czar_bajry 31.08.12, 21:40 słuchając wypowiedzi Tuska na zarzuty Macierewicza: "... mój syn, Masa, Kiełbasa i Nikoś przemycali złoto do Niemiec które odbierał dziadek z Wermachtu..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paskudek1 Re: Ubawiłąm się setnie 31.08.12, 22:11 a możecie streścić? bo nie oglądałam niczego a szczerze mówiąc Macierewicza nie jestem zdolna słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 00:37 Podczas debaty sejmowej o Amber Gold Macierewicz jak zwykle dał popis swojej elokwencji w skrócie wyszło że rządzi mafia. Na co Tusk z mównicy odpowiedział tak jak zacytowałam. Szkoda tylko, że nie dodał nic o tym iż to talibowie z Klewek przerzucali to złoto dla dziadka ale talibowie to chyba jednak sprawa Leppera była. Odpowiedz Link Zgłoś
amonette Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 12:31 Zataił fakt, że dziadek machnął se operację zmiany pci i nazwiska i teraz nazywa się Angela Merkel Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 00:46 A mnie to nie bawi, robia z ludzi idiotow, osmieszaja cala sprawe a lud sie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 02:00 > A mnie to nie bawi, robia z ludzi idiotow, osmieszaja cala sprawe Masz 100% racji. PiS naprawdę mógłby choć raz do czegoś podejść poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 08:49 Mnie bradziej ubawiła wypowiedz Nowaka- nie pamietam kto sugerował jakieś dziwne ciagoty ludzi z Gdańska do szemranych posunięć- na to Nowak- " Minister Fotyga tez jest z Gdańska .."- mina Fotygi bezcenna Odpowiedz Link Zgłoś
gazetopolaczek Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 09:13 czar_bajry napisała: > słuchając wypowiedzi Tuska na zarzuty Macierewicza: > > "... mój syn, Masa, Kiełbasa i Nikoś przemycali złoto do Niemiec które odbiera > ł dziadek z Wermachtu..." Prawidłowa reakcja, chodziło właśnie o wywołanie rechotu lemingów. Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 12:28 > Prawidłowa reakcja, chodziło właśnie o wywołanie rechotu lemingów Wow, serio?? To o to cały czas chodziło Macierewiczowi?? To WIELE wyjaśnia, także z jego wypowiedzi i zachowań z przeszłości. Faktycznie jest w tym niezły. Czy może da się go wynająć na przyjęcie lub rozrywkową część konferencji? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 12:35 tak, to bylprzezabawny,niewymuszony wic cos jak cieta riposta gazetamiplaci boki zrywac Odpowiedz Link Zgłoś