nie_banalny 18.04.06, 12:25 Z moich obserwacji: 1. VW 2. Opel 3. Ford 4. Audi 5. BMW Czy sie myle? Link Zgłoś Obserwuj wątek
trzy-szostki Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 12:37 1.Renault oraz Peugeot 2.Fiat 3.Citroen 4.Kia 5.MG 6.Alfa Romeo 7.Land Rover 8.Opel 9.Suzuki 10.Ford Link Zgłoś
nie_banalny Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 12:52 trzy-szostki napisał: > 1.Renault oraz Peugeot > 2.Fiat > 3.Citroen > 4.Kia > 5.MG > 6.Alfa Romeo > 7.Land Rover > 8.Opel > 9.Suzuki > 10.Ford Chyba cos ci sie pomylilo. Chodzi o najczesciej sprowadzane szroty. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 12:54 ja jakos duzo widze dresiarskich szrotow hondy. znaczy sie civicow rocznik 95 i okolice. obnizane,zafoliowane,z duzymi wypierdami. ostatnio coraz rzadziej spotykam crx. dziwne, ponoc honda to marka niezniszczalna. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 12:57 moto.allegro.pl/show_item.php?item=97417400 prosze nie kupowac przed obejrzeniem :-) Link Zgłoś
black.iron Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 13:02 zawsze strasznie mnie draznia zdrobnienia. autko, radyjko, troszke. jest w tym cos oblesnego. Link Zgłoś
habudzik Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 13:04 Podobaja mi sie napisy z tylca co w wolnym tłumaczeniu - "I'am operator of my pocket masturbator" Link Zgłoś
niknejm Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 13:18 mis.z.wiertarka napisała: > ja jakos duzo widze dresiarskich szrotow hondy. znaczy sie civicow rocznik 95 > i okolice. obnizane,zafoliowane,z duzymi wypierdami. Fakt ;-) > ostatnio coraz rzadziej > spotykam crx. dziwne, ponoc honda to marka niezniszczalna. Najbardziej zużywającym się elementem eksploatacyjnym CRXa jest maska, pas przedni, zderzak i światła. ;-) Zwłaszcza jak właściciel ma 18 lat i uprawia lans dyskotekowy z okolicznymi Barbie ;-)) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
black.iron Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 12:55 bmw i audi wyzej, nad fordem i oplem Link Zgłoś
ormo4 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 13:03 Z tych waszych jak zwykle niezwykle trafnych spostrzeżeń wynika: Najbardziej eskluzywne szrotomarki to: F126 F125/Polonez Łada Wardburg nysa Żuk Tych aut nikt nie sprowadza z niemieckich szrotów. Czyli są super niemcy ich nie wyrzucaja!!! Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 13:11 moto.allegro.pl/show_item.php?item=98417098 na jednym zdjeciu ladne zblizenie na wypierd remusa. Link Zgłoś
zettaizyda Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 13:08 ranking szrotmarek obejmujący najczesciej sprowadzane i zarazem pożądane przez szrociarzy: 1. vw (kroluje we wszystkich statystykach importu) 2. audi (marzenie kazdego dresiarza i dresiary; przyciemnione szyby mile widziane) 3. mercedes (taksiarze, sprzedawcy warzyw i owoców, tatusiowie ok. 50tki, dawni tzw. badylarze z sentymentem do czasow komuny itp. element) 4. bmw (kiedys nr 1 wsrod dresiarzy-dzis wyparty przez audi) powyzsze sa zdecydowanymi liderami ze wzgledu na liczebnosc za odrą i marzenia polaczka o tzw. dobrobycie 5. opel - ford chyba podobne liczby pozostale - ilosci sladowe: francuzy "sie psuja", japonczyki "drogie czesci" itd. źródło: - ulice warszawy, gdańska i krakowa -wypowiedzi dresiarzy ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) na Kamczatkę! Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 13:13 www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C967396 tutaj mamy ponczoszki ponaciagane w miejscach wlotow ale temat tlumika zaniedbano. nie wiem czy ktos sie skusi. powazne niedopatrzenie. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 13:14 www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C999853 tutaj juz jest wszystko jak trzeba. porzadne auto dresa. Link Zgłoś
