie obniżaj dodatkowo tego już
      i tak słabego poziomu na tym forum.
      Masz Stilo ponoć z klimą i jeszcze nie dostałeś hercklekotów,gdy zaglądałes pod
      woje auto i ujrzałeś plamę cieczy???
      • Gość: vd Re: woda pod samochodem IP: *.waw.cdp.pl 06.08.02, 13:36
        tak mam stilo z klima i marysie z klima, ale nigdy nie zagladam pod samochod,
        dopiero ktos mi zwrocil na to uwage. Oba samochody z klmatyzacjami mam od tego
        roku, wczesniej nie mialem takiej radochy stad moj klimatyczny analfabetyzm.
      • Gość: j Re: woda pod samochodem IP: *.pl 06.08.02, 14:04
        A czy jest gdzies napisane ze to forum jest tylko dla specjalistow
        lub "specjalistow" ? Czy normalni ludzie nie moga tu wchodzic ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka