kszyrztow 21.09.05, 15:05 No właśnie, dziś takie cudo widziałem na ulicy Modlińskiej w Warszawie. Kratka łudząco podobna do tych z firmowych "ciężarówek". Prosze o propozycje co to mogło oznaczać. Leasing? ;) Na moje to był hycel :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
rraaddeekk Re: Golf II z kratką?? 21.09.05, 15:33 No z tym hyclem to myślę, że byłeś blisko. Ktoś faktycznie może wozić psa w przestrzeni bagażowej i tak dla bezpieczeństwa zamontował kratę. Link Zgłoś
kszyrztow Re: Golf II z kratką?? 21.09.05, 15:41 rraaddeekk napisał: > No z tym hyclem to myślę, że byłeś blisko. > Ktoś faktycznie może wozić psa w przestrzeni bagażowej i tak dla bezpieczeństwa > > zamontował kratę. Czyli jednak nie leasing... Szkoda, bo to byłoby coś ;) Link Zgłoś
pindoll Re: Golf II z kratką?? 21.09.05, 19:03 kszyrztow napisał: > rraaddeekk napisał: > > > No z tym hyclem to myślę, że byłeś blisko. > > Ktoś faktycznie może wozić psa w przestrzeni bagażowej i tak dla > bezpieczeństwa > > > > zamontował kratę. > > Czyli jednak nie leasing... Szkoda, bo to byłoby coś ;) szukam firmy, która zaoferuje leasing na golfa I. Da rade? Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Golf II z kratką?? 21.09.05, 19:15 dwójka bedzie tansza skusiłbym sie, 50zł czynszu miesięcznie :) Link Zgłoś
pindoll Re: Golf II z kratką?? 21.09.05, 19:20 wujaszek_joe napisał: > dwójka bedzie tansza > skusiłbym sie, 50zł czynszu miesięcznie :) Upierałbym się jednak za golfem I, bardziej mi sie podoba ;) Ty masz ten biznes? Jeśli nie, to chociaż sprzedaj namiar :] Link Zgłoś
kszyrztow Re: Golf II z kratką?? 21.09.05, 19:36 pindoll napisał: > Upierałbym się jednak za golfem I, bardziej mi sie podoba ;) To fakt, ma nowocześniejszą tzw. linię. Ale takiego z kratką nie widziałem... Link Zgłoś
jimmi11 Re: Golf II z kratką?? 21.09.05, 20:22 2 lata temu widziałem jak sprowadzono taki okaz do Polski. Zarejestrowano go na firmę ale i tak nie można było odliczac Vat-u bo nie spełniał wymogów ładowności. Kratka została zdemontowana. Link Zgłoś
mike68 Re: Golf II z kratką?? 21.09.05, 20:30 Mój A4 Avant ma taka siatke,chowana w rolecie ale nie wyciagam jej bo po co i nie ma nic wspólnego z leasingiem itp. Link Zgłoś
jimmi11 Re: Golf II z kratką?? 21.09.05, 20:39 Ten Golf miał prawdziwą krate zamontowaną tak jak nasz "ciężarówki". Była to czarna dwójka 1.6 TD, a siatka jest sznurowana Link Zgłoś
millerek Re: Golf II z kratką?? 22.09.05, 10:37 Kratka była za tylnym siedzeniem czy w ogóle nie było tylnego siedzenia i kratka była za przednim? Widziałem kiedyś polo (żółte) z kratą za przednim siedzeniem – tylnych nie było. Samochód pochodził z niemieckiej poczty. Link Zgłoś
pindoll Re: Golf II z kratką?? 22.09.05, 10:41 millerek napisał: > Kratka była za tylnym siedzeniem czy w ogóle nie było tylnego siedzenia i > kratka była za przednim? Widziałem kiedyś polo (żółte) z kratą za przednim > siedzeniem – tylnych nie było. Samochód pochodził z niemieckiej poczty. to co z tym leasingiem na golfa I, da ktoś czy nie?? ?? Link Zgłoś
edek40 :) 22.09.05, 11:00 13. Prowokacje na forum a) jesteś autorem b) jesteś nieświadomym uczestnikiem c) wydaje ci się, że nie uczestniczysz Link Zgłoś
nie_rowny Re: Golf II z kratką?? 22.09.05, 12:05 kszyrztow napisał: Kratka łudząco podobna do tych z firmowych "ciężarówek". Prosze o propozycje co to mogło oznaczać. Leasing? ;) .. tez widzialem,-to mój sasiad tym jezdzi,czesto wozi tesciowa wiec kratke potrzebuje z powodu bezpieczenstwa kierowcy . Link Zgłoś
mike68 Re: Golf II z kratką?? 22.09.05, 13:18 Myślę ,że auto jest/było własnością poczty np. w Raichu tyle że powinna kratka być za przednimi fotelami czyli dwuosobówka Link Zgłoś
kszyrztow Re: Golf II z kratką?? 22.09.05, 13:21 mike68 napisał: > Myślę ,że auto jest/było własnością poczty np. w Raichu > tyle że powinna kratka być za przednimi fotelami czyli dwuosobówka Czyli? Hycel czy leasing? ;) Link Zgłoś
waskes29 Re: Golf II z kratką?? 22.09.05, 13:24 kszyrztow napisał: > mike68 napisał: > > > Myślę ,że auto jest/było własnością poczty np. w Raichu > > tyle że powinna kratka być za przednimi fotelami czyli dwuosobówka > > Czyli? Hycel czy leasing? ;) Pierwsze przymiarki do zlamania monopolu poczty polskiej -narazie najazd floty golfow . Link Zgłoś
kszyrztow Re: Golf II z kratką?? 22.09.05, 13:27 waskes29 napisał: > kszyrztow napisał: > > > mike68 napisał: > > > > > Myślę ,że auto jest/było własnością poczty np. w Raichu > > > tyle że powinna kratka być za przednimi fotelami czyli dwuosobówka > > > > Czyli? Hycel czy leasing? ;) > > Pierwsze przymiarki do zlamania monopolu poczty polskiej -narazie najazd floty > golfow . juz wiem jaka będzie nazwa "Szroczta Polska" :) Link Zgłoś
pindoll Re: Golf II z kratką?? 22.09.05, 19:34 > > > > Myślę ,że auto jest/było własnością poczty np. w Raichu > > > > tyle że powinna kratka być za przednimi fotelami czyli dwuoso > bówka > > > > > > Czyli? Hycel czy leasing? ;) > > > > Pierwsze przymiarki do zlamania monopolu poczty polskiej -narazie najazd > floty > > golfow . > > juz wiem jaka będzie nazwa "Szroczta Polska" :) "Szrotvisco" "szrotlica" :] Link Zgłoś
gradus2004 wytlumaczenie jest... 22.09.05, 13:29 ...bardzo proste. Prawdopodobnie poprzedni wlasciciel mial psa i wozil go w bagazniku. Po to ta kratka. Dosyc czesto cos takiego w Niemczech widzialem. Co do kratek to w Danii jest smieszny system. Auta z kratka maja krate tylko za siedzeniem kierowcy i z tylu nie moze juz byc siedzen. Do tego nawet chyba tylne szyby nie moga by otwierane :). No i taki samochod chyba moze kupic sobie kazdy czlowiek (nie tylko na firme) i za to ma mniejsze podatki. Tylko smiesznie wyglada np. Porsche Cayenne z taka kratka :). Wtedy zazwyczaj tylne szyby zaklejone sa bardzo ciemna folia :). Link Zgłoś
xystos Re: wytlumaczenie jest... 22.09.05, 14:19 Co za róznica ? Golf II z kratka , czy tez mój Lexus z LPG ? Link Zgłoś
pindoll Re: wytlumaczenie jest... 22.09.05, 14:21 xystos napisał: > Co za róznica ? Golf II z kratka , czy tez mój Lexus z LPG ? Faktycznie, żadna - ta sama liga :D Link Zgłoś