Dodaj do ulubionych

Gaz do Octavii

IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.02.06, 19:00
Jaka instalację gazową założyć do Octavii 1,6 74KW czy musi to byc sekwencja?
Obserwuj wątek
    • Gość: max Z-boku czy nie masz za grosz wstydu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:39

... nie dość, ze jezdzisz szkodą
      to jeszcze chcesz ją przerobić na gaz ????

Bez gazu to tylko obciach, z gazem
      zostaniesz szodziarzem-smrodziarzem i
      nie wpuszczą cie
      niebawem na parking podziemny ...

• Gość: regan25 Re: Z-boku czy nie masz za grosz wstydu ? IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.02.06, 21:01
        Nie mów do mnie zboku pedale bo pomyslą że jesteśmy braćmi tylko ze ja po
        śmietnikach nie chodzę
    • Gość: Octavian Re: Gaz do Octavii IP: 82.160.255.* 18.02.06, 21:24
      Regan wyluzuj,facet chcę się dowartościować! Jak ty byś przez całe życie jeździł PKSem i w nim jadł kanapki z drugim śniadaniem to też byś poswięcił kilka złociszy na kawierenkę internetową aby spróbować na kimś się wyżyć,spróbować mu udowadnić,że jest kimś gorszym itp...
      Naprawdę szkoda nerwów na dywagację z takim kmiotem, nam Skodziarzom to nie wypada :-)
      Ps.Tylko sekwencyjny wtrysk,żadnych wynalazków omijających komputer silnika bo później będziesz żałował.Pzdr
      • Gość: regan25 Re: Gaz do Octavii IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.02.06, 21:54
        dzieki nara
        • Gość: max Nie wpuszcza cie smrodzie do zadnego garazu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:20

... mentalnośc cwaniaczka, ciułaczka
          aby pare groszy zaoszczedzić
          bez wzgledu na obciach (szkoda)
          tudzież smród i zagrożenie (gaz)

Zadna laska nie zada sie ze szkodziarzem-gaziarzem
          no chyba że babiszon z wiochy ...
          • Gość: regan25 Re: Nie wpuszcza cie smrodzie do zadnego garazu . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:30
            ja przynajmniej mam czym smrodzić a ty tylko swoją "dupą" nie umytą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka