dejulka 15.11.05, 12:44 Mój mąż uwielbia wszystko co się wiąże z motoryzacją, a ponieważ zbliżają się jego imieniny chciałabym mu sprawić prezent związany z tematyką motoryzacji. Czy ktoś ma jakieś pomysły? Z góry dziękuję i wszystkich pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
marlowe1 Re: Prezent? 15.11.05, 12:47 ferrari enzo? carrera gt? aston db 9? ja bym się ucieszył z takich prezentów ;) Link Zgłoś
emes-nju Re: Prezent? 15.11.05, 12:50 marlowe1 napisał: > ferrari enzo? carrera gt? aston db 9? > ja bym się ucieszył z takich prezentów ;) Byle w skali 1:24... Link Zgłoś
emes-nju Re: Prezent? 15.11.05, 12:52 A ja nie. Obawiam sie, ze rocznie zarabiam mniej niz kosztowaloby ubezpieczenie :-( Link Zgłoś
marlowe1 Re: Prezent? 15.11.05, 12:54 e tam, jak to jest kochająca żona to i ubezpieczenie zapłaci! :) Link Zgłoś
emes-nju Re: Prezent? 15.11.05, 13:00 Akurat! Poszyka sobie takiego, ktory kupi JEJ i ubezpieczy samochod... Link Zgłoś
jimmi11 Re: Prezent? 15.11.05, 13:04 emes-nju Nie na temat, ale znam cię z forum o Chorwacji. Znasz może jakieś sposób by z Wenecji nie jechać do Chorwacji lądem a promem. Chodzi mi o jakieś praktyczne porady. Link Zgłoś
emes-nju Re: Prezent? 15.11.05, 13:23 Hm... ja jechalem ladem. 400 km w 10 godzin! Zobacz na www.jadrolinija.hr. Poszukaj polskiego przedstawiciela i skontaktuj sie mailowo. pzdr Link Zgłoś
polokokt Re: Prezent? 15.11.05, 12:49 ale chcesz Mu kupic nowy samochod(dobre propozycje w poscie powyzej) czy wycieraczki do samochodu? Bo to jest zasadnicza roznica :) Pozdrawiam Link Zgłoś
jimmi11 Re: Prezent? 15.11.05, 12:57 Wszystko zależy od budzetu na prezent. Może starczy np. na aluminiowe felgi Link Zgłoś
dejulka Re: Prezent? 15.11.05, 15:20 No nie przesadzajmy... Nie mam na tyle pieniędzy żeby sobie pozwolić na sprezentowanie auta. W zeszłym roku zaprenumerowałam mu czasopismo motoryzacyjne a co w tym roku? Link Zgłoś
polokokt Re: Prezent? 15.11.05, 15:38 moze przeduzenie prenumetraty? :) A moze wiesz ze nie wymienial juz dlugo wycieraczek do szyb, to moze taki zestawi wycieraczek do Jego autka w miare sprawdzonej firmy (koszt podobny do prenumeraty) a i pozytek jest.... a moze jakis model samochodu o ktorym marzy? Wiesz, taki ktory jeszcze dlugo bedzie poza jego zasiegiem finansowym a wiesz ze chcialby miec? hmy.... co jeszcze? na razi enie rzychodzi mi nic do glowy tego gatunku, zawsze mozesz tradycyjny zapach samochodowy :) zawsze sie przyda... Pozdrawiam Link Zgłoś
dokto Re: Prezent? 15.11.05, 19:25 dejulka napisała: > [ciach] > W zeszłym roku zaprenumerowałam mu czasopismo > motoryzacyjne a co w tym roku? I co? zamiast zajmować się Tobą siedział z nosem w gazecie? Probonuję żebyś kupiła sobie jakąś seksi bieliznę albo coś takiego www.shellsmart.com/smart/catalog/ShowProduct.html? prodID=4&site=12&pId=900017471&pType=c Wtedy już bielizna niepotrzebna Link Zgłoś
seth11 Re: Prezent? 15.11.05, 15:23 Widziałem jakieś dwa lata temu jak pan popychał nowym Clio obwiązanym tasiemką jak prezent z kokardą na dachu. Fajnie to wyglądało. Kup mu coś poproś o zapakowanie i postaw przed domem. Link Zgłoś
xystos Re: Prezent? 15.11.05, 15:49 dejulka napisała: > Mój mąż uwielbia wszystko co się wiąże z motoryzacją, a ponieważ zbliżają się > jego imieniny chciałabym mu sprawić prezent związany z tematyką motoryzacji. > Czy ktoś ma jakieś pomysły? > Z góry dziękuję i wszystkich pozdrawiam Ja na urodziny mojej zony kupilem jej polerke do WAXu samochodowego ,nie szkodzi ze sie na tym nie zna, Twój moz z pewnoscia ucieszy sie z Robota Kuchennego.Pzdr Link Zgłoś