Gość: slawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 08:37 Nie każdy samochód wymaga tuningu dla podniesienia walorów auta. Wiele osób ginie przez tuningowanie auta. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Izulka Re: Czy tuning jest potrzebny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 08:41 ja mysle ze jest potrzebny!!!!!!! Link Zgłoś
wolfgang.okrutny Re: Czy tuning jest potrzebny? 03.10.05, 10:59 Jak patrzę na mordy tjuningowanych śmieciarzy to mam wrażenie że jest potrzebny ale tylko kryminalistom i prymitywnym wieśniakom Link Zgłoś
Gość: Dviper Re: Czy tuning jest potrzebny? IP: *.toya.net.pl 06.10.05, 20:26 Jeszcze jeden koleś który trafił nie na to forum co trzeba. Idź odwiedzić forum działkowicza albo coś w tym rodzaju i nie pisz tu swoich durnowatych opinii. Bo tu ludzie z pasją nie mają ochoty czytać jakiś głupot. Link Zgłoś
tuner4 Re: Czy tuning jest potrzebny? 21.05.06, 21:13 wolfgang.okrutny napisał: > Jak patrzę na mordy tjuningowanych śmieciarzy to mam wrażenie że jest potrzebny > > ale tylko kryminalistom i prymitywnym wieśniakom Lekka przesada . Link Zgłoś
saczek1 Re: Czy tuning jest potrzebny? 03.10.05, 11:02 ale auta takie jak Subaru Imreza czy Lancer VIII zdecydowanie nie wymagają... same w sobie już mają moc. No chyb aże ktoś musi jeździć 900 konnym potworem to zupełnie inna gaadka :) Link Zgłoś
mike68 Re: Zalezy co masz na myśli pisząc 'tuning'? 03.10.05, 19:29 bo moze być wewnetrzny , zewnetrzny , mechaniczni , elektroniczny itp. u mnie tylko mały znaczek oznacza że cos tam było dłubane i nic poza tym Link Zgłoś
www.podroze.kondi.pl Re: Czy tuning jest potrzebny? 08.10.05, 23:39 Jeszcze 5 lat temu modny był tuning a'la - czym więcej spojlerow tym niby fajniejszy samochod, dzis moim zdaniem liczy sie moc i znaczek 1.0D ;-))) dla zdezorientowania "przeciwnika" ;-) Nie mniej jednak sa gusta i gusta...moim zdaniem : "gleba", duze ladne felgi z rantem, dobry układ hamulcowy i spooro mocy pod maską... Link Zgłoś
Gość: E=mc2 Re: Czy tuning jest potrzebny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:20 Ależ nie!!!!!!!!!!Tuning jest tylko dla szpanu. Link Zgłoś