Dodaj do ulubionych

Jak moj sasiad chwali sie swoja fabka

16.12.05, 08:15
Sasiad tydzien temu kupil sobie fabke. Wczesniej mial wartburga, o ktorego
dbal myjac go codziennie, a przede wszystkim trzymajac w garazu. A fabki nie
trzyma. Specjalnie stawia ja na ulicy przed domem, zeby wszyscy widzieli.
Chowa dopiero na wieczor, a co ciekawe jak jade rano pracy, to fabka juz
dumnie stoi na ulicy. I tak caly dzien.
Obserwuj wątek
    • bytkowiak Re: Jak moj sasiad chwali sie swoja fabka 16.12.05, 08:38
      a mądry-polak siedzi w okienku z łokciami na parapecie i wlepia ślipia w tę
      fabkę, oczywiście starannie odnotowując cały przebieg użytkowania tego cuda.

Żałosne. Choć nie mam skody i średnio mi się podobają, to nie wyobrażam sobie
      jakim trzeba być znudzonym lub też małolatem, żeby wypisywać takie farmazony.
      • xystos Re: Jak moj sasiad chwali sie swoja fabka 16.12.05, 08:46
        bytkowiak napisał:

a mądry-polak siedzi w okienku z łokciami na parapecie i wlepia ślipia w tę
        fabkę, oczywiście starannie odnotowując cały przebieg użytkowania tego cuda.

Zazdrosc esensja glupoty,dawno temu ten fakt stwierdzono-dotycy rowniez dzisiaj.

Nie ma pewnosci czy sie chwali,gdyby nawet-pracowal,oszczedzal i kupil to co
        chcial,-inni w tym czasie czas swoj pod budka z piwem spedzali,gdy ciakow
        na browara im brakuje-pozostaje okno,parapet i odgniecione lokcie , z lenistwa?
        • madry-polak-po-skodzie Re: Jak moj sasiad chwali sie swoja fabka 16.12.05, 15:49
          Zawsze mnie zastanawialo, dlaczego dla was skodziarzy istnieje tylko jedna
          alternatywa: 'maluch+budka z piwem' i 'skoda'.
          Uwazacie, ze skodziarze to ci szczesciarze, ktorym udalo sie awansowac spod
          budki z piwem?

• madry-polak-po-skodzie Re: Jak moj sasiad chwali sie swoja fabka 16.12.05, 15:46
        Twoja odpowiedz jest na poziomie przedszkolaka.
        Nie musze siedziec w oknie, bo jak wychodze do pracy to widze, co sie dzieje.
        • tomi_22 prosty jestes 16.12.05, 15:54
          Koles ma nowe auto na gwarancji i nie amrtwi sie o nic przez iles tam czasu. Co
          w tym zlego? Moze woli reszta oslozonch pieniedzy wydac np na wakacje na
          Hawajach, to jego sprawa.

Wiesz, jest taki kraj w europie, wg statystyk najbogatszy, i na ulicy sporo
          skod jezdzi. Nie sorry zapomnialem, zwidy mam, to nie sa skody, albo sama bieda
          tu. Glupek.
    • pizza987 Nie karmić trolla.. 16.12.05, 08:46
      Bo jak się nie karmi trolla to wtedy wraca do przedszkola.....
      • madry-polak-po-skodzie Re: Nie karmić trolla.. 16.12.05, 15:52
        pizza987 napisał:

> Bo jak się nie karmi trolla to wtedy wraca do przedszkola.....
        >

A nie powinno byc 'przedszkolla'?
    • totalbalalaykashow [...] 16.12.05, 09:28
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • typson powiedz, powiedz 16.12.05, 17:03
        co napisales? ;)
    • tomi_22 Wiem co oznacza twoj nick!!! 16.12.05, 15:58
      Bo to jest tak, ty tak naprawde WSPIERASZ Skody. Jak to myslisz? Tak, ze
      piszesz t oz zalu, ze to Czesi a nie Polacy zrobili dobry interes. Jak by nie
      bylo krzyku kiedys, ze Zerania nie oddamy "niemcowi" to teraz by bylo tak, ze
      to z Zerania by zjezdzalo cos, co wyglada jak skoda, ale nazwe by miala
      zdecydowanie bardziej Polska.
    • sven_b Re: Jak moj sasiad chwali sie swoja fabka 16.12.05, 16:30
      Szczesliwy jest. Swieta z Fabią. Teraz jeszcze tylko zapisac sie na chleb w
      Wigilie do poludnia, gazete z programem i karpia ze 3 kg. I żyje :-)
      • cygan100 Re: Jak moj sasiad chwali sie swoja fabka 07.01.06, 19:58
        a co ty mu zazdrościsz? Czy codziennie rano spędzasz 2h żeby odpalić
        zardzewiałego kaszlaka. Pozdro.
    • porwanyobledem Moj wuj tez sie musial pochwalic 07.01.06, 20:47
      Mam takiego wujka ktorego nie widzialem i nie rozmawialem od jakis 12 lat az tu
      nagle mam e-maila w skrzyni. Zgadnijcie co w srodku, zdjecia calkiem nowej Fabi
      1.2 Hcostam w kolorze czerwonym i wielka usmiechnieta morda mojego wuja w tym
      samym kolorze. I co wy na to? Cos w tych ludziach jednak jest.
      • waskes29 Re: Moj wuj tez sie musial pochwalic 07.01.06, 21:06
        porwanyobledem napisał:

> Mam takiego wujka ktorego nie widzialem i nie rozmawialem od jakis 12 lat az
        tu
        > nagle mam e-maila w skrzyni. Zgadnijcie co w srodku, zdjecia calkiem nowej
        Fabi
        > 1.2 Hcostam w kolorze czerwonym i wielka usmiechnieta morda mojego wuja w tym
        > samym kolorze. I co wy na to? Cos w tych ludziach jednak jest.

No to juz wiesz do jakiego gatunku nalezysz.Oj przepraszam rodziny.
        • porwanyobledem Re: Moj wuj tez sie musial pochwalic 07.01.06, 21:17
          A bon? Ciekawa dygresja , mniemam wiec ze ty zapisales sie juz do klubu Fabiana
          pod Blekitna Ostryga?
          • waskes29 Re: Moj wuj tez sie musial pochwalic 07.01.06, 21:39
            porwanyobledem napisał:

> A bon? Ciekawa dygresja , mniemam wiec ze ty zapisales sie juz do klubu
            Fabiana
            > pod Blekitna Ostryga?

Nie ale ciekawi mnie ze ktos kto nosi geny skodziarza jest na tyle glupi zeby
            wysmiewac sie z wlasnego gatunku.No ale skodziarz ktorego nawet nie stac na
            skode to dopiero przegrany typ.
            • porwanyobledem Re: Moj wuj tez sie musial pochwalic 07.01.06, 21:43
              Kogo nie stac tego nie stac.Z twoich wypowiedzi wynika ze jestes cyklista.
    • lkish21 Re: Jak moj sasiad chwali sie swoja fabka 07.01.06, 23:37
      madry-polak-po-skodzie napisał:

> Sasiad tydzien temu kupil sobie fabke. Wczesniej mial wartburga, o ktorego
      > dbal myjac go codziennie, a przede wszystkim trzymajac w garazu. A fabki nie
      > trzyma. Specjalnie stawia ja na ulicy przed domem, zeby wszyscy widzieli.
      > Chowa dopiero na wieczor, a co ciekawe jak jade rano pracy, to fabka juz
      > dumnie stoi na ulicy. I tak caly dzien.

PRACUJESZ????ale z ciebie wsior... do roboty lazic, co za obciach:/ prawdziwi
      faceci wiedza jak skombinowac hajs na lewo, bez opieprzania sie w robocie... no
      wez daj spokoj i won z tego forum zwykly szarawy zakompleksiony czlowieczku. i
      jeszcze w zwyklym bloku mieszkasz, gdzie ludzie maja wartburgi... skad ty
      jestes? ze wsi pod kolobrzegiem?? jaki obciach...
    • antyzlom Re: Jak moj sasiad chwali sie swoja fabka 08.01.06, 20:40
      A ty masz problem bo nie chcą ci wypożyczyć Ikarusa do zaparkowania pod domem?
    • hotrod404 normalka u skodziarzy! 09.01.06, 11:40
      ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka