prych 26.11.05, 15:17 Witam Chcialem sie zapytac czy moge zamatowac sobie takie dwa swiatla (typu przeciwmgielne) czerwone i niebieskie przy chlodnicy??? Czy to jest legalne?? Dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
skyddad Re: Swiatelka do alarmu 26.11.05, 16:32 Mysle ze za chlodnica,a przed to tez mozesz tylko swiecic nie bedzie wolno.Bedziesz udawal jakis resort silowy. Kiedys dostalem Volvo 240seia i mial taki wylacznik wlaczam a tu wieczorem na placu zolto pieknie miga,wychodze i patrze nic nie ma z przodu wlaczam i miga to tak zostawilem i sie przygladam a tem ktos umocowal koguta zoltego ale za grillem tuz przed chlodnica.Volvo ma miejsca duzo.Jacys fani sobie tak jezdzili.Lampe wymontowalem i mam dodzisiaj w swoich zbiorach.Uzywam ja do holowania lodzi nad morze.Pzdr.Sky. Link Zgłoś
prych Re: Swiatelka do alarmu 26.11.05, 17:03 Chodzilo mi o to zeby jak wlaczam alarm to swiecily mi zamiast kiedunkowskazow te lampki przy chlodnicy. Link Zgłoś
sakii Re: Swiatelka do alarmu 27.11.05, 16:32 a majtek na maskę nie chcesz zakładać? Silnikowi będzie cieplej. Link Zgłoś
prych Re: Swiatelka do alarmu 27.11.05, 17:09 A ty moze zaloz swojemu tampon do rury wydechowej zeby woda nie ciekla mu. Jesli masz tak odpowiadac to lepiej nie odpowiadaj. Link Zgłoś