Dodaj do ulubionych

Ubawiłąm się setnie

31.08.12, 21:40
słuchając wypowiedzi Tuska na zarzuty Macierewicza:

"... mój syn, Masa, Kiełbasa i Nikoś przemycali złoto do Niemiec które odbierał dziadek z Wermachtu..."
Obserwuj wątek
    • mewa000 Re: Ubawiłąm się setnie 31.08.12, 21:54
      Hehe dobre big_grin
      • paskudek1 Re: Ubawiłąm się setnie 31.08.12, 22:11
        a możecie streścić? bo nie oglądałam niczego a szczerze mówiąc Macierewicza nie jestem zdolna słuchać.
    • czarnaalineczka Re: Ubawiłąm się setnie 31.08.12, 22:16
      big_grin
      • czar_bajry Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 00:37
        Podczas debaty sejmowej o Amber Gold Macierewicz jak zwykle dał popis swojej elokwencji w skrócie wyszło że rządzi mafia.
        Na co Tusk z mównicy odpowiedział tak jak zacytowałam. Szkoda tylko, że nie dodał nic o tym iż to talibowie z Klewek przerzucali to złoto dla dziadka ale talibowie to chyba jednak sprawa Leppera była.
        big_grin
        • amonette Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 12:31
          Zataił fakt, że dziadek machnął se operację zmiany pci i nazwiska i teraz nazywa się Angela Merkel suspicious
    • nutka07 Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 00:46
      A mnie to nie bawi, robia z ludzi idiotow, osmieszaja cala sprawe a lud sie cieszy uncertain
      • bloopsar Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 02:00
        > A mnie to nie bawi, robia z ludzi idiotow, osmieszaja cala sprawe

Masz 100% racji. PiS naprawdę mógłby choć raz do czegoś podejść poważnie uncertain
    • vesper_lynd_1 Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 08:49

Mnie bradziej ubawiła wypowiedz Nowaka- nie pamietam kto sugerował jakieś dziwne ciagoty ludzi z Gdańska do szemranych posunięć- na to Nowak- " Minister Fotyga tez jest z Gdańska .."- mina Fotygi bezcennawink
    • gazetopolaczek Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 09:13
      czar_bajry napisała:

> słuchając wypowiedzi Tuska na zarzuty Macierewicza:
      >
      > "... mój syn, Masa, Kiełbasa i Nikoś przemycali złoto do Niemiec które odbiera
      > ł dziadek z Wermachtu..."

Prawidłowa reakcja, chodziło właśnie o wywołanie rechotu lemingów.
      • bloopsar Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 12:28
        > Prawidłowa reakcja, chodziło właśnie o wywołanie rechotu lemingów

Wow, serio?? To o to cały czas chodziło Macierewiczowi?? To WIELE wyjaśnia, także z jego wypowiedzi i zachowań z przeszłości.
        Faktycznie jest w tym niezły. Czy może da się go wynająć na przyjęcie lub rozrywkową część konferencji? big_grin
        • konwalka Re: Ubawiłąm się setnie 01.09.12, 12:35
          tak, to bylprzezabawny,niewymuszony wic
          cos jak cieta riposta gazetamiplaci
          boki zrywac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka