Gość: muppet IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.12.02, 23:51 Jestem szczęśliwym posiadaczem Opla Astry. Parkuję "pod chmurką". Już dwa razy ukradli mi wkłady lusterek bocznych. Może ktoś ma pomysł jak zabezpieczyć lusterka przed złodziejami? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: XXL Re: Kradną lusterka boczne IP: *.echostar.pl 14.12.02, 00:11 Mi kiedyś w astrze ukradli całe lusterko, ładnie wychaczyli. W nowej vektrze oznaczyłem nr (piaskowanie) i też ukradli... Link Zgłoś
Gość: muppet Re: Kradną lusterka boczne IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.12.02, 00:27 Po co kradną lusterka z wypiaskowanymi nr-ami rejestr.? Przecież tego nikt nie kupi. Link Zgłoś
polokokt Re: Kradną lusterka boczne 14.12.02, 00:30 oj chyba nie znasz naszego pieknego kraju Pozdrawiam Link Zgłoś
polokokt Re: Kradną lusterka boczne 14.12.02, 00:33 Hmy, jak tak sie zastanowic to jedyna skuteczna metoda jest uszkodzenie lusterka w taki spsob zeby to uszkodzenie bylo latwo zauwazalne, nie powodowalo pogorszenia "pracy" lusterka. Czyli np spowodowac pekniecie obudowy, mysle ze popekane lusterko (obudowa) skutecznie zniecheci zlodzieja. jest minus w postaci wiecznie brzydkich, zdewastowanych lusterek, ale chyba lepsze takie niz ladne i co moment nowe. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kradną lusterka boczne IP: *.zabki.net.pl 14.12.02, 10:28 > Jestem szczęśliwym posiadaczem Opla Astry. Parkuję "pod chmurką". Już dwa > razy ukradli mi wkłady lusterek bocznych. Może ktoś ma pomysł jak > zabezpieczyć lusterka przed złodziejami? Zaczaić się na skurwysyna i ujebać łapki przy samej dupie. Jedyny skuteczny sposób. Link Zgłoś