Gość: dexter IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 14.08.02, 13:48 Są na tym forum właściciele tego modelu? Jakie są wasze opinie? Ja po 2,5 roku jestem całkiem zadowolony. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Raffix Re: Peugeot 206 IP: *.braun.de 14.08.02, 14:24 Gość portalu: dexter napisał(a): > Są na tym forum właściciele tego modelu? Jakie są wasze opinie? Ja po 2,5 > roku jestem całkiem zadowolony. Moja zona wlasciwie tez (uzytkuje po roku), chociaz niedawno musiala odkazic klimatyzacje, bo "jechalo" z niej strasznie. Ale - z tego co sie dowiedzialem - jest to generalnie problem ukladow klimatyzacyjnych, nie tylko w Peugeocie. Link Zgłoś
Gość: Raffix errata IP: *.braun.de 14.08.02, 14:26 > Moja zona wlasciwie tez (uzytkuje OD roku), chociaz niedawno musiala odkazic > klimatyzacje, bo "jechalo" z niej strasznie. Ale - z tego co sie > dowiedzialem - jest to generalnie problem ukladow klimatyzacyjnych, > nie tylko w Peugeocie. errata: mialo byc "uzytkuje OD roku" a nie "uzytkuje po roku" Link Zgłoś
Gość: rycho Re: Peugeot 206 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 23:13 Autko jest super - jak każdy Peugeot. Mam dwa różne modele - jeden 7 letni, drugi 1,5 roku i oba sprawują się bardzo dobrze. Link Zgłoś
Gość: malach Re: Peugeot 206 IP: *.nowacom.pl 14.08.02, 23:54 Mój ojciec dzisiaj odebral 206-stke X-line z salonu i własnie wróciłem z przjeżdżki. Autko jest super, extra się prowadzi, w ogóle zawieszenie jest komfortowe (jeździłem ostatnio Fabią i ta była dla mnie trochę za twarda), wnętrze przyjemne i z przodu jak na takie małe auto bardzo przestronne, choć do obórbki niektórych plastików francuziki mogliby się trochę lepiej przyłożyć no ale przecież to nie jest auto z górnej półki i za względnie małe pieniędze nie można cudów wymagać. Poza tym nic nigdzie nie stuka i nie puka (np. znajomy kupił niedawno nową Lagunę kombi - bardzo fajne auto ale coś mu ciągle w bagażniku trzeszczy). No i może silnik trochę słaby bo podstawowe 1.1 ale do spokojnego przemieszczania się po mieście w zupełności wystarcza. Marzyłby się tu HDI ale jak ktoś niedużo jeździ to nie opłaca się 10 tys. dokładać. Diler spuścił 1 tys. z ceny i jeszcze dorzucił alarm, radio i dywaniki więc radość z odbioru auta była jeszcze większa. Zobaczymy jak się będzie sprawował w codziennej eksploatacji i myślę, że model po 4 latach produkcji nie powinien mieć już żadnych przypadłości "wieku młodzieńczego". Może piszę to na gorąco ale jak ktoś chce kupić coś z tego segmentu to szczerze polecam 206. Link Zgłoś
Gość: marek Re: Peugeot 206 IP: *.bnet.pl / 10.10.29.* 16.08.02, 17:31 Mam 206 od trzech miesiecy.Przebieg 6tys.narazie wszystko OK. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Peugeot 206 IP: *.bnet.pl / 10.10.29.* 16.08.02, 17:41 Słyszałem ze wysiadają panewki,oraz poduszki pod silnikiem. Link Zgłoś