a4171 24.08.05, 15:13 Jest to relatywnie nowe badziewie, turbo, czy takie cos rowniez mozna zastartowac na zapych? Auto oczywiscie biegowe. Zdechl w garazu i skasuja mnie $50.00 za towing :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
zaq26 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 15:19 towing to transport auta do warsztatu? u nas pomoc drogowa drożej sobie za to liczy :( Link Zgłoś
a4171 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 15:23 Drozej niz $50.00 ? $50.00 placi sie za pierwsza mile, pozniej za nastepne cos tam jeszcze , ale ja mam warsztat niedaleko. Link Zgłoś
kszyrztow Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 15:45 a4171 napisał: > Drozej niz $50.00 ? > $50.00 placi sie za pierwsza mile, pozniej za nastepne cos tam jeszcze , ale ja > > mam warsztat niedaleko. Możesz czy nie, pchaj dziada. Bo rozumiem że masz go już dość. A to 1.8T czy 1.9 TDI ? Link Zgłoś
a4171 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 15:50 1.9 Najchetniej zepchnalby bym go ze skarpy, ale jak tam wjechac? Link Zgłoś
kszyrztow Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 15:52 a4171 napisał: > 1.9 > Najchetniej zepchnalby bym go ze skarpy, ale jak tam wjechac? Jakby ktoś cię spytał o markę VW, co byś mu powiedział? Zarekomendował... ;) Link Zgłoś
a4171 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 15:54 Zarekomendowalbym mu benzyne . Podobno 1 litr wystarczy zeby auto spalic.... Link Zgłoś
greenblack Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 15:55 Se możesz ładnie paseczek rozrządu zerwać. Link Zgłoś
dark13 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 16:10 a4171 napisał: > Jest to relatywnie nowe badziewie, turbo, czy takie cos rowniez mozna > zastartowac na zapych? Auto oczywiscie biegowe. > Zdechl w garazu i skasuja mnie $50.00 za towing :) wiesz co jestes zalosny w poprzednim watku napisales ze masz New beatla i ze w USA to co mieszkajac w stanach kupiles sobie diesla VW czy zaraz powiesz ze w ogolnej nienawisci do vw masz dwa samochody tej marki Link Zgłoś
a4171 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 16:20 Nie bardzo rozumiem, dlaczego jestem zalosny? Samochod ma silnik benzynowy, Turbo, podejrzewam ze sie pomylilem, to jest 1.8 a nie 1.9 To dlatego, ze ja pod maske samochodu nie zagladam, albo zagladam tak rzadko ze zapomnialem. Jesli chodzi o ilosc samochodow, to nie mam dwoch, zgadza sie. Mam akurat 3. A jesli chodzi w VW, to nikomu nie odradzam kupna. Kupuj sobie i badz szczesliwy, ja na pewno tego nie kupie bo jest to bardzo zawodny samochod i nie jest to wylacznie moja opinia. Link Zgłoś
dark13 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 16:27 a4171 napisał: > Nie bardzo rozumiem, dlaczego jestem zalosny? > Samochod ma silnik benzynowy, Turbo, podejrzewam ze sie pomylilem, to jest 1.8 > > a nie 1.9 > To dlatego, ze ja pod maske samochodu nie zagladam, albo zagladam tak rzadko ze > > zapomnialem. > Jesli chodzi o ilosc samochodow, to nie mam dwoch, zgadza sie. Mam akurat 3. > A jesli chodzi w VW, to nikomu nie odradzam kupna. Kupuj sobie i badz > szczesliwy, ja na pewno tego nie kupie bo jest to bardzo zawodny samochod i nie > > jest to wylacznie moja opinia. ja nie watpie ze nie jestes zwolennikiem vw ale dosc smieszny jest fakt krytyki tego samochodu w watku o deawoo a nagle przypadkowo oczywiscie teraz nie mozesz zapalic zreszta dilaog Twoj z kszysztofem wyglada tak jakby rozmiawiala jedna i ta sama osoba ale mniejsza o to Link Zgłoś
a4171 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 16:31 dark13 napisał: > zreszta dilaog Twoj z kszysztofem wyglada tak jakby rozmiawiala jedna i ta sam > a > osoba ale mniejsza o to Ta, nie mam nic lepszego do roboty niz gadac sam ze soba, daj juz spokoj facet. > Link Zgłoś
kszyrztow Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 16:33 dark13 napisał: > zreszta dilaog Twoj z kszysztofem wyglada tak jakby rozmiawiala jedna i ta sam > a > osoba ale mniejsza o to > a skąd ten pomysł w ogóle? Zapewniam cie że nie znam gościa i mieszkam w naszym pięknym kraju, choć także jeżdżę niemcem. Praktykowałeś już dialog z samym sobą? ABSURD. Link Zgłoś
odin-2 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 16:34 a4171 napisał: > Jest to relatywnie nowe badziewie, turbo, czy takie cos rowniez mozna > zastartowac na zapych? Auto oczywiscie biegowe. > Zdechl w garazu i skasuja mnie $50.00 za towing :) ... hmm,szkoda ze to auto to ON , gdyby to byla ONA - móglbys sprubowac na pych Link Zgłoś
wiktoria11 Re: Czy zapale dziada na pych ? 24.08.05, 21:32 Na pych to traktor się odpala a jeśli do tego masz automata bto życze powodzenia Link Zgłoś
lewarek5 Re: Czy zapale dziada na pych ? 25.08.05, 07:59 wiktoria11 napisał: > Na pych to traktor się odpala a jeśli do tego masz automata bto życze powodzeni > a Hi Victoria .. bezczelnie pozwole sobie niezgodzic sie z Toba , ja na pych "odpalam" moja "stara" - gwarantowany "start" . Pzdr. Link Zgłoś