wojtek_blankietowy 26.10.05, 10:37 Dzis moj szczesliwy dzien. Zawsze wiedzialem ze audiki to zlomy. Zaraz waskes bedzie sie cos pluł a tu prosze: auto.gazeta.pl/auto/1,48316,2985757.html nowe audi stanowi zagrozenie dla zycia. Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 10:40 Ty to masz szczęście. A już chciałeś wpłacić zaliczkę na A6 4.2. Link Zgłoś
plawski Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 10:44 Nudzisz, blankiet. I jesteś troszke na spalonym... Link Zgłoś
heniumaczuga Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 10:45 O nie! Znaczy VAG jak PSA? Przeciez otwierajace sie poduszki to nic w porownaniu z codziennie plonacymi kompaktami!!! Link Zgłoś
01boryna Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 10:48 Audi TT wypada z drogi, A4 zle hamuje, A6 zbyt pozno odpala airbagi. Co sie dzieje z tym Volkwagenem.... Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 10:58 he he nie wplacalem zaliczki na A6. Jestem golodupcem i nigdy nie bedzie mnie stac na A6 zreszta nie kupilbym takiego badziewia jak produkt VW czy plonacy produkt PSA lecz porzadne tylnionapedowe BMW. Do BMW audi sie nie umywa. Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 13:21 wojtek_blankietowy napisał: > he he nie wplacalem zaliczki na A6. Jestem golodupcem i nigdy nie bedzie mnie > stac na A6 zreszta nie kupilbym takiego badziewia jak produkt VW czy plonacy > produkt PSA lecz porzadne tylnionapedowe BMW. Do BMW audi sie nie umywa. Prosze bardzo o BMW ,podobny problem z poduszkami+ kilka innych motoryzacja.ineria.pl/news?inf=474741 Mozna jeszcze wspomniec poprzednie BMW5 ktore z trudem otrzymalo 4 gwiazdki w testach zderzeniowych podczas gdy w tym samym czasie zwykly Megane bez problemu dostawal ich 5. Kazdej firmie ktora robi masowo samochody przytrafialy sie i beda nadal przytrafialy wpadki jedyna marka o ktorej nie slyszalem to Lexus byc moze dlatego ze tak malo ich w europie jest. Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 13:23 waskes29 napisał: mala poprawka motoryzacja.interia.pl/news?inf=474741 Link Zgłoś
caesar_pl Poduszka sie nie otwiera!! 26.10.05, 11:53 Boze,ja w aucie nie mam zadnej poduszki a zyje.Chyba sa wam poduszki potrzebne,by wiecej na drodze ryzykowac..-No dam po gazie,mam poduszke,to przezyje.. A co powiecie o Toyotach - Koyotach??Tu wzywaja do warsztatow,bo hamulce nawalaja. www.fatnews.de/autor/news/kategorie_id/3ae8990bd8f03/artikel_id/428b7685c89d9/layout/1/Grosse_Rueckrufaktion_bei_Toyota/Grosse_Rueckrufaktion_bei_Toyota.html Musza przeczyscic cylinderki hamulcowe.No ludzie,jestescie nienormalni???Nie rozrozniacie juz prawdziwych niebezpieczenstw??Poduszka w niedostepnym dla Polaka aucie prawdopodobnie otwiera sie 1 milionowa sekunde za poznio a Yarisy jezdza bez sprawnych hamulcow....!!!! Link Zgłoś
chris62 Re: Poduszka sie nie otwiera!! 26.10.05, 12:14 A w wątku "Francja górą.." taki jeden wymądrzał się jakoby francuskie auta najgorsze były i mistrzostwo Świata w F1 to nic nie znaczy bo w rankingach na dole tabeli. No to ciekawe co teraz powie:) Link Zgłoś
trzy-szostki Re: Poduszka sie nie otwiera!! 26.10.05, 12:56 Nie widze zwiazku.Samochody francuskie sa najgorsze w zachodniej Europie i nie zmieni tego twoja godna lepszej sprawy postawa sympatyka.Milego dnia;) Link Zgłoś
chris62 Re: Poduszka sie nie otwiera!! 26.10.05, 16:10 Typowy Polak o sterotypowych poglądach naczytał sią Auto Świat i głosi prawdy. Ja twierdzę że to kwestia ceny i porównywanie aut francuskich do dużo droższych niemieckich prowadzi do wniosku że te ostatnie są lepsze. Sęk w tym że jak cena zbliżona to taki VW ma połowę silnika auta francuskiego więc może mu rure wąchać o wyposażeniu typu klimatyzacja i inne gadżety nie wspominając. Znaczek kosztuje. No ale dużo jest takich co wolą te najgorsze samochody i nie zmieni tego Twoja postawa przeciwnika. Również miłego dnia :) P.S. Nie martw się VW pod marką Skoda sprzedaje się w Polsce znakomicie:) Link Zgłoś