zettaizyda Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 13:24 to chyba gdzies w ciezkiej wsi, dres w warszawie lub gdansku musi miec audi albo bmw bo inaczej dotknie go wykluczenie ze spolecznosci albo bedzie pelniol funkce tzw. parówy jak np. habudzik ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) na Kamczatkę! Link Zgłoś
trug Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 18:00 Znasz się na tej społeczności, co widać po treści twoich postów. Dużo się nie pomylę, jak powiem (napiszę), że jeszcze do niej należysz, bądź niedawno zmieniłeś legitymację. Napisz nam na jaką. Link Zgłoś
zettaizyda Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 06:51 1. z osobowościa wieloraką - wybierz sie do psychitry - moze cie wyleczy z tego "nam" 2. legitymacje to były partyjne (ktorej na szczescie nie posiadałem) ale ty szczylu wtedy jeszcze srałes w majty albo (tez na szczescie) nie byles jeszcze w planach rodziców ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) na Kamczatkę! Link Zgłoś
trug Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 08:19 Facet odpuść, twoje chorobliwe wypowiedzi nt motoryzacji świadczą o jakimś urazie. Nie wiem do kogo. Masz jakiś żal do 20 letniego kierowcy, że sprowadził sobie 10 letnią toyocinę? Legitymacji nie miałem, nie uważałem za stosowne ją mieć. Za komuny to prowadziłem własną działalność i nie była to bynajmniej budka z warzywami. Link Zgłoś
zettaizyda Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 11:30 mysle ze nawet na budke byles za tepy; zal mam do szrociarzy ze smierdzą , psuja mi widok i zajmuja ulice - mimio ze ja place dzieisatki tysiecy podatku a oni jakies grosze albo nic ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) do przedszkola - na Kamczatkę! Link Zgłoś
habudzik Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 11:56 zettaizyda napisała: > zal mam do szrociarzy ze smierdzą , psuja mi widok i zajmuja ulice - mimio ze > ja place dzieisatki tysiecy podatku a oni jakies grosze albo nic TakY bYzmesmen z ciebie to sie przeprowadź w willową dzielnice a tam szroty nie jeżdżą . Ja ma piekny widok i wolne od szrotów ulice Link Zgłoś
zettaizyda Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 12:09 kretyn z ciebie habudzik - szroty jezdzą po całym kraju - ja nie piszę sie na podział terytorialny polski na dwie czesci - dla szrotmenów i dla nie- szrotmenów, bo za bardzo mi sie całość podoba:) ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) do przedszkola - na Kamczatkę! Link Zgłoś
habudzik Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 13:09 To ty jesteś dureń skoro nie wiesz że są w kraju dzielnice w których nikt ci nie bedzie szpecił krajobrazu i smrodził szrotami . Trzeba mieć tylko pojecie i troche kasy inna sprawa że to taka "złota klatka" Link Zgłoś
izyda1000 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 13:16 recre opadaja - albo jestes matolem albo matoła udajesz ... moj dom stoi na dzialce 2600m.kw. - co z tego ze mi nie smrodzą skoro tylko pojade do centrum albo "w trase" a juz tysiace szrotmenow obrzydza mi podróz? Link Zgłoś
waskes29 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 14:04 izyda1000 napisała: > recre opadaja - albo jestes matolem albo matoła udajesz ... > moj dom stoi na dzialce 2600m.kw. - co z tego ze mi nie smrodzą skoro tylko > pojade do centrum albo "w trase" a juz tysiace szrotmenow obrzydza mi podróz? Oj izyda ,izyda wstydu nie masz tak klamac , juz wkrotce wszyscy odkryja prawde o tobie ile tu nazmyslales -bedzie ubaw.To ci obiecuje schizofreniku a juz mam odlozone kilka fajnych wypowiedzi w ktorych ujawnia sie prawda o tobie. Link Zgłoś
izyda1000 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 14:14 szukaj, szukaj, kretynie - twoje kompleksy sie zabiją Link Zgłoś
wallenrode Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 14:32 to zdradź tajemnicę jakim samochodem pomykasz albo iloma Panie Prezesie.... udowodnij wszystkim na tym forum ze się do Ciebie nie umywają Link Zgłoś
izyda1000 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 14:33 juz o tym bylo, szukaj jak wiesiek, niuch-niuch... Link Zgłoś
waskes29 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 14:39 izyda1000 napisała: > juz o tym bylo, szukaj jak wiesiek, niuch-niuch... O czym bylo pajacy ,nawet nie wiedziales wchodzac tu ze kazdy wpis jest archiwizowany.Wystarczy wpisac w przegladarke twoje pierwsze wpisy jako izyda12 i wszystko jasne ,z kazdym nowym nickem robisz z siebie blazna i klamiesz coraz wiecej nie pamietajac co klamales wczesnie. Dzis juz nie ma czasu bo musze wyjechac ale od jutra sie biore za kompromitowanie ciebie blaznie.Bedzie zabawnie -obiecuje. Mysl juz nad nowym nickiem bo pod izyda jestes spalony i wymysl sobie nowy zawod taki zeby nikt juz ciebie nie rozpoznal zakompleksiony biedaku- schizofreniku. Link Zgłoś
izyda1000 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 14:47 niuchaj, kretynie, niuchaj - buahhahaaa, co za posmiewisko.... Link Zgłoś
wallenrode Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 14:55 a ja dodam od siebie , co już zaznaczyłem kiedyś , że dziwnym trafem zniknął błazen "szymi" i pojawiła się "izyda12" ... odnoszę wrażenie że to jest związek .... Link Zgłoś
izyda1000 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 14:57 buahahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa; o rany, walus -a mowiles ze juz "olewasz to forum"; widze ze zalamanie nerwowe przeszlo i znow marzyz o swoim loverboyu szymim, ale jaja..................... Link Zgłoś
mobile5 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 14:58 waskes29 napisał: > izyda1000 napisała: > > > juz o tym bylo, szukaj jak wiesiek, niuch-niuch... > > O czym bylo pajacy ,nawet nie wiedziales wchodzac tu ze kazdy wpis jest > archiwizowany.Wystarczy wpisac w przegladarke twoje pierwsze wpisy jako > izyda12 i wszystko jasne ,z kazdym nowym nickem robisz z siebie blazna i > klamiesz coraz wiecej nie pamietajac co klamales wczesnie. > Dzis juz nie ma czasu bo musze wyjechac ale od jutra sie biore za > kompromitowanie ciebie blaznie.Bedzie zabawnie -obiecuje. > Mysl juz nad nowym nickiem bo pod izyda jestes spalony i wymysl sobie nowy > zawod taki zeby nikt juz ciebie nie rozpoznal zakompleksiony biedaku- > schizofreniku. Po co karmisz tego ordynusa? Link Zgłoś
wallenrode Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 22:01 to napisz czym pomykasz milionerze z Pcimia Link Zgłoś
izyda1000 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 23:10 niuchaj w archiwum piesku - jak wiesiek29.... Link Zgłoś
wallenrode Re: Ranking szrotmarek w IV RP 20.04.06, 09:02 chłopie nie mam czasu na szperanie !!!! weź w końcu zdradź mi czym pomykasz , przecież to nie jest wstyd mieć nowy samochód.... wiem ze dla ciebie samochód 5-letni jest szrotem ale chcę poznać czym jeździ klasa bogaczy <do której niewątpliwie należysz> bo z tego co wiem najbardziej się traci na odsprzedaży młodych samochodów czyli właśnie 3-5 latków .... dodatkowo zdradza cię pisowania <składnie,wyrazy,zdania,budowa treści> że nalezysz do tych co mają spore konto i obracasz się w niezłych kręgach .... zazdroszczę ci ,serio... ciągle w trasie w nowym samochodzie..... mmm malina :D kobiety na motelach , melanże w niezłych knajpkach , garnitury od h.bossa , dobra woda kolońska , koniaki .... naprawdę zazdroszczę co tego ... ze cię stać na jazdę po polsce ..... chyba ze jest inna wersja ze jesteś "kurierem" <masterlink.stolica.itp> i popierniczasz swoom blaszakiem "VW transporter" może "citroen c15" a moze jakaś inna maszyna <sejo z kratą , corsa van> wyprowadź mnie z błędu i napisz jaki masz samochód-ody , zamknij mi usta ... pozdrawiam ciebie prosiaczku Link Zgłoś
izyda1000 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 20.04.06, 09:33 niuchaj pieseczku jak wasiek, buahahaaa Link Zgłoś
