gatta5 16.01.06, 18:28 cześć, jaka jest droga z Katowic do Warszawy, ile czasu zajmuje przejazd? Dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia29 Re: katowice - warszawa 16.01.06, 18:30 calkiem niezla, zalezy od tego kiedy jedziesz i jakie beda warunki drogowe, mnie w listopadzie (sucho) zabralo to do janek (potem korek az do samego centrum) rowne 3 godziny, wystartowalam o g.6 rano. Link Zgłoś
iberia29 Re: katowice - warszawa 16.01.06, 18:37 tylko jakies 100km przed Wawa stoja czesto fotoradary...radze uwazac. Link Zgłoś
gatta5 Re: katowice - warszawa 16.01.06, 18:44 dzięki:-) to znaczy, że jest to droga ekspressowa? sorry,że tak marudzę. Link Zgłoś
plawski Re: katowice - warszawa 16.01.06, 18:46 gatta5 napisała: > dzięki:-) to znaczy, że jest to droga ekspressowa? sorry,że tak marudzę. To chyba jedna z przyjemniejszych dróg naszego wspaniałego kraju. Link Zgłoś
plawski Re: katowice - warszawa 16.01.06, 18:47 plawski napisał: > gatta5 napisała: > > > dzięki:-) to znaczy, że jest to droga ekspressowa? sorry,że tak marudzę. > > To chyba jedna z przyjemniejszych dróg naszego wspaniałego kraju. Dla niektórych nawet ponad expressowa ;) Ale formalnie nie! > > > Link Zgłoś
gatta5 Re: katowice - warszawa 16.01.06, 19:00 bo ja kombinuję, żeby z Wrocławia jechać do Warszawy przez Katowice - to czasowo chyba lepiej niż zwykła trasą z wrocka do w-wy. Link Zgłoś
spqr5 Re: katowice - warszawa 16.01.06, 19:29 Pewnie tylko tak. Jedziesz z wrocka do katowic , jak miniesz geanta w katowiceach to na 3 zjeździe skręcasz w stronę warszawy i łodzi , ta droga to 4 pasma dojedzisz do zawiercia dalej prosto do warszawy. NIE skręcaj wcześniej do utkniesz w katowicach na murckowskiej. Ja jadę tą trasę w wrocka do warszawy ok. 5 godzin. Link Zgłoś
majkel_c Re: katowice - warszawa 16.01.06, 19:37 Przez Katowice to nadrabiasz ze 100 km... Ja WAW-WRO jeżdzę z reguły Wrocław - Opole (A4) - Lubliniec - Częstochowa -> Warszawa, trasa całkiem przyjemna, jedyny marny kawałek to między Opolem i Częstochowa... Link Zgłoś
gatta5 Re: katowice - warszawa 16.01.06, 19:38 dzięki... wiem, że nadrabiam, pewnie drożej, ale w sumie szybko i raczej bezpieczniej Link Zgłoś