gatta5 22.01.06, 19:20 zauważyliśmy dziś małe pęknięcie na przedniej szybie. Czy to mogło się stać z powodu mrozu? Bo nie wiem jaka może być przyczyna? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kuszacy_witas Re: pęknięta szyba 22.01.06, 19:23 Moglo, jesli na zamarznieta szybe wlaczyles od razu goracy nawiew... Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: pęknięta szyba 23.01.06, 00:55 albo byla za ciasno wlozona, nawet jesli auto ma wiele lat. ja niedawno szybe wymienialem, bez powodu pekla. moze tez nadwozie tracic sztywnosc, mogles wycieraczke zbyt gwałtownie oczyszczac o szybe itd Link Zgłoś
gatta5 Re: pęknięta szyba 23.01.06, 10:19 Samochód nie ma jeszcze roku. Mam nadzieję, że wymienią w ramach gwarancji. I nie jestem facetem...przecież nick na to wskazuje;-) Link Zgłoś
zubek73 Re: pęknięta szyba 23.01.06, 10:34 Mogła szyba wcześniej dostać kamieniem (taki niewidoczny prawie odprysk). A teraz to zaszło wodą i przymarzło a w efekcie pękło. Link Zgłoś
millerek Re: pęknięta szyba 23.01.06, 10:43 W zeszłym roku w zimie pękła mi tylna szyba. Do dziś nie wiem jaka była przyczyna. Link Zgłoś