ale_kotek 13.07.06, 07:55 Bebecar tracker czy bebe confort trophy avenu, siedzisko opera i gondolka windoo? Już sama nie wiem co chwilkę myślę o innym:) pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka114 Re: bebecar czy bebe confort? 14.07.06, 16:16 Hej. Tez zastanawiam się nad Bebecar Tracker ew. Stylo city. Jest tez Vector z fajnym stelażem.Podoba mi się wersja głęboka ale spacerówka wypada gorzej, np. wydaje mi sie bardzo wyskoka.Ale pewnie nie ma wózków idealnych niestety:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kotek Re: bebecar czy bebe confort? 14.07.06, 17:39 Mieszkam na 4 piętrze dlatego bardziej jestem za bebe confort(używanym) z racji,że jest to wózek w miarę lekki. Sama nie wiem.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_771 Re: bebecar czy bebe confort? 15.07.06, 12:40 A ja kupiłam bebecara Icona własnie ze względu na tą wysoką spacerówkę, wydała mi się super fajna. Tak sobie pomyślałam, że gdybym była dzieckiem wolałabym siedziecieć własnie tak wysoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
radosna.joanna Re: bebecar czy bebe confort? 14.07.06, 19:33 witam, Bebecar ma większą gondolkę - sama (z pomocą sprzedawcy ;-) mierzyłam. Gondolka Bebecara - 76cm długości i 33cm szerokości, a bebeconfortu 72cm długosci i 29cm szerokości. ...tylko, że bebecar ma dosyć wąską spacerówkę (ok.27cm szerokości)... zobacz jeszcze jane nomad (4koła, 6,5kg) i jane slalom pro (3koła, 8kg) - właśnie się nad nimi zastanawiam.... Gdybym miała windę to kupiłabym Emmaljungę. pozr Joanna :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kotek Re: bebecar czy bebe confort? 15.07.06, 07:23 ja niestety będę musiała wnosić wózek na 4 piętro. Również nie ma windy!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2612 Re: bebecar czy bebe confort? 16.07.06, 12:44 Ja mam zamówiny bebecar icon, mam nadzieję że będę zadowolona z użytkowania tego wóziczka. Rodzę we wrześniu więc patrzyłam na duże gondole a taką właśnie ma ten wózek. Poza tym fajnie wygląda i jest to nowy model więc nadzieja, że na ulicy nie będę spotykała co drugiej kobiety z tym wózkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamrocia Re: bebecar czy bebe confort? 21.07.06, 18:02 wybrałam TRACKERA. dlaczego? siedzisko w bebe confort jest mało zakryte właściwie odkryte zupełnie i nie rozkłąda sie na płasko, co jest dużym minusem. Moje sierpniowe dziecie zimą by w nim zamarzło Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kotek Re: bebecar czy bebe confort? 22.07.06, 20:16 Czytam fora i prawie wszedzie pisze ze bebe confort jest dla małych dzieci a ja zamierzam wozic dziecko tak długo jak to bedzie potrzebne wiec juz teraz nic nie wiem. Podoba mi się równiez bebecar vector. Czy moze mi ktos powiedziec jaki on jest? jak sie nim jezdzi? czy nie skrzypi? czy dziecko 2,5 równiez sie zmiesci? prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_771 Re: bebecar czy bebe confort? 23.07.06, 19:36 Hej, Wózki bebecar uchodzą za bardzo solidne. Nie sądze, żeby coś w nich piszczało albo skrzypiło. Myślę, że pod wieloma względami biją konkurentów- duża gondola z funkcją kołyski, wypasiona spacerówka ( podnózek, pasy, możliwość zmiany kierunku jazdy), porządne wykończenie, aluminiowa w miarę lekka rama. Po obejrzeniu wielu wózków skusiłam się na Icona. Nie wiem, czy zdołasz zebrać jakieś konkretne info od uzytkowników Vectora, bo z tego co wiem ten wózek to tegoroczna nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kotek Re: bebecar czy bebe confort? 23.07.06, 19:42 mnie bardziej podoba sie bebe confort trophy avenu i siedzisko opera o i bym zapomniała gondolka windoo.nie wiem czemu sie tak na niego uparłam! :) Odpowiedz Link Zgłoś