paola80 23.01.06, 10:45 Co zrobić ,żeby odmarzł ręczny ? Bo nikt mi nie powiedział ,że mam go nie zaciągać w zimie :((((( Link Zgłoś Obserwuj wątek
waskes29 Re: BLONDYNKA 23.01.06, 10:51 paola80 napisała: > Co zrobić ,żeby odmarzł ręczny ? Bo nikt mi nie powiedział ,że mam go nie > zaciągać w zimie :((((( do wiosny wykupic sieciowke na komunikacje miejska. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: BLONDYNKA 23.01.06, 11:06 jesli masz blisko do warsztatu to powolutku na awaryjnych do nich. sama nic nie zrobisz. moze sam odpusci po drodze. Link Zgłoś
emes-nju Re: BLONDYNKA 23.01.06, 11:06 Widzisz, przy takich temperaturach w zasadzie nic nie zrobisz. Przy slabszych mrozach mozna probowac podgrzac wszystko jakims piecykiem (ferelkiem), choc tez nie wrozylbym sukcesow. Jedyne co moze pomoc, to laweta i do ogrzewanego garazu. A potem do konca dni swoich pamietac, ze hamulec reczny, to hamulec awaryjny, a nie postojowy :-) Auto zostawia sie na biegu. Jezeli jest na tyle stromo i slisko, ze obawiasz sie, ze zablokowanie dwoch kol nie wystarczy, podluz cos pod kola i skrec kola w kierunku kraweznika. Link Zgłoś
waskes29 Re: BLONDYNKA 23.01.06, 11:08 paola80 napisała: > No to się uśmiałam , a volvo dalej stoji :( Naprawde blondynka nie jest wstanie wpasc na to ze trzeba zaprowadzic samochod w jakies cieple miejsce zeby odmarzl. Nie wiem co Tobie porodzic ,szkoda ze nie ma derducha on jest forumowym podroznikiem to polecil by jakies cieply kraj w Afryce. Link Zgłoś
paola80 Re: BLONDYNKA 23.01.06, 11:20 Zapomniałm dodać ,że ja tak przejechałam z 3 km :(((( Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: BLONDYNKA 23.01.06, 11:22 > Zapomniałm dodać ,że ja tak przejechałam z 3 km :(((( nie zarzucalo tylem? :-))))))))))))))))))))))))))) to teraz do warsztatu. Link Zgłoś
paola80 Re: BLONDYNKA 23.01.06, 11:24 Normalnie mi wstyd . Ale cóż jak poczułam spalenizne to od razu się domysliłam co jest grane .....bolało . Link Zgłoś
kszyrztow Re: derduch polecilby EGIPT , n/t 23.01.06, 12:00 a hondziarz Białołękę (nie wiem jaki u Was na Ślunsku jest popularny zakład karny... w Warszawie Białołęka albo Rakowiecka) ;) Link Zgłoś
kszyrztow Re: derduch polecilby EGIPT , n/t 23.01.06, 12:05 kszyrztow napisał: > popularny zakład karny... w Warszawie Białołęka albo Rakowiecka) ;) zara mie jakaś mondrala dojedzie, że Rakowiecka to areszt śledczy, więc errata ;) Link Zgłoś
mobile5 Re: derduch polecilby EGIPT , n/t 23.01.06, 12:20 kszyrztow napisał: > kszyrztow napisał: > > popularny zakład karny... w Warszawie Białołęka albo Rakowiecka) ;) > > zara mie jakaś mondrala dojedzie, że Rakowiecka to areszt śledczy, więc > errata ;) > Rakowiecka to areszt śledczy. Link Zgłoś
kszyrztow Re: derduch polecilby EGIPT , n/t 23.01.06, 12:21 mobile5 napisał: > kszyrztow napisał: > > > kszyrztow napisał: > > > popularny zakład karny... w Warszawie Białołęka albo Rakowiecka) ;) > > > > > zara mie jakaś mondrala dojedzie, że Rakowiecka to areszt śledczy, więc > > errata ;) > > > Rakowiecka to areszt śledczy. :D Link Zgłoś
derduch Re: BLONDYNKA 23.01.06, 11:25 Daj spokój! :-) Wróciłem w sobotę wieczorem z Sharm i doznałem wstrząsu termicznego. Z +25 w cieniu na -25. Wylazłem właśnie choinkę do śmietnika wywalić i zamroziło mi coś czego nie mam czyli mózg(?) Link Zgłoś
mozdzins Re: BLONDYNKA 23.01.06, 11:27 Podjedź do myjni żeby ci popsikali na linki gorącą wodą z Karchera a potem koniecznie suszenie karoserii i podwozia !!! Link Zgłoś
paola80 Re: BLONDYNKA 23.01.06, 11:30 To jest nie realne ....nie chce go dobijać , myjnia jest jakieś 6 km odemnie . ( derduch - dawno pszczoły nie słyszałam :) ) Link Zgłoś
iberia29 do derducha off topic 23.01.06, 11:39 cieszy mnie to, bo za 2 tygodnie wlasnie bede w Sharm grzac kosteczki ;-) Link Zgłoś
derduch Re: do derducha off topic 23.01.06, 11:43 Nie dobijaj mnie ;-) Dzisiaj jak mnie rozmrozi to coś tam wysmaruje na forum Egipt Link Zgłoś
iberia29 Re: do derducha off topic 23.01.06, 11:47 no ok, bo tam juz egiptomaniacy czekaja na relacje ;-), pozdrawiam . Link Zgłoś