waskes29 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 20.04.06, 10:03 wallenrode napisał: > no weź zdradź co masz :D Ja ci powiem co ma . Oto krotka charakterystyka izydy. status: -Szanowany prawnik, wykladowca czlonek rodziny z tzw high class . stan majatku: -doskonale prosperujaca siec kancelarii prawnych ,kilkanascie samochodow japonskiej produkcji ,mocny motor enduro ,moze sobie pozwolic , duzy dom w bogatej dzielnicy miasta -hobby wydawanie duzych kwot pieniedzy na nowe samochody ,domy , drogie wakacje,sex z dworcowymi lujami,japonska motoryzacja -------------------------------------------------------------------------------- Teraz troche wiecej prawdy o nim wykonywany zawod -blazen i pajac forumowy miejsce zamieszkania -mieszkaniec malego miasteczka lub wsi ,wzglednie ubogiej dzielnicy w bloku komunalnym stan posiadania -troche pryszczy, rower po bracie za to wysoko rozwinieta bujna wyobraznia ,duzo wolnego czasu -brak pracy na utrzymaniu rodzicow,komputer siostry hobby -calymi dniami przesiadywanie na forum i plucie sie na kazdy temat,wymyslanie nowych klamstw na swoj temat, sex z wujkiem z niemiec i bezdomnymi z dworcow znaki szczegolne -gruby, maly, brzydki pryszczaty, osobowosc nieprawidlowa w dziecinstwie wykorzystywany sexualnie przez wujka z niemiec posiadacza mercedesa. Podsumowanie koncowe: pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia Link Zgłoś
izyda1000 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 20.04.06, 10:16 buahaha, wasiek jak zawsze wyliczył swoja litanie kopmpleksów... Link Zgłoś
wallenrode izydko 20.04.06, 10:42 zdradź swoją markę .... chyba nie powiesz że się wstydzisz swojego zakupu .... no dalej klauwnie czekam .... Link Zgłoś
wallenrode świetne !!!!!!!!!!! 20.04.06, 10:31 hehe usmiałem się w ten ładny poranek ... dzięx ... mam nadzieję ze prosiaczek wkońcu - pod naciskiem sytuacji sam napisze co ma ... Link Zgłoś
izyda1000 Re: świetne !!!!!!!!!!! 20.04.06, 13:39 nacisk sytuacji? - chyba mama wyprowadza cie do ciasnej piaskownicy...buahaha, co za kretyn.... Link Zgłoś
habudzik Re: Ranking szrotmarek w IV RP 20.04.06, 01:22 izyda1000 napisała: > recre opadaja - albo jestes matolem albo matoła udajesz ... > moj dom stoi na dzialce 2600m.kw. - co z tego ze mi nie smrodzą skoro tylko > pojade do centrum albo "w trase" a juz tysiace szrotmenow obrzydza mi podróz? Aaaa rozumiem ! Oprócz wykładania , gran.... oooo przepraszam grzebania w koszach , chodzenia koło siłowni , biznwsowania w myśli i siedzenia non stop w necie masz jeszcze dodatkowo czas wyrwac się do centrum albo co gorsza "w trase" . No no no , to juz nawet nie rozczworzenie jaźni ale może nawet klonoparanoja . Wiem wiem , trudne słowo ale bedziesz musiał się przyzwyczaić bo masz już tyle "osobowości" tu na forum że jedyna możliwość to pączkowanie , tak jak grzybki . Musisz w strasznym zadoopiu mieszkac skoro widoki masz takie fatalne . Link Zgłoś
izyda1000 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 20.04.06, 08:06 po prostu jezdze po tym kraju a ciebie rodzice z domu nie wypuszczaja, niedojdo Link Zgłoś
habudzik Re: Ranking szrotmarek w IV RP 20.04.06, 10:16 Jeździsz po kraju , rozumiem . A te bzdety wypisujesz z przydrożnych kafe internetowych , rozumiem . Tak masz racje , tak tak. Link Zgłoś
wallenrode heheheheheheh 20.04.06, 10:38 popłakałem się ... ja sądzę ze on ma laptopa i kierowcę i maybacha upss lexusa - kolega nie lubi niemieckich ... ta sama choroba jak u Szymiego - paranoiczna schizofremia maniakalna fajnie bo mam ubaw - kiedyś na serio go łapałem a teraz wyobrazam sobie jego jak klauwna co ma komplexy i je podbudowywuje .... Link Zgłoś
izyda1000 Re: heheheheheheh 20.04.06, 13:37 głupoli, zastanawiajaca fascynacja/obsesja moja osobą - wasze kompleksy muszą być potężne dlatego tak cierpicie; schizofrenia "pisze sie" przez n , nieuku Link Zgłoś
habudzik Re: heheheheheheh 20.04.06, 14:43 izyda1000 napisała: > schizofrenia "pisze sie" przez n , nieuku No tak , ty wiesz najlepiej Link Zgłoś
izyda1000 Re: heheheheheheh 20.04.06, 14:58 zgadza sie, ja jestem wykształcony-wasza trojeczka to buraki po jakims technikum lub zawodowej, czyż nie? :))))))))))))))))) Link Zgłoś
habudzik Re: heheheheheheh 20.04.06, 15:15 I co taki wykśtałcuny robi w internecie na forum 24/7 albo "w trasie" (chyba że koncertowej) ??? Nie musisz odpowiadać , to wiemy chyba wszyscy . Link Zgłoś
izyda1000 Re: heheheheheheh 20.04.06, 15:56 ja jestem wolnym czlowiekiem z kasą i robie na co mam ochotę... wy jestescie jakimis robolami albo bezrobotnymi...zakladajac ze skonczyliscie 18 lat, co nie jest wcale pewne :)....i np. podejrzewam ze wasiek faktycznie moze handlowac czesciami ze szrotów; ty jestes jakims podaj pozamiataj od przynoszenia kabelków a waluś -cholera wie -do zawodowy chodzi.... Link Zgłoś
habudzik Re: heheheheheheh 20.04.06, 17:29 izyda1000 napisała: > ja jestem wolnym czlowiekiem z kasą i robie na co mam ochotę... ...a najczęściej pod siebie . > wy jestescie jakimis robolami albo bezrobotnymi...zakladajac ze skonczyliscie > 18 lat, co nie jest wcale pewne :)....i np. podejrzewam ze wasiek faktycznie > moze handlowac czesciami ze szrotów; ty jestes jakims podaj pozamiataj od > przynoszenia kabelków W tym temacie juz wyjaśniliśmy sobie że nie masz nawet najmniejszego pojęcia ; nie ma kabelków i nigdzie ich się nie nosi . Kabelki nosi gość z zewnatrz , wykształcony tak jak ty . Malarz płótna nie robi tylko je maluje , jełopie. Link Zgłoś
izyda1000 Re: heheheheheheh 20.04.06, 17:41 buahahhaha, świete oburzenie kretyna - pzreciez ty habudzik jestes zwykłym robolem a nie "malarzem" - komedia... Link Zgłoś
habudzik Re: heheheheheheh 20.04.06, 18:56 izyda1000 napisała: > buahahhaha, świete oburzenie kretyna - pzreciez ty habudzik jestes zwykłym > robolem a nie "malarzem" - komedia... Może i robolem ale tego się nie dowiesz a ja sie nie wstydze . Link Zgłoś
wallenrode nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 21:32 własnie kończę Politechnikę Warszawską - kierunek Architekura i urbanistyka i pracuję Cieciu a że niewiem jak się piszę schizofrenia to mój błąd ale bardzo zadko spotykam ten wyraz.... więc Twoje wyksztalecenie pedałku jest dalekie do mojego ... nigdy takiego kretynka nie spotkałem ... pozdrawiam Ciebie Link Zgłoś
izyda1000 Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 21:46 to jak do mnie "sie odzywasz " gnoju? - ja mam 37 lat i przygotowuję habilitację - powinienes do mnie mowic per "Prosze Pana" Link Zgłoś
wallenrode Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 22:13 izyda1000 napisała: > to jak do mnie "sie odzywasz " gnoju? - ja mam 37 lat i przygotowuję > habilitację - powinienes do mnie mowic per "Prosze Pana" przepraszam Proszę Pana. a z czego wielmożny Pan robi habilitację. i jakim samochodem Pan jeździ. Link Zgłoś
wallenrode Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 22:43 pan Docent śpi zapewne jutro ma lekcję na 8 rano.. kolorowych snów Misiaczku.... jestem ciekawy ,,, bo już niedługo ci zabraknie tytułów ,,,,,i nicków .... panie wszech wiedzący .... ubaw ubaw za friko .... ja pierd. poszukaj pracy w cyrku Link Zgłoś
wallenrode Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 22:44 włąsnie widze jak robisz habilitację jak cały czas siedzisz na forum .... zrób sobie rehabilitację mózgu - mózgojepie.... Link Zgłoś
izyda1000 Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 23:20 chetnego brak...jak sie namyslisz to moge ci zalatwic szybkie postepowanie dyscyplinarne na uczelni ------------- wiesiek29, habudzik i waluś znów "jadą" w trójkącie... biedne głupki...i tak sie nie rozmnożą! Link Zgłoś
izyda1000 Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 22:45 bolesne wypociny idioty... a może zrobimy tak - zeby sprawdzic jak jestes wygadany spotkamy sie u dziekana w.architektury ? Link Zgłoś
wallenrode Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 23:30 straszysz mnie pucybucie.... tak sie skąłda że mam dobre układy gdyż byłem swojego czasu w samorządzie pajacyku... a tak po za tym chyba nie myślisz że ci Wierzę w tą Twoją habilitację i 37 lat ... zejdź na ziemię wkońcu .... masz zemną zabawę bo tylko ja jeszcze ciebie karmię troliku .... i tak się składa ze niebędę miał czasu więc umrzesz z głodu chyba ze inni się pośmieją baranku.... panie profesorze .... prawa .... hehehehehe najpierw zdaj maturę.... i dostań się na prawo bo z tym twoim językiem pisanym to nawet na matematykę będizesz miał problem sie dostać .... istny pajac Link Zgłoś
izyda1000 Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 23:34 układy w samorządzie... ok - spotykamy sie u dziekana, ja umawiam termin ty sie gnoju pojawiasz na rozmowie dyscyplinującej Link Zgłoś
wallenrode Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 23:43 wow już się boję... i wyrzuci mnie z uczelni , skresli mi index i wszystkie oceny , patrz już się boję .... tak tak ,,, śmiało idź do dziekana i powiedz mu o mnie ze się wyśmiewam z ciebie panie prawniku , rodzcicom swoim też sie poskarż i pani psycholog też.... wiesz co - przejadła mi sie już ta twoja głupota .. to jest dobre na góra 2 dni ... głupota twoja nie zna granic - mysłąłem ze jest jakieś dno i ciebie ale niestety sie pomyliłem kolejny raz na twój temat i wiem że jesteś człowiekim z tak głęboką głupotą ze nie widać dna ..... znikam pojepku i sobie pisz , mnie juz znudzileś ... znikam znów na nieokreślony czas ,,,, nara frayerku Link Zgłoś
izyda1000 Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 23:38 piszesz zapewne z domciu mamusi - moze wolisz postepowanie o naruszenie dobr osobistych + post. dyscyplianre na uczelni? Link Zgłoś
wallenrode Re: nie trafiłeś szczurku 20.04.06, 23:51 ojej na prawdę .... to czekam na ciebie z panem dzielnicowym i prokuratorem ,,,, aha napisz jeszcze do administrotora by zawiesił mi nicka , do pracy zadzwoń by mnie wyrzucił , pani w sklepie by nie spzredawał mi pieczywa , panu na cpn by mi nie wlewał paliwka , itp.. bo cię skrzywdziłem myszko biedna ..... spadaj głąbię i sam popatrz jakie mam wczesniejsze haki na ciebie syneczku - jako izydka12mega itp.... więc chętnie sie mozemy spotkac za pomówienia .... archiwum jest ... wiec smiało , moze jeszcze zrobisz sobie "niezwyczajnego" z tego tematu.... znikaj spać Docencie Link Zgłoś
izyda1000 Re: heheheheheheh 20.04.06, 13:38 twoj gorący związek z szymim mnie przeraża, widać dawno nie było dymanka.... Link Zgłoś
misha75 Re: Ranking szrotmarek w IV RP 20.04.06, 09:45 to przeprowadź się do Szwajcarii, tam nic nie będzie cię raziło :p twoje wątki na tym forum mozna wlasnie porownac do szrotów na drogach Link Zgłoś
wallenrode do autora wątku 18.04.06, 18:50 co w/g ciebie znaczy "szrot marka" jezeli ktoś sprowadził sobie mercedesa klasy S z lat 90 to ma uchodzić za szrociaża na forum? czy moze to dotyczy osób które sprowadzają sobie samochód za 3-10 tyś po ty by nie przepłacac za "seja i cieniasy" pordzewiałe .... boli cię to ze ktoś mając ochotę na dobrą furę woli ją sprowadzić z zachodu niż kupować ją w PL o niewiadomo jakim pochodzeniu i kilka krotnie pzrepłaconą .... zastanów się uszatku .... z twojego postu wynika ,że masz problem natury psychicznej - zazdrość , niemoc , głupota itd itp.. pozdrawiam gorąco Link Zgłoś
wallenrode i jeszcze jedno ..... 18.04.06, 18:55 polskie społeczeństwo jest nadal biedniejsze niż zachodnie więc wałkowanie tematu o sprowadzanych samochodach jest poprostu puste.... nikt nikomu nie każe sprowadzac na siłę i tak samo kupować .... zakładając ze masz dobry samochód i cie denerwuje ze ktos kupił sobie podobny za nizszą cenę to świadczy o tobie... wyluzuj i daj sie kazdemu cieszyc z tego co ma i skąd ma..... bo niewiadomo co za kilka lat kupisz i skąd ten samochód bedzie ..... Link Zgłoś
skyddad Re: i jeszcze jedno ..... 18.04.06, 21:32 Cieszcie sie ze jeszcze macie co lac do tankow. Unas sie juz mowi ocenie 20sek za litr waszki.To na Wasze cos kolo 8zl za litr. Wtedy bedziemy wszyscy piszczec. Juz kupilem sobie nowy rower.Auto bedzie tylko na cos wyjatkowego,jak zakupy,nawet wycieczki planuje na piechote. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
skyddad Re: i jeszcze jedno ..... 18.04.06, 21:34 Nie warto "inwestowac" narazie w nowe auto. Nawet sie nie zwroci w formie przyjemnosci jazdy. Pzdr.Sky Link Zgłoś
agouti Re: i jeszcze jedno ..... 18.04.06, 21:56 Jakoś nie widzę zdesperowanych Szwedów masowo przyjeżdżających do Polski w poszukiwaniu lepszego życia. A może wysłać wam jakiś konwój humanitarny, skoro tak tam źle? Link Zgłoś
jasiek-23 Re: i jeszcze jedno ..... 18.04.06, 22:30 ale na razie chyba cos koło 11 sek dla jasnosci? Link Zgłoś
zettaizyda Re: do autora wątku 19.04.06, 06:53 waluś- mesio s z lat 90tych to szczyt szrociarstwa - psychotropy zaklocają ci jasnosc widzenia-wracaj do szpitala! ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) na Kamczatkę! Link Zgłoś
wallenrode ciekawe 19.04.06, 10:26 to szroty zaczynają się od 2000 w/g ciebie? Lexus z lat 90 to też szrot itp..Audi , BMW.... głupi jesteś i nie rozumiesz dlaczego ktoś "woli" sprowadzic samochód z zach.. twoje wyobrażenie na temat sprowadzonych samochodów wyglada tak że myslisz ze tylko VW II /III sprowadzili... czyli mieszkasz na niezłej WSI gdzie psy dupami szczekają a wiatry mają pętlę .. wyobraz sobie Stolicę - Warszawę gdzie dużo osób kupiło sobie sprowadzony samochód w celu oszczędności - popatrz sobie na ceny sprzed i po 2004 maja/czerwca i na marki Audi Mercedes BMW z poł. 90 do 02 ... tylko wieś "najdalsza" jest markotna bo nie ma dostępu do tych samochodów ... a moze chodzi o pieniądze? proponuję tobie zamilczeć , zarobić , kupić sobie samochód , pojeżdzić 2 lata , i zobaczysz jakie są wydatki i jaka strata jest finansowa przy odsprzedaży... więc lepiej ksieciu jest kupić sobie "dobry" samochód z UE z dobrym wyposażeniem - te nasze było bardzo okrojone - u nas w PL elektryczne szyby i klima manualna to było coś a tam się zaczynała zabawa ,,, ale nieważne .... zresztą co cię obchodzi kto czym jeżdzi.. masz problem? pochwal się swoją maszyną..... Link Zgłoś
zettaizyda Re: ciekawe 19.04.06, 10:31 wszytskie samochody starsze niz 3-5 lat (zalezy jaka klasa) to szroty - ja kupuję wszystko tylko nowe :) co do miejsca zamieszkania wsioku - w polsce mieszkam iporuszam sie tylko pomiesdzy gdanskiem, warszawa a krakowem wiec twojej wsi nie znam... ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) do przedszkola - na Kamczatkę! Link Zgłoś
wallenrode Re: ciekawe 19.04.06, 10:35 okej twoje zdanie, czyli samochód sprzed 2000 to szrot.... i niezależnie jaka marka..... ja mieszkam w Warszawie i chyba to nie jest wieś Link Zgłoś
piotrpenar Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 23:09 a ty nie jestes jednym z frajerow a la IZYDA?? a moze nowe wcielenie izydy?? Link Zgłoś
nie_banalny Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 23:17 piotrpenar napisał: > a ty nie jestes jednym z frajerow a la IZYDA?? a moze nowe wcielenie izydy?? ja tu jestem od 6 lat Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Ranking szrotmarek w IV RP 18.04.06, 23:20 to forum tyle nie istnieje. zreszta ch.. wie o kogo on pytal. Link Zgłoś
nie_banalny Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 08:31 mis.z.wiertarka napisała: > to forum tyle nie istnieje. > zreszta ch.. wie o kogo on pytal. No dobra, od pieciu. Pierwszego posta na tym forum napisalem dokladnie dnia 11.12.01. Link Zgłoś
piotrpenar Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 15:45 A ja myslalem ze napisales pierwszego posta w lutym. Piep....na schizofremia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=510&w=37617391&a=37617391 Link Zgłoś
nie_banalny Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 16:00 piotrpenar napisał: > A ja myslalem ze napisales pierwszego posta w lutym. > Piep....na schizofremia. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=510&w=37617391&a=37617391 A kto powiedzial, ze to moj pierwszy nick? Link Zgłoś
piotrpenar Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 17:01 no tak dokladnie to powiedzialem. Moze twoj nick to takze gigaizyda itd. Zwykly frajer jestes. Haha dzieciak ktory sie podaje za prawnika. A tak na prawde to zwykly rozpuszczony bachor z duza nadwaga, przerosnietym ego i marzeniami motoryzacyjnymi o japonskim aucie. Ogladnij lepiej dobranocke a nie pisz na forum z doroslymi ludzmi albo z rowiesnikami ktorzy przerosli cie rozumem 10 razy. Link Zgłoś
zettaizyda Re: Ranking szrotmarek w IV RP 19.04.06, 06:52 szrociarze wszytskich wsi łączcie się, co? ---------------------------------- szrociarze na Białoruś! s(habudzik) na Kamczatkę! Link Zgłoś
bejrutek IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 18.04.06, 23:24 dopoki nie postawia kazdeg złodzieja pod ścianą np. Balcerowicz ( pełna łwadza dla kogos nie do końca dokształxonego w PRLu, nie trzeba komentowac prywatyzacji na tle np. Czech, Więgier ), dlaczego szrot???? teraz coraz wicej sprowadza sie aut kilku letnich, coraz więcej widze np. A6... stare autka sie już wyczerpuja, teraz coraz wiecej ciągnie sie autek tak mniej wiecej 3-5 letnie... Link Zgłoś
sealion Re: IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 19.04.06, 13:54 Szrotwagon w kazdej postaci z uwględnieniem stanu umysłowego właściciela który: - jeździ z nalepką 'D' 'F' 'NL' itp mimo że tablice rej ma juz polskie - podkładką pod tablice z reklamą autoszrota Hansa Jurgena Schmitta - szyby przyciemnia folią - montuje instalację gazową - no i plaga ostatnich miesięcy - montuje żarówki a'la ksenony zakupione z tesco albo na allegro za 15.50 zł Link Zgłoś
wallenrode Re: IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 19.04.06, 14:45 to fakt... nawet osotnio widziałem takiego ,, hmm widziałem do duzo powiedziane , oslepił mnie jego blask ale nie lakieru lecz "a`la bi-kseno" ustawił je chyba w pozycji przy pełnym obciążeniu i z tego szpanerstwa mógłbym stwierdzić że wykonuje sobie "samogwałt" jak jedzie ... szkoda ze tak ładnie słońce swieci w dzień niewiem czy to był sprowadzony Link Zgłoś
lexxxus Re: IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 19.04.06, 20:13 Podawajcie model aut ktore pietnujecie. Link Zgłoś
wallenrode Re: IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 19.04.06, 22:00 nie podam marki bo to nie oto chodzi tylko o fakt debilizmu i szpanerstwa Link Zgłoś
lexxxus Re: IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 20.04.06, 11:59 wallenrode napisał: > nie podam marki bo to nie oto chodzi tylko o fakt debilizmu i szpanerstwa ok ale nie wszystkie sprowadzone bmw,audi to szroty przeciez Link Zgłoś
wallenrode Re: IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 20.04.06, 21:38 oczywiście... dlamnie szrot to samochód przerdzewiały i porozbijany z mnóstwem naklejek itp... zresztą niektórzy polaczki - wsioczki którzy się dorobili nowych samochodów na kredyt zapomnieli że nie wszystkim się udało i nie wszystkich spotkało szczęscie zdobycia wykształcenia i dobrej pracy ..... wszystko sie zaczeło od 45 jak bolszewicy i żydokomuna zabrała nam suwerenność przed wojenną ... polskiego emeryta/rencistę stać na bilet a moze na jakiegoś malucha <sejo> a za granicą <niemcy> ....... Link Zgłoś
izyda1000 Re: IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 20.04.06, 21:47 bełkoczesz jak pijany-idz sie wyspij bo znowu przezyjesz zalamanie nerwowe gowniarzu Link Zgłoś
wallenrode Re: IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 20.04.06, 22:14 pierd się tygrysku... poszukaj sobie kobiety bo marnujesz czas na forum... Link Zgłoś
login103 Re: IV RP??, dla mnie jeszcze PRL 20.04.06, 08:26 lexxxus napisał: > Podawajcie model aut ktore pietnujecie. SKODA I AUTOR TEGO WĄTKU Link Zgłoś
punter Re: Ranking szrotmarek w IV RP 20.04.06, 13:43 1. Bentley 2. Lamborghini 3. Ferrari 4. Aston Martin 5. Maybach na szrotmarki dobre jak każde inne dla szczęśliwego posiadacza nowego Yarisa vvti albo Civica Link Zgłoś