01boryna Re: Poduszka sie nie otwiera!! 26.10.05, 17:28 Szanuje Twoje poglady ale nie przeginaj. Mialem Renault Laguna..... Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 13:12 wojtek_blankietowy napisał: > Dzis moj szczesliwy dzien. Zawsze wiedzialem ze audiki to zlomy. Zaraz waskes > bedzie sie cos pluł a tu prosze: > auto.gazeta.pl/auto/1,48316,2985757.html > nowe audi stanowi zagrozenie dla zycia. No coz wpadka jak wpadka nie powinna sie przytrafic ale jest ale trzeba byc chorym psychicznie aby cos takiego rozpatrywac jako szczescie osobiste. Na pocieszenie moge tobie powiedziec ze reprezentujesz dosc spora grupe Polakow z taka cecha -sam nie mam nic ale dobrze jak tym lepszym cos sie nie uda.A pozniej ci sami pisza jak to sie stalo ze Lepper czy Kaczynscy sa wybierani.Barzdziej powinienes sie przejmowac swoja psychika niz tym ze jestes golodupcem. Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 13:19 waskes29 napisał: > No coz wpadka jak wpadka nie powinna sie przytrafic ale jest ale trzeba byc jasne ale jak przydarzy sie francuzowi lub japsowi to wielkie hallo a jak niemiaszkowi to coz "wpadka" oj. > chorym psychicznie aby cos takiego rozpatrywac jako szczescie osobiste. > Na pocieszenie moge tobie powiedziec ze reprezentujesz dosc spora grupe > Polakow z taka cecha -sam nie mam nic ale dobrze jak tym lepszym cos sie nie > uda.A pozniej ci sami pisza jak to sie stalo ze Lepper czy Kaczynscy sa > wybieraniBarzdziej powinienes sie przejmowac swoja psychika niz tym ze jestes > golodupcem. dzieki waskez za troske o moje zdrowie. z moja psychika jest ok urodzony optymista ze mnie a jak dodatkowo trafia mi sie argument by ciebie pognebic jestem juz podwojnie szczesliwy. oczywiscie nikomu nie zycze smierci w audi lecz uwazam ze nalezy ludzi ostrzegac przed tym szmelcwagenem. pozdrawiam cie waskez goraco Link Zgłoś
waskes29 Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 13:31 wojtek_blankietowy napisał: > waskes29 napisał: > > No coz wpadka jak wpadka nie powinna sie przytrafic ale jest ale trzeba b > yc > > jasne ale jak przydarzy sie francuzowi lub japsowi to wielkie hallo a jak > niemiaszkowi to coz "wpadka" oj. Znajdz choc jedna moja wypowiedz w ktorej robie jakies hallo z powodu wpadki jakiejs firmy? Wogole pokaz mi jedna moja wypowiedz gdzie nazywam francuzkie czy japonskie samochody zlomami ?Jesli cos krytykuje to raczej wlascicieli tych samochodow zwlaszcza upodobalem sobie honde ale to nie ma nic wspolnego z samym samochodem. > dzieki waskez za troske o moje zdrowie. z moja psychika jest ok urodzony > optymista ze mnie a jak dodatkowo trafia mi sie argument by ciebie pognebic > jestem juz podwojnie szczesliwy. oczywiscie nikomu nie zycze smierci w audi > lecz uwazam ze nalezy ludzi ostrzegac przed tym szmelcwagenem. pozdrawiam cie > waskez goraco Podale tobie link gdzie podobne problemy mialo BMW i nawet gorsze ,oczywiscie ciebie tylko interesuje VW. To ciekawe ze szmelwageny jak je nazywasz to najlepiej sprzedajaca sie marka samochodow w Europie a takze najlepsza marka europejska pod tym wzgledem w usa,i najlepsza rowniez jako obca marka w japoni i chin .Dodac tylko mozna ze Golf jest jednym z najlepiej sprzedawanych samochodow na swiecie. Link Zgłoś
marilicia Re: Nowe Audi A6 niebezpieczne dla zycia 26.10.05, 19:54 No coz, jak w takim samochodzie jest 70 do 90 mikrokontrolerow i 80MB oprogramowania, to takie rzeczy moga sie zdazyc... Link Zgłoś