Dodaj do ulubionych

ROADSTAR co sadzicie o tych radiach samochodowych

06.01.06, 16:01
Czy ktos z Was ma moze sprzet marki Roadstar w swoim aucie? Chcialym sie
dowiedziec jak radia samochodowe sprawdzaja sie w praktyce - awaryjnosc,
dzwiek, serwis itp.

Pozdrawiam
Jarek
Obserwuj wątek
    • wonnan29 Re: ROADSTAR co sadzicie o tych radiach samochodo 06.01.06, 16:03
      Czego oczekujesz od badziewia za 199 zyli?Ja sadze,ze nie warto sobie zawracac
      tym dupy.
    • marcinc3 Re: ROADSTAR co sadzicie o tych radiach samochodo 06.01.06, 17:27
      ok 10 lat temu moj kolega mial takie radio ale z gornej polki najwyzszy model
      oszczedzal i go kupil na porownywalny myslal o alpinie nie stac go bylo i byl
      ponad 2-krotnie drozszy . ten kolezka wtedy byl dobrym szpecem od radi grzebal
      interesowal sie i chodzil do szkoly o takim profilu i byl bardzo zadowolony i
      mowil ze alpina nie jest tak wypasiona jak te chodzi o funkcje
    • waskes29 Re: ROADSTAR co sadzicie o tych radiach samochodo 06.01.06, 17:38
      Szkoda pieniedzy ,juz za 350zl kupisz cos firmowego co gra-Panasonic,
      JVC,Sony .
      • final14 Re: ROADSTAR co sadzicie o tych radiach samochodo 06.01.06, 20:40
        albo uzywanego pioneera ktory powali te wszystkie swiecidelka na plecy :)
        • wlk.brytania Re: ROADSTAR co sadzicie o tych radiach samochodo 07.01.06, 00:27
          Pioneer to ta sam polka co JVC Czy Sony.
      • lospablos20 Pożądne radio to sie zaczyna od 1500 zl w gorę 07.01.06, 01:02
        Sammiałm jakieś Sony stare Xplod które grało na pewno już lepiej niż ten
        Redstar czy coś ale jak kupiłem najbarzdiej wypasiony model Sony Xplod to
        dopiero różnice odczułem, gra CUDOWNIE !!!! Czyściutki bas, sopran, a w
        samochodzie mam 8 głośników. GIT ! Lepiej kup dobre radio niż śmiecia bo
        zadowolony nie bedziesz. Oczywiscie zawsze je wyciagaj, bo takto jakieś chamy
        od razu Ci ukradna lepszy model
        • canx LOL co za debil 07.01.06, 02:14
          w dupe se wsadz taki komentarz, jakby kolesia bylo stac na radio od 1500 zeta w
          gore to by sie nie pytal o roadstara
    • derduch Re: ROADSTAR co sadzicie o tych radiach samochodo 06.01.06, 22:06
      Bardzo dobry sprzęt, bez porównania lepszy od marketowo-chińskiego smiecia typu
      stare modele JVC czy Panasonica. Nie mam pojęcia jak jest w tej chwili w Polsce
      z ich serwisem, na początku lat 90-tych działał perfekcyjnie.
      Są takie typy dla których Bosh to lux firma AGD, a moje Miele uważają za
      wynalazek, podobnie ze sprzętem grającym, Panasonic to dla nich kosmos a jakiś
      tam Bang&Olufsen ogladają z politowaniem i wyższością.
      • frax1 Re: ROADSTAR co sadzicie o tych radiach samochodo 06.01.06, 23:57
        Ja się spotkałem ostatnio z autem co miał radio ROADSTARA i powiem szczerze że
        nie byłem zachwycony, tak to jest półka wyżej niż jakieś clatronici ale od
        najpopularniejszego markowego sprzętu marek że tak powiem znanych troszkę
        odstaje. Nie wiem jak to było kiedyś z tą marką, może poprostu teraz się troszkę
        zdegradowała. Mimo wszystko polecam jakąś firmówkę choć podejrzewam że do
        typowych zastosowań i standardowych głośników i ROADSTAR się nada.
        Pozdrawiam
        • odin-2 Ostrzegam przed "CLARION" ... 07.01.06, 09:22
          ... seryjnie/fabrycznie montowane przez VOLVO , w wielu autach to radio mialem
          nic szczegolnego jesli chodzi o dzwiek (mozna poprawic) ale w wilgotnym i
          mroznym klimacie Clarion strajkuje,.. chce do cieplych krajow ?
    • marcinc3 wazne glosniki 07.01.06, 09:43
      a tak na marginesie to radio nie jest najwazniejsze tylko glosniki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka