Gość: MarioS IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 19:32 www.cadillac.com/cadillacjsp/models/escalade/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Oszalales? IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 22.08.02, 22:26 I ten mastodont Ci sie podoba? A swoja droga to Escalade stal sie ostatnio samochodem "kultowym" - w pewnych kregach (bogaci murzyni) nie wypada niczym innym sie poruszac. Aha - i koniecznie na 22" chromowanych felgach! Link Zgłoś
Gość: MarioS Re: Oszalales? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 08:18 Nic nie poradzę, że mi się podoba. Jest ładniejszy chyba nawet od Stilo ;) pozdr M Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Oszalales? IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 23.08.02, 08:30 Gość portalu: MarioS napisał(a): > Jest ładniejszy chyba nawet od Stilo ;) > Czy ja wiem... :))) Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Coś pięknego... IP: 217.96.16.* 23.08.02, 09:19 Gość portalu: MarioS napisał(a): Bezosobowa kolejna półciężarówka podobnie jak dziesiątki innych. Taki kolejny duży samochód dla niedowartościowanych facetów. Oczywiście z maskownicą chłodnicy "pod Merca". Samochód ogólnie o urodzie KAMAZa.Ale dobry jako np. karawan To,że się tobie podoba to traktuję jako żart:o)) Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Coś pięknego... IP: 62.233.177.* 23.08.02, 15:39 Gość portalu: Witek napisał(a): > > Bezosobowa kolejna półciężarówka... Moim zdanie wejdzie tam z 5-6 osób > podobnie jak dziesiątki innych. wymień 5 Taki kolejny > duży samochód dla niedowartościowanych facetów. Idąc tropem Twego myślenia - facet najbardziej się dowartościuje jeżdżąc SMARTEM :) I nie kumam tych komentarzy - "dla amerykańskich dresów" po cholerę tak pi..dolić - to do roberta. A mnie się podoba ten samochód - można powiedzieć jest piękny w swej brzydocie. Pozdrawiam, Sagan Link Zgłoś