alchemik_spraya 06.12.05, 19:45 Zalozmy, ze mam do wydania 60 kawalkow ( moze 70 jak sie uda kolejna akcja :) Mysle o takim 2-3 latku co dobry bedzie po miescie i bedzie ladnie sie prezentowal. Jakies pomysly ? Dziekuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
sven_b Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 06.12.05, 20:49 Napisz w jakiej branzy inwestujesz i w jakiej walucie. Bedzie powazniej. Link Zgłoś
mike68 Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 06.12.05, 21:15 starczyło by może na 4 letnie A6 2.5TDi Quatro Link Zgłoś
waskes29 Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 06.12.05, 22:33 Jaki z ciebie powazny inwestor ktory nawet na marna skodzine sredniej klasy nie ma?Powazny inwestor to taki ktory moze caly salon wykupic a 60-70tys to nawet i emerytowi sie uda uciulac.A tobie sie musza akcje za 10tys udawac. Link Zgłoś
alchemik_spraya Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 07:57 Przepraszam, ale skad u kolegi tyle agresji ? Czy ja napisalem, ze mam 60 -70 tysiecy ? Ja tyle chce wydac na auto. A dla mnie samochod sluzy do poruszania sie, a z racji tego ze jezdze fiatem brava moi partnerzy finansowi dziwnie na mnie patrza. Dlatego dla swietego spokoju kupie cos lepszego. Typowy Polak pewnie gdyby mial kapital jak ja, kupilby najnowszego Mesia i to jeszcze na kreske. Link Zgłoś
des4 Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 09:00 alchemik_spraya napisała: > Przepraszam, ale skad u kolegi tyle agresji ? > Czy ja napisalem, ze mam 60 -70 tysiecy ?\Ja tyle chce wydac na auto. Tak właśnie napisałeś: "Zalozmy, ze mam do wydania 60 kawalkow ( moze 70 jak sie uda kolejna akcja" > A dla mnie samochod sluzy do poruszania sie, a z racji tego ze jezdze fiatem > brava moi partnerzy finansowi dziwnie na mnie patrza. Dlatego dla swietego > spokoju kupie cos lepszego. Współczuję partnerów finansowych oglądających na parkingu kto czym przyjechał, współczuję biznesu...deale realizujecie na szrocie? > Typowy Polak pewnie gdyby mial kapital jak ja, No to no jesteś nie typowy, a może raczej...nie.banalny...? Link Zgłoś
robert888 Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 10:14 Ktoś kto sie podnieca sprayem to raczej będzie ciągle jeździł brawą. Ynwestory he he:) Link Zgłoś
alchemik_spraya Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 16:38 Szanowny Panie, Podniecam sie swoja malzonka. Akcje Spraya zdrozaly dzis 9,5 %. Zycze, zeby Pana inwestycje przyniosly Panu choc 5 % dzis. Niech Pan na drugi raz pomysli zanim palnie glupstwo. Link Zgłoś
robert888 Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 17:00 ktoś kiedyś powiedział: "on the bull market everyone's smart" Link Zgłoś
gosc1978 Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 17:32 > A dla mnie samochod sluzy do poruszania sie, a z racji tego ze jezdze fiatem > brava moi partnerzy finansowi dziwnie na mnie patrza. Dlatego dla swietego > spokoju kupie cos lepszego. taaaaaa.... to parkuj za rogiem zeby nie widzieli. Link Zgłoś
izabela371 Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 08:51 Na pewno nie Citroen ;) ładny ale zawodny pozdrawiam Link Zgłoś
fabian55 Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 09:04 alchemik_spraya napisała: Mysle o takim 2-3 latku co dobry bedzie po miescie i bedzie ladnie sie prezentowal. Jakies pomysly ? .. skoro prezencja jest wazna - tylko SKODA "Superb" !!! Link Zgłoś
derduch Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 09:09 fabian55 napisał: > .. skoro prezencja jest wazna - tylko SKODA "Superb" !!! ROTFL ...a może Fabia 1.2 HTP sedan z unikalnym dizajnem kołpaków? Link Zgłoś
plawski Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 12:40 derduch napisał: > fabian55 napisał: > > > .. skoro prezencja jest wazna - tylko SKODA "Superb" !!! > > ROTFL > > ...a może Fabia 1.2 HTP sedan z unikalnym dizajnem kołpaków? Mogę Ci opchnąć srebrną ale hatchbacka bez jednego kołapaka ;-) Wchodzisz w to? Pozdro, > Link Zgłoś
derduch Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 17:10 Srebrna jest za ładna, taką zieloniutka chce! Link Zgłoś
plawski Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 17:21 derduch napisał: > Srebrna jest za ładna, taką zieloniutka chce! > Ale ja ją chcę sprzedać nie Tobie tylko investorowi!!! A zieloniutkie, rzeczywiście cacy. Mydelniczka jak nic. Link Zgłoś
radomir996 Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 10:19 Kup Jeepa Grand Cherokee z 2002 roku powinienes za 70k juz cos trafic. Link Zgłoś
sajkopatyk 515 KM za 65000 zł - napewno zrobisz wrażenie : 07.12.05, 12:37 www.motogazeta.mojeauto.pl/cms/index.php/24829 Link Zgłoś
alchemik_spraya Re: 515 KM za 65000 zł - napewno zrobisz wrażenie 07.12.05, 16:39 Piekne auto ! Niestety, jestem bardziej praktyczny. Link Zgłoś
sven_b Re: Jakie auto dla powaznego inwestora ? 07.12.05, 15:39 Musisz odpowiedziec sobie na pytanie czy chcesz byc ostentacyjny czy stonowany ale z klasa. Zarowno w jednej jak i w drugiej grupie sa auta z tego przedzialu cenowego. Wazne w jakiej branzy operujesz bo te tez maja swoje preferencje. Jezeli w budowlance, futbolu lub poligrafii to musi szczypac w oczy, jezeli w rozwiazania z branzy IT to ci faeci raczej nie prężą brzucha;-) Link Zgłoś
marcinc3 volvo s 80 2.5 tdi 07.12.05, 18:19 dobre nie kradna tak jak merca i audi prestiz ten sam lub wiekszy nikt nie za liczy cie do dresow i ekonomiczny spalanie ok 6 nie koniecznie ON Link Zgłoś
waskes29 Re: volvo s 80 2.5 tdi 07.12.05, 18:32 marcinc3 napisał: > dobre nie kradna tak jak merca i audi prestiz ten sam lub wiekszy nikt nie za > liczy cie do dresow i ekonomiczny spalanie ok 6 nie koniecznie ON Ty sie pochwal lepiej ile juz sprzedajesz te swoje dobre auto 2 czy 3 miesiace? Skoro takie dobre to czemu obnizasz co chwile cene i dalej nikt nie chce? Link Zgłoś
alchemik_spraya Re: volvo s 80 2.5 tdi 07.12.05, 18:36 Przepraszam bardzo, a czemu atakujesz kogos tak bezinteresownie ? Tez uwazam, ze Volvo to niezle auto i przeciez nie kupowalbym go przez forum, prawda? Nie wiem czemu tu tyle zlosci i zawisci do innych ludzi. Wspolczuje Waszym bliskim. Link Zgłoś
waskes29 Re: volvo s 80 2.5 tdi 07.12.05, 18:44 alchemik_spraya napisała: > Przepraszam bardzo, a czemu atakujesz kogos tak bezinteresownie ? > Tez uwazam, ze Volvo to niezle auto i przeciez nie kupowalbym go przez forum, > prawda? > Nie wiem czemu tu tyle zlosci i zawisci do innych ludzi. > Wspolczuje Waszym bliskim. > Ty lepiej rob swoje akcje w sprayu do ciebie nie pisalem powazny inwestorze. Ja jestem zwykly prosty czlowiek gdzie mi tam do powaznych inwestorow co to fiatem barvo jezdza a miliony inwetuja w spraye . Oczywiscie jak masz zamiar powaznie zainwetowac w to Volvo to wcale nie gupi pomysl bo prezentuje sie dobrze ogolnie i nawet ma silnik od audi troszku stary ale jednak i jeszcze ci zostanie troche pieniedzy z tej puli na dalsze powazne inwestycje -i nie wiem czemu podejrzewasz mnie ze jestem zlosliwy staram sie byc grzeczny tylko pytalem. Link Zgłoś
marcinc3 dobre s 80 07.12.05, 19:33 jest bardzo dobre tylko wiekszosc w inernecie to gownojady i zawistne medy i nie obnizam cene od dluzszego czasu sprzedaje za 43999 a teraz aktualnie wogole nie sprzedaje a ze sprzedaje 2-3 msc to nie znaczy ze auto jest zle bo jak na razie zadna osoba nie byla ogladac tylko dzwonia itp w wieszosci wypadkow to poludnie kraju dzwoni i warszawa i dla nich za daleko jezdic a drugie to auto drogie to nie bulka za .5 gr Link Zgłoś
marcinc3 Re: dobre s 80 07.12.05, 19:38 to nie .50 gr i jak ktos kupuje auto ok 50 000 to mysle ze podejmuje decyzje nie w jeden dzien ale tygodniami chyba ze ma ogrom kasy ale wtedy to mysle ze idzie do salonu i kupuje nowy a co do silnika to mysle ze ten stary od audi jest lepszy od tego nowego chocby w tym ze jest ekonomiczniejszy i w razie padaki tanszy w naprawie Link Zgłoś